Bildirim
***ZİPPO KULÜBÜ*** (83. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
_____________________________ -
Arkadaşlar şöyle değişik bir çakmak gördüm gaz yok benzin yok ama yakıyor
http://www.ebay.com/itm/Solar-Cigarette-Cigars-Tobacco-Lighter-Camping-Waterproof-Windproof-Lighters-VM-/321723854919?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ae83c7047_____________________________ -
Adamlar üretmiş, alın deneyin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Bilgi güçtür, bilgi kudrettir, bilgi silahtır.. Kısaca bilgi her şeydir.'' -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Software Fountain
Ben de katılacağım aranıza... Caution yazan Zippo Lemon™ nasıl sizce?
güzel değil bence daha başka modeller bakın_____________________________ -
-
Beyler yaklasık 1.5-2 ay önce yurtdısından zippo getirttim. Herhalde ilk zamanlar olduğu için baya oynamışımdır.
Son günlerde hiç çakmamaya başladı. O tekerlek mi ne deniyosa orası bile dönmüyor. Çakmak taşı mı yenilenmesi gerek acaba? boyu kısaldığı için tutukluk yapıyo olabilir mi?
Çakmak taşını döndürüp tekrar koydum ama gene aynı sorun var boydan kaynaklanıyor sanırım
edit = çakmak taşı yeniledim düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 10 Temmuz 2015; 16:57:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İzmir Katip Çelebi Üniversitesi - İşletmePyhon Veri Bilimi & Makine Öğrenimi (Acemi)"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake -
http://postimg.org/image/l80fj6by7/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevelry -- 25 Haziran 2015; 13:00:34 >_____________________________ -
_____________________________ SEAT IBIZA 1.4 REFERENCE 2014
Iphone 6S Plus 64GB Rose Gold
İphone 7 PLUS 128 GB Black
Ipad PRO 9.7
Sony KDL-55W805C
DELUXE POWER İNVERTER MSZ-SF35VE Klima
Midea Mission MSMBBU12 Klima
Bosch Condense 2500W Kombi -
Merhabalar
Elimde 6 tane sıfır 1 tane 2. El ( 2 hafta kullanılan) Zippo bulunmakta.
ilan linki :http://forum.donanimhaber.com/m_106520565/f_//tm.htm#106520565
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 10 Temmuz 2015; 16:58:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İzmir Katip Çelebi Üniversitesi - İşletmePyhon Veri Bilimi & Makine Öğrenimi (Acemi)"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake -
yeni modeller geldi
ebay fiyatina zippolar
whatsapptan ulasabilirsiniz
05458651921_____________________________ -
Satılık orjinal her çeşit zippo bulunur , ürünlerimiz Amerikadan gelmektedir.Fiyatlarımız piyasanın çok altında...
whatsapp: 0539 826 73 83
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Merhabalar. Yaklasik 11 yildir zippo kullaniyorum. Gecenlerde gaza gelip 3 zippomuda ayni anda bakima yolladim ki bi tanesinin kapak mentesesi kopmustu. Su an yeni zippo almak istiyorum e-bay uzerinden. Belote haricinde hem kendisi hem zippolari guvenilir saticilar tavsiye edebilirmisiniz e-bey de?
beyler orjinallerin iç mekanizmasının üstünde made in zippo U.S.A mı yazıyor yoksa zippo made in U.S.A _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
Sevmem sigara da içmem ama amerikadayken arkadaşlarıma 5 dolardan alıp 50 kağıda sattığım bazı modellerinin harika olduğu çakmak
Bu zipponun benzini de yazın çok çabuk uçuyor be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Sigarayi birakma karari almistim gozume bu cakmak carpti sonra aldim. aldiktan sonra zaten cok kullanmadan sigarayi biraktim. Neredeyse 5 aydir cekmecemde duruyordu bugun cekmecemi kurcalarken gordum. 

kullanıcısına yanıt