Şimdi Ara

ziang'çılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nasıl müşteri temsilcisi o hoca hiç takmıyormuş gibi... babalar bu adamların bizleri dolandırmasını bizler istiyoruz. beddavadan reklemlarını yapıyoruz vallaha 2 tane alacaktım allahtan bulaşmamışım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: saltunok

    demek istediğimi saptırıyorsun bence.kimse parasını sokağa atmak istemez ama benim istediğim siteden alışveriş yapanların mallarını eğer şayet aldılarsa buraya yazmaları.yani olayın legal olması beni çok ilgilendirmiyor birde söylediğin zürük 30 milyona kaçmaz bence sende bi dene istersen


    allah sana akıl fikir versin ben daha ne diyeyim...




  • hiç boş yere beklemeyin. Aynı durumdayım bana da aynı şekilde yollayacağız dediler 3. seferdir, bazen açıyorlar telefonu ve pişkinpişkin mutlaka gelir vs deyip kapatıyorlar zaten normal süresini çoktan geçti aps, telefonları kapalı msn kapalı.Verdikleri ptt koli numarası sahte imiş kartal ptt yi arayıp sordum benden önce de aynı numaraları sormak için aramışlar. Bayağı bir vurgun yapılmış görünüyor. Ne yapılacaksa yapalım nedir bu!
  • Arkadaşlar,
    Bu site tarafından dolandırılanlar,burada dert yanarak vakit kaybetmek yerine adamlar paraları çekip tüymeden,savcılığa gidip suç duyurusunda bulunsunlar.Bunun için 3 nüsha dilekçe yazmak gerekiyor.Elinizde bulunan dekont vs. ödeme belgelerini de dilekçenize ekleyin.İnşallah paranızı kurtarırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.