Şimdi Ara

ZİRAAT KANUNİ TAKİP HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,

    2016 Kasım ayında kyk kredisi almaya başladım. 2017 Kasım ayında okulu bırakmam sebebiyle kredi alımını aynı gün durdurdum fakat nakit avanstan harcadığımı unutmuştum. 2 Nisan 2018'de ''Avukata verileceksiniz'' mesajıyla aynı gün gidip borcu kapattım. O zamanlar sınava hazırlanmam ve konularla ilgili pek bilgim olmaması sebebiyle bir dekont vb bir sey elimde yok. Gerçi olsa bile üzerinden 3 sene geçti. Size sormak istediğim şey şu ;

    Findeks raporumda açılış tarihi 2 Nisan 2018 olarak yazıyor fakat kapanış tarihi boş duruyor. KKB üzerinden itiraz dilekçemi verdiğimde aynı gün Ziraat'ten kapanış tarihinin aynı gün olduğu bilgisi geldi. Bildirim tarihinin Mayıs 2019 olduğu yazıyor. Bu ne demek? Ben borcu kapattıktan sonra Ziraat ile daha hiç iş yapmadım. Kartı kullanılmadan duruyor. Ben kredi kartı çıkartmak istiyorum su an sigortalı maaşlı çalışanım fakat buna rağmen hiçbir banka kredi kartı vermiyor. Kredi kartını ne zaman alabilirim? İnternette bazısı 5 bazısı 10 yıl diyor bunun için.








  • Borcun kapatılmasından sonra bildiğim kadarıyla 5 sene geçmesi gerekiyor, fakat Kuveyttürk gibi bir bankadan nakit para yatırarak blokeli kredi kartı alıp 6 ay kullandıktan sonra başka bankadan güven oluşturarak kart almayı deneyebilirsiniz, bu işler genelde bi kesinlik içermiyor denemek lazım. Şuan için tek aklıma gelen çözüm yolu bu.

  • --




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 28 Haziran 2021; 0:6:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.