Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zirkonyum fiyat araştırmasına yardımcı olabilmek için Zirkonyum Kaplama Fiyat . En azından fiyat alarak araştırma yapabilirsiniz.
  • Edirne , İstanbul veya herhangi bir yerde ucuz güvenilir zirkonyum kaplama yaptırmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? Özellikle yakın zamanda yaptiranlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BirinciGelenSperm

    Edirne , İstanbul veya herhangi bir yerde ucuz güvenilir zirkonyum kaplama yaptırmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? Özellikle yakın zamanda yaptiranlardan
    hem ucuz hem güvenilir :) çok şey istiyorsun ama. Apple iPhone 11 Pro Max Akıllı Telefon, 512 GB, Altın rengi piyasada 14-15bin civarında ama 6 ila 10bin arasına satanlar da var tabi yok değil,güvenilir mi tartışılır :) kimine kargodan salatalık,kimine kolonya çıkıyor.
  • Çok pahalı ya bu kadar da olmaz ki
  • Son zamanlarda zirkonyum kaplama fiyatı alan var mi arkadaşlar? Bulunduğum yerde ivoclar marka için 100€ istiyorlar bir diş için. Nasıl sizce fiyat?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _fırtına_

    Son zamanlarda zirkonyum kaplama fiyatı alan var mi arkadaşlar? Bulunduğum yerde ivoclar marka için 100€ istiyorlar bir diş için. Nasıl sizce fiyat?
    Arkadaşlar İzmir de büyük bir protez firmasında çalışıyorum.(Yani kaynağında)
    ağız içi her türlü teknolojiye sahibiz.(Sinter lazer, plastik modelleme, implant altyapı ,üstyapı, porselen ,Zirkon.vb)
    Bu nedenle İmplant ,porselen, Zirkon gibi yapılacak işler için işin içinde olan ve bilen birinin sizi yönlendirmesine izin verin?
    Öncelikle doktorunuz yoksa doktor tavsiye edilir ve işleriniz itina ile takip edilip birinci kalite ve sertifikalı malzemeler ile yapılır.
    İletişime geçmek ve yaptıracağı işler için randevu talep edenler için Tel: 0 505 204 20 47
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lonised

    Arkadaşlar merhaba donanim haberi sık sık takip ederim fakat pek yazmam acikcasi.Bende bir süredir zirkonyum yaptirmayi dusunuyordum coğu arkadaşımız gibi.Fakat hem maddi olarak pek imkanim yoktu bir çoğumuz gibi hemde nasil olur ne olur kaygilariyla doluydu kafam.malumunuz instagram vb sitelerde fotolar hep copy past birbirinin aynisi.artik en sonun da canima tak etti ve yaptirmaya karar verdim kredi çekip.aylarca arastirdim bir suru hekime gittim muayene oldum 500 tl diyen de oldu tanesine 1500 tl diyen de? ve genel izlenimim hepsi de parayi koparma derdin de. odur budur şudur derken tesadüfen arkadaşımın dişlerini yaptirdigi diş hekimi ile görüştüm en son gerek kişilik olarak gerek fiyat olarak makul geldi.yani sonuçta elbette herkes para kazanacak sonuçta bir emek var ortada ama hali tavirlari ilgi alakasi durustlugu yaptigi işe güvendim ve gözümü karartip tamam yapalim dedim.önce sadece üst ve alt ön 6+6= 12 diş için tedaviye başladım fakat zirkonlar takildiktan sonra gördüğüm o muazzam güzelliğe şok oldum ve diğer dişlerimede yaptirmaya karar verdim.bu zamana kadar bu dişlerle dolaştığım için pişmanim acikcasi.ister istemez insanin duruşunu kişiliğini gülüşünü etkiliyor hep.şimdi hunharca gülebiliyorum dişlerimi saklamadan :)) mobilden yazdigim icin imla hatalari olabilir kusura bakmayin. fotograf eklemeye calisacagim farki görmeniz icin.bu arada yaşım 36.fotolari gördükten sonra ateyiz olan imana gelir.imanli olan dinden çıkar demedi demeyin uyarayim :)) önceki hali :https://hizliresim.com/36k34A sonraki hali :) https://hizliresim.com/EmjB1A
    hocam kusura bakma ama doğal hali daha iyiymiş.
  • Arkadaslar herkese merhaba. Degerli bilgileriniz icin cok tesekkurler. Bende estetik acidan zirkonyum yaptirmayi dusunuyorum. Dislerimde herhangi bir curuk yada problem yok ama inanilmaz egriler gittigim doktorlar 3 sene tel tedavisi veya zirkonyum kaplama oneriyorlar, bende bu yastan sonra tel takmak istemiyorum. Biliyorum dislerim kesilicek bu islem icin ama riski goze aldim cunku rahatca gulmek istiyorum. Buradaki arkadaslara sorum su. Izmir’de bu isi yapan profesyonel guveniebilicek biri var mi ? Iki tane disciye gittim bir tanesi bir dis icin 1500tl istedi digeri bir profesordu onun istedigi rakam dis basina 4500tl’di. Iki doktor arasindaki fiyat farki gercekten cok farkliydi, her yerde doktor yorumlari okuyorum bazi yorumlar fake bile yapilmis kime guvenicegimi sasirdim. Eger bu isi yapan gercekten profesyonel biri var ise Izmir’den bildiginiz lutfen paylasir misiniz ? Cok tesekkurler herkese tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zirkonyum Kaplama Fiyatları heryerde farklı ama üç aşağı beş yukarı neredeyse 4 5 bin lira civarında ben Nişantaşı'nda Dr. Abdulkadir Narin'in diş kliniğinde yaptırmıştım. Tavsiye ederim.

    https://dentnis.com/zirkonyum-kaplama-fiyatlari//

  • Zirkonyum Kaplama Fiyat Ve Diğer Detaylar İçin Sayfayı Ziyaret Edebilirsiniz.


    Linke Tıklayarak Bilgi Alabilirsiniz. https://hamzakeskin.com/zirkonyum-kaplama-fiyatlari

  • İmplant konusunda yazmıştım ama burda da yazayım. Ben implant üstü zirkonyum yaptırdım ve yaptırırken çok araştırma yapmıştım. Fiyatlar ortalama 1000 TL gibi düşünebilirsiniz. https://www.goldensmile.com.tr/zirkonyum-nedir-ve-zirkonyum-kaplama-fiyatlari// - Başaksehirde yaptırdım. Nobel marka implant ve üzerinde zirkonyum yaptırdım.


    Fakat ucuza yaptırıp Çin menşei zirkon kullananlar da var. Arkadaşım yaptırıp Almanya ya gitti sonrasında çok problemler yaşadı hatta bende de devreye girmemi istemişti.


    Sadece estetik içi yaptıranlar ise dişlerinizin traşlanacağını unutmasın eğer dişleri uygunsa lamina da düşünebilirler. Benim ön iki dişim olması gerekenden daha kısa gibi ve o yüzden 2 diş için lamine düşündüm yani kendi dişinize hiç dokunulmuyor, ama biraz tuzlu:)

  • Zirkonyum kaplama yaptırdığınızda fiyatlar uygun veya pahalı diye değerlendirme yaparken aynı zamanda garanti veren firmaları tercih edin.

    Bkz: Zirkonyum Kaplama

  • Merhaba, öncelikle blokmuş, Çin malıymış, almanmış. Bunların hiç önemi yok, kendinizi kandırmayın. Bugün yapılan zirkon altyapının hiçbir önemi yok. Üst yapı yapan laboratuvarın estetik ve kalite anlayışına bağlı. Doktor ve hasta ucuza kaçarsa, laboratuvar mecbur maliyetten kaçar. En iyisi referansı iyi hekim veya klinik bulmak. Kafasında Soru işaretleri olan ve zirkonyum kaplama yaptırmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Her detaylı bilgiyi verebilirim. Sağlıcakla kalın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _fırtına_

    Son zamanlarda zirkonyum kaplama fiyatı alan var mi arkadaşlar? Bulunduğum yerde ivoclar marka için 100€ istiyorlar bir diş için. Nasıl sizce fiyat?

    @_fırtına_ ına_  benim duyudğum 2bin liradan aşağı yok.


    @thythy y bence de arkadaş hiç yaptırmasa da ha da iyimiş, zaten 1500 diyen de var 500 diyen de var demesinden belli, keşke 1500 diyeni seçseymiş. Ama haklı olduğu bir nokta var; "instagram vb sitelerde fotolar hep copy past birbirinin aynisi" ben de kesinlikle instadan reklam yapan yerlere güvenmem.


    Jikland ve @Sechthekidd ekidd tanesine 4-5bin, 4500 falan da bayağı pahalıymış zirkonyum için. Gerçi 500 lira gibi ucuza yaptırıp Çin menşei zirkon kullananlar da var. Onlardan iyidir. Zaten bu tarz işlerde ya tanesini 500e yapan Çin menşei zirkon kullananlar, ya da 5bine yapanlar para kaznaır, 2-3bine kaliteli bir yapıyorsa ve de insta da reklam yaparak milleti kandırmıyorsa tutunması zor.


    farukbozyurt kesinlikle haklısınız. Doktor ve hasta ucuza kaçarsa, laboratuvar mecbur maliyetten kaçar ve Üst yapı yapan laboratuvarın estetik ve kalite anlayışı da çok önemli, adam ucuz işle az ilgilenirken parasını aldığı işle daha çok ilgilenecektir. Ama Alman alt yapı uzun süre sağlamlık açısından önemli tabi.


    Kafasında Soru işaretleri olan ve zirkonyum kaplama yaptırmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Her detaylı bilgiyi verebilir ve bulunduğu şehre göre bir doktor ismi de önerebilirim. Sağlıcakla kalın..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 17 Ocak 2021; 17:28:42 >
  • Arkadaşlar sektörden biri olarak, zirkonyum kaplama fiyatı sadece laboratuar fiyatı üzerinden hesaplanmıyor, yaptırdığınız hekimin tanınırlığı + laboratuarın kullandığı blok + kliniğin fiziki konumu ( kirası , çalışan sayısı v.b. ) türk diş hekimleri birliğinin kıymetli metal ücreti hariç fiyat gibi bir sürü etmenler var hekiminize gerçek öncesi sonrası fotoğraflar isteyin laboratuarın ne menşei blok kullandığını öğrenin yeter bize ne hastalar geliyor 1 kez prova ile en güzel bu olur deyip yollanan hastaları 1 hafta 10 gün düzeltmeye çalışıyoruz. Şuan bizde alman bloktan kesilen zirkonyum kaplama 750 ila 800 tl arası değişiyor yaptığımız işleri görmek isteyen veya hekimimizi sayfamızı gezmek isteyen inceleyebilir bana sayfadaki whatsapp üzerinden ulaşıp aklına takılan tüm soruları sorabilir.



    https://www.implantdental.gen.tr/zirkonyum-kaplama-fiyatlari.html

  • Arkadaşlar İzmir de büyük bir protez firmasında çalışıyorum.(Yani kaynağında)

    ağız içi her türlü teknolojiye sahibiz.(Sinter lazer, plastik modelleme, implant altyapı ,üstyapı, porselen ,Zirkon.vb)

    Bu nedenle İmplant ,porselen, Zirkon gibi yapılacak işler için işin içinde olan ve bilen birinin sizi yönlendirmesine izin verin?

    Öncelikle doktorunuz yoksa doktor tavsiye edilir ve işleriniz itina ile takip edilip birinci kalite ve sertifikalı malzemeler ile yapılır.

    İletişime geçmek ve yaptıracağı işler için randevu talep edenler ibu numaradan ulaşabilirler .Tel: 0 505 204 20 47

    İşlerimizi görmek için dentalklinik35 instagram sayfamızdan bakabilirsiniz.

    yaptığımız işlere bakın sonra karar verin. Bırakın size güvenilir birisi yol göstersin.

    Not: İnstagram sayfamızdan iletişime geçerseniz ' ÇİÇEK MUZAFFER ' yazarsanız ekstra %5 indirim alırsınız.

    ama yine de umarım bize hiç ihtiyacınız olmaz.

  • darkness of master kullanıcısına yanıt

    hekimler öncesi sonrası fotoları çekmek zorunda değiller mi?

  • Merhabalar,

    Bende bu tedaviyi merak ediyordum. Daha doğrusu terimsel olarak güncel ve detaylı bir bilgi neredeyse bulamadım.

    Sadece implant konularda ve diğer estetik vb. konularda içerik ve tedavi yöntemlerini beğendiyim bir klinik sitesi buldum.


    Sizde incelemek isterseniz linki bırakıyorum

    merter dent
    Merter Dent - Ana Sayfa
    https://merterdent.com/tr/
  • değiller, tam tersi bu fotoların çekilip paylaşılması yasak ama siz siz olun tanesi 2bin lirave altına zirkon yaptırmayın. kimse sizin kardeşiniz değil, 70 euroya mal ettiği bir şeyi gidip de zararına size takmaz. 2bin liraya bie takmaz, aradaki para ile marketten bi poşet şey alamayacak, takıyorsa da muhtemel doktor bile değildir. teknisyen ilanlarından vs uzak durun.

  • perSNN kullanıcısına yanıt

    vay be tanesi 2bin oldu mu zamanında 32 dişi 13bine yaptırdım gayette kaliteliydi 3 yıl olmamıştır.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.