Şimdi Ara

Ziggs proları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sup ve adc hariç her türlü lane oynarım ama genellikle midi alırım midde ziggsi hep deniyim derdim ama unuturdum sonra bi baktım ziggs ve havuz partisi skini indirimde kaçırmamak gerek deyip aldım hemen direk pvp girdim ilk 2 maç çok iyiydi ama bi oyunda karşıma iyi oynayan bi lb geldi ve tabiri caizse atam beni üttürdü dakka 20 olmadan ben lb yi 1 adam beni 4 kere almıştı haliyle sonra toparlayamadık ama ziggsi sevdim güzel hero şimdi sizlerden ricam ziggs için tavsiye ettiğiniz item veya taktikler varmıdır zigfsin şu yönü çok op dediğiniz yönleri nedir?
    (İtem olarak karşımda ap vuran varsa allahın emri olan athe.... Nın lanetli kadehi çıkıyorum karşımda ad olup ve bana yüksek hasar veren herolar varsa ahenk kadehi ardından pazubendi pazubendini zhonyaya çeviriyorum karşımda ad olup da pek vuramayan biri varsa ahenk kadehinden rabaddandur hiçlikdir lichboğandır öyle gidiyorum oyun gidişatına göre)
    Mobilden yazdım yazım hataları için kusra bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes__38 -- 15 Haziran 2014; 23:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adami rahat birakma. Karsindakine farm yaptırmama potansiyelin cok yuksektir ziggsle. Bluen varsa skill spamle. Haritayi kontrol et. Ultini iyi kullan

• Anonymusadamus kullanıcısına yanıt
    oda ziggsle allahın emri zaten :D q suyla adamı rahat bırakmaz sürekli base attırıp durur ama ultiyi bazen öyle sallıyorumki yakınında kimse olmuyo ultinin veya adam kaçarken sallıyorum adam bana kill vermemek için dönüyo bizim kovalayanlara veriyo kili :d

• ben kabiliyetlerden 40 gold aliyorum yuzuk + 2 can + 1 mana iksiri gidiyorum lanede Harrasim daha kuvvetli oluyor

• Q at q at sonra bida w at r at q at e at böle kısaca q ile canını azalt w r q e at.

• Enes__38 kullanıcısına yanıt
    Ziggs'in ultisini tutturamiyorsan Dostum sen Xerath oynadin mi hic ?

• Ha bide phantoml0rd izle o iyi oynar ziggs i

• kingladyo kullanıcısına yanıt
    Twitch de yayım yaparmı halen yoksa youtube dan mı bakayım

• Anonymusadamus kullanıcısına yanıt
    Adamın az ilerisine atıyom kaçıyo bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes__38

Twitch de yayım yaparmı halen yoksa youtube dan mı bakayım

Yapıyor yayın twitchde followla açınca izlern olmadı fiss mortune pink yaz youtube ye ordanda izleyebilirsin.

• Ziggsde asıl olay q ile rahat bırakmama ve e nin degerini bılmekte yatîyo bence e skilini yiyen adami rahatlikla asip kesebilirsin skillshot olduğu için w skillni çok iyi bir şekilde de kullanabirsin w yi kullanmak ise gerek ulti bozmada gerek kaçmada yakalamada bazense ultiden kaçanı ultiye geri sokma işlemlerine yarar ve temel amacîn ise q ile adami olum doşegine getir ulti ile işini bitir lb gibi mobillerde ise full q max rangede dürt eyi iyi kullan ulti tutturman zor olacaktır ama yakın mesafedeyse e+w ile sorunun çözülecektir w ile dibine geldiğinde yada geleceğini anladiginda wyi 2nizin arasina at bu sayede hem sen zıpla hem o zıplasin aradaki mesafe ne kadar çoksa ziggs o kadar güçlüdür bunu unutma

• lamuarte kullanıcısına yanıt
    Son cümleye bayıldım

• Poke gücü earylede latede muazzam. Latede kule alıncaksa midden falan adamları baseye yolluyorsun 2 q 1 de u attınmı güzelce baseye yolluyorsun.
  • Ben ziggsle normal game de bizim jungin karsi jungin filan ifritlerini caliyodum acayip zevkli

• Ashe kaçarken bi q attım w kendimi zıplattım bi q attığımda ashe ölmüştü canı %90
    Lardaydı :D ziggs 1 lwl de q yla bile çok fazka vuruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes__38

Ashe kaçarken bi q attım w kendimi zıplattım bi q attığımda ashe ölmüştü canı %90
    Lardaydı :D ziggs 1 lwl de q yla bile çok fazka vuruyo

Bence aşırı güçlü dengelenmesi lazım. Hem uzaktan hayvani damage atıyor yanına gelince zırt ördekle kaçıyor. Ultisi e q alan hasarı + w da öyle. Dengeleme gelmeden free elo kasıyom ben
  • :D

• Blue+q spam free win

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.