Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cezaa60 , bohem75 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
14.609
Cevap
808
Favori
1.214.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen ay için bence fırsattı. Ben yazalı bayağı olmuş. Manasız bir zam yapmış arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

440'a sattığı 2024-2025'in yağıydı, şimdi sattığı yeni sezon yağı.

Değerli forum üyeleri,

Aydın/Bozdoğan – Madran Dağı eteklerinde bulunan Papazlık Köyü’ndeki zeytin bahçemizden, şehir kalabalığından, egzoz ve sanayi atıklarından uzakta, tamamen doğal koşullarda yetişen Gemlik(Trilye) türü zeytinlerimizden elde ettiğimiz zeytinyağımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Zeytinlerimiz hasat sonrası işlenmiş, ardından karanlık ve serin ortamda dinlendirilerek aromalarının olgunlaşması sağlanmıştır. Böylece hem meyvemsi kokusunu hem de damakta kalan yumuşak lezzetini koruyan, 0.5 asit oranına sahip, gerçek naturel sızma zeytinyağı ortaya çıkmıştır.

Ürünümüz hiçbir katkı ya da karışım içermemektedir. Saf, dengeli ve günlük kullanıma uygundur. Salatalardan sıcak yemeklere kadar her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Yıllardır çevremizde ve yerel tüketiciler arasında büyük bir memnuniyetle tüketilen zeytinyağımızı, artık forum üyeleriyle de buluşturmak istiyoruz.

Daha önce forumda yalnızca soran müşterilerimize sınırlı miktarda satış yapmıştık. Bu kez hem selam vermek hem de denemek isteyenlere fırsat sunmak istedik.

Diğer ürünlerimize ve forumdaki referanslarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162418243

• Forum Donanım Haber Üyelerine Özel Kampanyalı Fiyat: 1 Litre – 350 TL
    • 5 litre ve üzeri alımlarda kargo ücretsizdir.
    • Kargo gönderimleri 7 Kasım Cuma günü başlayacaktır.

Gerçek zeytinyağının farkını hissetmek isteyen tüm forum üyelerine şimdiden afiyetle kullanmalarını dileriz.
    İlginiz, güveniniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.

Sevgilerle,

Muğlak💚

WhatsApp'ten Sipariş Oluşturmak İçin: [ LÜTFEN TIKLAYINIZ ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 1 Kasım 2025; 21:56:18 >

• berkan0zmen kullanıcısına yanıt

Aydın'da " gerçek naturel-sizma-zeytinyagi" mı varmış? İlk defa sizden duydum.

Ne yazık ki memleketimizde bazı kötü niyetli kişiler nedeniyle bizler de olumsuz şekilde etkileniyoruz.
    Nasıl bir üretici ve satıcı olduğumuzu daha yakından görmek isterseniz, aşağıdaki bağlantıda yer alan değerli forum üyelerimizin ve müşterilerimizin paylaştığı referanslara göz atabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162418243

İyi akşamlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 1 Kasım 2025; 22:26:14 >

• kargalarrr kullanıcısına yanıt

Berkan’ı Gearbest zamanlarından beri tanırım. Hem kendime hem aileme hem de eşe dosta ondan Muğla çam ve çiçek balları, arı ürünleri, kuru incir aldım. Forumdan zeytinyağını da denemiş nadir müşterilerindenimdir. Şimdiye kadar kimseden en ufak bir şikayet duymadım.

Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz hocam, ben kefilim.

keşke daha önce haberimiz olsaydı

Stok yeteri kadar var. Bitmeye yakın ilk fırsatta deneyeceğim.

İyi akşamlar dileriz.

Merhaba, Zeytinler ne zaman toplandı ?Şu anda ki zeytinyaglari erken hasat oluyor diye biliyorum yanlışım yoksa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünümüz 2024 hasadı zeytinyağıdır. Piyasa talebi doğrultusunda, uygun saklama koşullarında özenle muhafaza edilip dinlendirilmiştir. Bu sezonun zeytin hasadı ise henüz başlamadı, biraz daha zamanı var.
    Merhaba, dilerseniz gönderimi biz sağlayabiliriz. Zeytinlerimizi kendi bahçemizden özenle toplayıp siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Şimdiye kadar çevremizdekilerden gelen yoğun talep nedeniyle kargo ile gönderim yapmamıştık. Ancak denemek ve şans vermek isterseniz, seve seve yardımcı olmak isteriz.

Bunu tamamen kendi tüketimimiz için, doğal ve katkısız şekilde hazırladık. Tatlandırma salamurasında zeytinyağı, kaya tuzu, limon tuzu, dilimlenmiş limon, üzüm sirkesi, sarımsak, defne yaprağı, kişniş tohumu ve az miktarda şeker bulunuyor. Hem lezzetini hem de doğallığını korumak için hiçbir hazır katkı ya da koruyucu kullanılmadı.

• berkan0zmen kullanıcısına yanıt

güzel görünüyor, fiyat bilgisi alabilir miyiz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederiz. Bu şekilde hazırlanan 3 kg’lık kavanozun fiyatı 450₺’dir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca siparişinize farklı ürünlerimizi de eklemek isterseniz (çam balı, arı poleni, perga ve özel karışımlar), buradaki konuya göz atabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/mabolla-bal-hakiki-mugla-cam-bali-forum-dh-ozel-fiyat--157358705-81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan0zmen -- 4 Kasım 2025; 11:59:50 >

• 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.