Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (730. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cezaa60 , bohem75 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
14.609
Cevap
808
Favori
1.214.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargo dahil 550₺’ye gönderim sağlayabiliriz. Fotoğraftaki gibi lezzetli ve olgun haline ulaşması uzun bir süreç, emek ve maliyet gerektiriyor. Ayrıca bu ölçüdeki bir ürünün desi bazlı kargo ücreti ortalama 150₺ civarındadır.

Merhaba,

Bu 3kilogramlık kavanozda net ağırlık ne geliyor acaba? Yoksa net ağırlık mı 3kg?

Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürün en az 2 kg zeytin içermektedir. Kalan kısmı ise tatlandırma salamurasıdır. Salamurada; zeytinyağı, kaya tuzu, limon tuzu, dilimlenmiş limon, üzüm sirkesi, sarımsak, defne yaprağı, kişniş tohumu ve az miktarda şeker yer almaktadır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

fiyatlar coşmuş

Kalitesi nedir bilmiyorum ama Orkide marka 3lt a101 marketten 645 liraya aldım. A101 zeytinyağı kampanyasından 96 lira anında iade geldi. 550 liraya gelmiş gibi oldu.

Edit: İkinci kalan yağıda aldım. Onu paycell qr ile ödedim. Oradanda 130 lira iade geldi. 3 lt yağ 420 liraya gelmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 6 Kasım 2025; 17:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maligezgin kullanıcısına yanıt

Yok yılı demelerine aldırmayın, bir videoda geçen seneki hasatın ancak %30’unun satıldığı hakkında bilgi veriliyordu. Muhtemelen %70’i ellerinde bekliyor. İhracat sınırlamasının kalktığını da sanmıyorum. Pahalı zeytinyağ satmak için konuşuyorlar ama bilmiyorlar ki kimsede istedikleri parayı verecek durum yok. Pahalı zeytinyağına itibar etmiyorum ben. Önemli olan fiyat etiketi belirlemek değil, satabileceği fiyatı belirlemek. Bu konuda çoğu üretici hata yapıyor.

Uygun fiyata almışsınız, sızma zeytinyağı şifadır. Sızma olduğu için de belli bir kalite standartının üzerindedir. Afiyet olsun

Orijinalden alıntı: KaptanMemo1234

Yok yılı demelerine aldırmayın, bir videoda geçen seneki hasatın ancak %30’unun satıldığı hakkında bilgi veriliyordu. Muhtemelen %70’i ellerinde bekliyor. İhracat sınırlamasının kalktığını da sanmıyorum. Pahalı zeytinyağ satmak için konuşuyorlar ama bilmiyorlar ki kimsede istedikleri parayı verecek durum yok. Pahalı zeytinyağına itibar etmiyorum ben. Önemli olan fiyat etiketi belirlemek değil, satabileceği fiyatı belirlemek. Bu konuda çoğu üretici hata yapıyor.

Bu sene alınır fiyat nedir?

400 civarı satılıyor bilindik yerler, soğuk sıkım vs diyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 6 Kasım 2025; 19:46:20 >

bu sene az diye 400-500 civarı normal olacak gibi

Bu sene geçen seneye göre rekolte az ama geçen seneden kalan yağ çok var.

Kaliteli ve yeni sezon ise 400 TL

Teşekkür ediyorum hocam. Paylaşmamı nedeni belki faydalanmak isteyen olursa bilgi olsun.

Komili; Ayvalık erken hasat ürünü ile direk butik üreticileri hedef almış. Şu an o zeytinyağı bir butik üreticinin sitesinde olsa 5L’si 4000-6000 TL aralığında bir satış fiyatı olurdu.

Komili’ye mail attım, bir ay içerisinde yeni sezon ürünlerinin raflarda olacağını söylediler. Bu arada beklemek istemiyorum derseniz, “Sazak” erken hasat ya da “Hasada” erken hasat alabilirsiniz. Bunlar da hem fiyatı hem de lezzet olarak forumun beğenisini kazandı.

Öncelikle ilginiz ve bizlere duyduğunuz güven için çok teşekkür ederiz.

Paylaşımımızdan sonra verilen tüm siparişler dün itibariyle gönderildi ve takip bilgileri sizlerle paylaşıldı.
    Dün akşamdan itibaren oluşturulan siparişler de bugün kargoya teslim edilecektir.

Normalde gönderimlerimizi 5 litrelik tenekelerle yapıyorduk. Fakat sezonun açılmasıyla birlikte yaşanan yoğunluk ve stok sıkıntısı nedeniyle, sizleri bekletmemek adına bazı siparişleri pet ambalajlarda göndermek zorunda kaldık. Bunun telafisini, ürün miktarını artırarak fazlasıyla yapmaya özen gösterdik.

Sadece zeytinyağı siparişi veren müşterilerimize, diğer ürünlerimizi tanımanız için ufak ikramlar ekledik(Muğla Çam Balı vs.). Ayrıca her siparişinizden cüzi bir miktarı sizler adına LÖSEV’e bağışladık.

Bizim için amaç, bir seferlik satış yapmak değil;
    sofralarınızda güven, damağınızda lezzet olmak.

Yeni siparişlerde görüşmek dileğiyle,
    bal tadında günler dileriz.

Sevgilerle,

Muğlak 💚

Forum konumuza ve kıymetli müşterilerimizin bizler hakkındaki değerli yorumlarına ulaşmak için tıklayınız: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162454448

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 8 Kasım 2025; 7:54:20 >

• Fikir olsun diye. Dün İzmir'de yağhanede 300 den taze sıkım zeytinyağı aldık.

Ali Ekber Yıldırım: Uluslararası Zeytin Konseyi verilerine göre:

1- İtalya, Fas ve Mısır’da üretim artışı var. İspanya’da üretim normale döndü.

2- Türkiye, Ürdün, Arjantin, Tunus, Yunanistan’da üretimde düşüş var. En sert düşüş yüzde 43 ile Türkiye’de. Türkiye’nin verilerinde karmaşa var.

• hatayda dün 330-350 lira arasında satılıyor bu sene dediler. bazı üreticiler zeytin küçük kaldı yağı az çıktı diyormuş. bizim akrabalar verim iyi bizde dedi. ağaçtan beraber toplayıp sıkım için fabrikaya götürüyoruz. sadece kardeşlerim için 50 litre aldım, 330 liradan. bilgi olsun.

bu arada geçen ay sorduğumda bizde geçen yıldan hiç kalmadı demişlerdi.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

Bu suyunu içebiliyoruz değil mi? Turşu suyu gibi bir şey severim ben

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.