Şimdi Ara

Ziraat Bankasından Kredi Kartı Borçlularına Kredi İmkanı - Son Dakika (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.343
Cevap
32
Favori
147.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • an_k_ist A kullanıcısına yanıt
    akbankta aynı şeyi dedi karar cıktı ama kimse uygulamıyor.
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Benimde eksik çıktı kredi ziratten, bende enparayi odeyemedim, 2,29 yapılandırma teklif ettiler, reddettim, birkaç gün sonra 1,50 ile yapılandırma teklif ettiler kabul ettim, bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diğer bankaların yapılandırma için teklif ettikleri oran vergiler dahil edilmeden olan oranmış sanırım şimdi İş Bankasını arayıp sordum normalde 2,25 ama vergiler dahil olunca 2.70 gibi bir rakam oluyor dedi müşteri temsilcisi..
  • arkadaşlar ziraat de sistem değişmiş herhalde şu anda güncel borcu görmüyormuş, 31.12.2018 önceki borç yapılandırılıyormuş, var mı bi bilgisi olan?
  • köftepiyaz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam.
    işbankası yapılandıma yok tamamını ödeyin dedi ama ödeyemeyeceğim.
    günü geçsin biraz ararlar aradıklarında taksit teklifinde bulunacağım.
    hayırlısı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: köftepiyaz

    Benimde eksik çıktı kredi ziratten, bende enparayi odeyemedim, 2,29 yapılandırma teklif ettiler, reddettim, birkaç gün sonra 1,50 ile yapılandırma teklif ettiler kabul ettim, bilginize
    Ben de 15 bin çektim 3 kart için. 450 lira daha borcum çıktı. Gittim sordum ziraate biz size sistemin verdiği kadar para verebiliyoruz gerisini siz ödeyeceksiniz dedi. Ulan baştan söylesene bunu
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Bu nokta hep muallakta sanırım, kimisi güncel borcumu yapilandirdim diyor kimisi 31 Aralık tarihine kadar olani diyor. Bu konuda bankadan bir açıklama bilgilendirme yapmak ne kadar zor olabilirki. Bilgisi olan gerçek anlamda paylaşım yaparsa çok sevinirim. Bankaya gitmeye fırsatım olmadı maalesef, müşteri hizmetlerinden de bir türlü bilgi alamadım. Iyi forumlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mumy2121 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim direk tüm borcunu alıyorlar kafan rahat olsun. Ben kendime ve eşime yaptım iş yerindeki 3 4 arkadaşımda yaptı hepsinde durum aynı. Ha tutup kalan limitime altın alıp götürmedim kartları hep normal harcamalarım vardı benim onuda söyleyeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jamesdean1888 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana bugün edevletten msj geldi. Ferdi kaza sigortası için evrak yüklenmediğinden red yazıyor. Hiçbirşey anlamadım. Bu işte bi çaparoğlu var. Tekrar başvuru yapacam hemen. Metinde özellikle ne yazmak gerek onu düşündüm bende

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler e devletten sigortaların iptali için yazmıştım metinde sadece 30 gün içinde yasal hakkım olan iade hakkımı kullanmak istiyorum. İptal etmek istiyorum dedim. Farklı birşey yazmak gerekirmi??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende dün gitmiştim ( pazartesi ) ziraat bankasına , sisteme girdi ve 9800 TL borcunuz gözüküyor dedi , güncel borç üzerinden aldı başvurumu , öyle 31 aralıktan sonrakiler olmuyor felan demedi , bahsi bile geçmedi direkt güncel borcumu söyledi. Bende tamam dedim evreklarımı verdim ( maaş bordromu , imza sirküleri ve sgk dökümü ) kaç ay istiyorsun dedi , 60 ay dedim. Dedim bu eft olayını ne yapacaz çok yüksek çıkıyor dedim , internette forumlarda okuyorum mobil üzerinden eft yapılıyormuş felan dedim , bana bunu yapamam mevzuata aykırı , bize bu yapılandırmada eft'nin nasıl yapılacağı söyleniyor , ben kredi çıkınca direkt buradan banka kartınıza yapıcam eft'yi dedi. Ben diyorum işte bana hesap açmayacakmısın ? Hesabı aç parayı o hesaba at , açalım mobili yapalım eft'yi ne olacak yani diyorum , tutturmuş mevzuata aykırı mevzuata aykırı , hay mevzuatına. Neyse dedim şimdi napacaz , ben gönderdim evrakları şimdi dedi yarın belli olur. Kartını verdi bana yarın ara beni dedi , bende bugün aradım ( salı ) kredi onaylanmış. Şimdi iş bankası ara dedi kartını iptal ettir , o büyük ihtimalle 1 hafta sürer kapanması dedi , 1 hafta sonra gel kredini kullandırayım dedi , tamam dedik bekliyoruz.

    Şimdi arkadaşlar bazılarınız için aydınlatıcı olur belki bir takım bilgiler vereyim.

    Şimdi benim hali hazırda enpara kredim var , aylık 610 TL ödüyorum , geçen 3. taksidini ödedim , daha var 33 ay :)

    Kredi kartı borcum dediğim gibi 9800 çıktı , 60 ay yapılandırıcam bana 10200 mü dedi 10400 mü dedi öle bişe için başvurdu. Aylık taksidi 262 TL olacak dedi onu net hatırlıyorum. Kredi puanım 1200 felan , bankaya götürdüğüm maaş bordrom asgari ücret üzerinden gözüküyo. Halbuki maaşım daha yüksek ama mevzuyu biliyonuz zaten. Yani çekinmeyin gidin onaylanmaz frlan demeyin onaylanıyor valla. Düşünün 610 TL enpara kredim var , 262 TL'de bu olacak eder sana toplam 872 TL ayda. Benim götürdüğüm bordro asgari ücret 2020 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taktaktikitikitak -- 20 Şubat 2019; 0:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kendi işimle meşgulüm. Ünvan limited şirket. Kredi kartı borcu için hangi evraklar gerekli acaba. İki kere git gel yapmayayım diye size soruyorum.
  • Halkbank maaş müşterisiyim . Halk, iş ve finansta kredi kartlarım var. 25 bin 24 ay başvurdum aynı gün onay geldi. Diğer bankaları aradım kartları iptal ettim iptal olduğuna dair finanstan evrak alabildim iş bankta öyle bi evrak yokmuş. 4 gün bekledim işbank anca iptal etti. 2 gün de sisteme düşsün diye bekledim sonra bankaya tekrar gittim. 25 bini hesabıma yatırdılar. Halk kredi kartını direkt ödediler. İptal etmediler bu kartı. Finansın kartını kırmıştım kart numarası yoktu. Bankacı da tanıdık olunca yardımcı oldu tüm bakiyeyi hesabıma yatırdı. Diğer bankalara eft yap biz yaparsak masraf keseriz. Sonra da borçlarını öde ve bana dekont getir dedi. Hepsini hallettim çok kolay oldu. Maaş müşterisi olduğumdan hiçbir evrak istemediler..25 bin in toplam ödemesi de 29300 gibi bişey tuttu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colemerg30

    Halkbank maaş müşterisiyim . Halk, iş ve finansta kredi kartlarım var. 25 bin 24 ay başvurdum aynı gün onay geldi. Diğer bankaları aradım kartları iptal ettim iptal olduğuna dair finanstan evrak alabildim iş bankta öyle bi evrak yokmuş. 4 gün bekledim işbank anca iptal etti. 2 gün de sisteme düşsün diye bekledim sonra bankaya tekrar gittim. 25 bini hesabıma yatırdılar. Halk kredi kartını direkt ödediler. İptal etmediler bu kartı. Finansın kartını kırmıştım kart numarası yoktu. Bankacı da tanıdık olunca yardımcı oldu tüm bakiyeyi hesabıma yatırdı. Diğer bankalara eft yap biz yaparsak masraf keseriz. Sonra da borçlarını öde ve bana dekont getir dedi. Hepsini hallettim çok kolay oldu. Maaş müşterisi olduğumdan hiçbir evrak istemediler..25 bin in toplam ödemesi de 29300 gibi bişey tuttu.
    Bende maas musterisiyim lakin 31 aralik itibariyle yapilandiriyoz dedikleri ve kartlar kapanirsa ekstra para talep edeceklerini soyledikleri icin faydalanamadik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • maydoganlar1156 kullanıcısına yanıt
    Bence birazda temsilci farkı olabilir. Benim borçlarım da 31 aralıktan kalmaydı. Ve O tarihe göre yapılandırdılar. Miktarı da hiç hesap kitap yapmadan, tahmini değere bakarak düz 25 bin olarak girdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılandırdığım kredi kartını(zirat combo) tekrar harcama yapıp 1-2 gün sonra yine yapılandırma için başvuracağım.
    Gelişmeleri buradan paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dopplereffect kullanıcısına yanıt
    siz yine iyiymişsiniz benim 3950 tl eksik çıktı kredi :)
  • halil_41 H kullanıcısına yanıt
    haber bekliyoruz hocam.
    benimde çektiğim krediden 3950 tl eksiğim kaldı karta.
    bunu ziraat combodan taksitli nakit avans çekip başvuracağım siz olumlu cevap alırsanız.
    teşekkürler.
  • Başvuru için e devletten alınan hizmet dökümü ve maaş bordrosu yeterlimi arkdaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.