Şimdi Ara

Ziraat hesap?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın ziraattan hesap açmak istiyorum köşede biraz param var bankada dursun fazla el sürmek istemiyorum peki nasıl hesap açacağim? Ne gerekir? Kesim ücreti falan olur mu yıllık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesim ücreti var. burs için açmıştım. Burs bittikten sonra 35 lira kesilmeye başladı. Geri almak için hesabı açtığım şubeye gitmem gerekiyordu. Bu konuda enparayı öneririm.
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Belge ne lazım acaba? Birde En para için ben finansbanka gitsem olmaz mi onlar gelirse sıkıntı çıkabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck50421

Belge ne lazım acaba? Birde En para için ben finansbanka gitsem olmaz mi onlar gelirse sıkıntı çıkabilir.

Maalesef. enparanın herhangi bir şubesi yokmuş masraf olmasın diye. kapının önünde işlemleri hallediyorlar
  • İŞ BANKASINDA PARAMIZ VARDI HOCAM ATIYORUM YAKLAŞIK 1000 LİRA DİYELİM.BİZ BÖYLE BİR ŞEYİ BİLMİYORDUK BİR SENE SONRA BİR BAKTIK PARA 400 LİRAYA DÜŞMÜŞ.BANKAYA YATIRMA PARAYI PİŞMAN OLURSUN
  • Enpara.com, Albaraka Türk ve Kuveyt Türk; hesap işletim ücreti almıyor. Albaraka ve Kuveyt'te Katılma Hesabı açtığında prarn faizsiz olarak değerlenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.