Şimdi Ara

Ziegler kado dışı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Juventus 25 kişilik CL kadrosundan Reto Ziegleri çıkardı

o zaman reto ziegler ........ (boşlukları doldurun)

Fenerbahçe S.K
  • anca alırsa gs alır

özgür çek, caner erkin, hasan ali kaldırım tek bir sol bek mevki için 3 alternatif varken tutupta ziegler gibi sıradan bir sol beki almak kimse kusura bakmasın ama sığırlıktır.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Ben Ziegler'i çok beğenmiyordum ama Hasan Ali'den sonra rahatlıkla alınmalı diyebilirim hatta mutlaka alsınlar. Hasan Ali'nin kapasitesi belli zamanla daha iyi olucak gibi bir durumu yok creativeness sıfır koş koş koş dur geri pas veya koş koş koş doldur boşalt

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

anca alırsa gs alır

Gitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben Ziegler'i çok beğenmiyordum ama Hasan Ali'den sonra rahatlıkla alınmalı diyebilirim hatta mutlaka alsınlar. Hasan Ali'nin kapasitesi belli zamanla daha iyi olucak gibi bir durumu yok creativeness sıfır koş koş koş dur geri pas veya koş koş koş doldur boşalt

caneri defansın soluna koysak gitmez mi aslında?

Orijinalden alıntı: Scorpion28

umarım böyle bir sığırlık yapmaz teknik ekip.

özgür çek, caner erkin, hasan ali kaldırım tek bir sol bek mevki için 3 alternatif varken tutupta ziegler gibi sıradan bir sol beki almak kimse kusura bakmasın ama sığırlıktır.

gelirse özgürün gönderileceğini düşünüyorum

Fenerbahçe S.K
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike & Wiel Kadro Dışı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal bir durum 25 tane iyi oyuncusu var Juventusun kimi kesip koysunlar 25 kişilik kadroya ?
  • Takımda zaten şu an yanlış saymadıysam 9 yabancı var, Ziegler gelirse 10 olacak. Ne yapacaksın, 2 yabancı kadro dışı kalacak, seneye yabancı kont. düşürülüyor zaten. Anlamsız bir transfer olur, Ziegler'e gibi düz bir adama ihtiyacımız yok, yolu açık olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Scorpion28

umarım böyle bir sığırlık yapmaz teknik ekip.

eşşeklik olur katılıyorum.Birde yabancı sınırlaması var hatırlatayım

AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Hak tam kereste neresi iyiye gidiyor..zigler kesinlkle alinmali..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben Ziegler'i çok beğenmiyordum ama Hasan Ali'den sonra rahatlıkla alınmalı diyebilirim hatta mutlaka alsınlar. Hasan Ali'nin kapasitesi belli zamanla daha iyi olucak gibi bir durumu yok creativeness sıfır koş koş koş dur geri pas veya koş koş koş doldur boşalt

caneri defansın soluna koysak gitmez mi aslında?

Hasan Ali'ye göre daha mantıklı bir tercih olabilir. Transfer imkanım varsa kesinlikle ikisinide sol bek için 11'de tercih etmem ama mecbur kalırsam Caner. Misal ziegler gelse kaç yabancı oluyor 11'de. Yobo-Ziegler-Stoch-Sow-Kuyt-Meireles. Krasic ile stoch zaten hiç bir zaman aynı anda oynatılmaz AYkut oynatmaz. Alex olursa solda caner olur yalnız sonraki sezon sakat. Mümkünse kiralasınlar yine ziegler'i.

• ziegler i arayacağız ben söylüyim. hasan ali umudum yoktu,yine yok. gelmemesi stoch a bile etki edecek. hasan ali, stoch la birlikte oynayacak biri değil.

Orijinalden alıntı: lombi

Keşke alsalar. Nerde o günler.

Hasan Aliye her küfredeceğimde forumda bir arkadaşın yazdıgı aklıma geliyor ve kahkaha atıyorum...

"Ulan bu Hasan Aliye küfür edicem Hz.İsa'ya benziyo küfürde edemiyorum."

Fenerbahçe S.K

• Ziegler alınırsa bu seferde ileriden adam kesmek zorunda kalacaklar. Boş konuşuyorsunuz. Sonra Kuyt, Sow, Krasic, Stoch, Alex, Meireles, Yobo isimlerinden birisi neden kesildi diye ağlarsınız.

Hasan Ali gayet iyi bir oyuncu. Zamanla çok daha iyi olabileceğini gösterdi. Son iki maçtır futbolunu biraz daha düzeltti.

Fenerbahçe S.K
  • Ziegler'i çok severim ama Hasan Ali Kaldırım iyiye gidiyor, ileride bu kadar yabancımız varken Hasan Ali'ye yoğunlaşmamız lazım bence. Harcamayalım şöyle adamları ya daha 89 doğumlu...

Fenerbahçe S.K
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.