Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.598
Cevap
722
Favori
888.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaptanMemo1234

    Teşekkür ederim hocam. Dediğim gibi uzun süredir migros'tan alıyordum zeytin yağını. Litresi 7tl, 9tl, 12tl den yıllardır alıyordum. Şimdi fiyat değişmemiş ama yağ riviera olmuş. Onu da almak istemiyorum. O yüzden zeytinyağı na alışkınım.


    Ancak yukarıda da belirttiğim gibi, elektronik cihazlar aldım. Şuan fazla harcayam birkaç ay sonra Palamidas'ı ben de denemek istiyorum.


    Eskiden şeffaf şişelere konulurdu hatırlarsınız. Ve koyu yeşil renk zeytin yağlarını daha bir çok severdim. Şimdi bütün şişeler renkli, alırken zeytinyağının rengini göremiyoruz.


    Yukarıda bahsi geçen zeytinyağlarının rengine bakıyor musunuz? Palmidas ya da şu marka tenekenin içinden yeşil renk yağ çıktı diyebilir misiniz?

    Yağın renk tonu kalite göstergesi değil. Zeytinin cinsiyle alakalı. Şeffaf şişe yağı bozan bir unsur. O yüzden koyu renkli şişelere koyuyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

    Bu fiyatlara alırsanız hiç birisi f/p olmayacaktır. Ama 50'şer TL düşük olursa(veya olunca) iş değişir.

    40 tl indirim çekim ve yağ ihtiyacım var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho81 kullanıcısına yanıt

    O yağlar daha geçen hafta 40-50 tl ucuzdu. Bu haftaki indirimlerde tekrar ucuzlayabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt

    kalite göstergesinden ziyade bu benim tespitim erken ahsat ürünler genel olarak yeşil renke sahipken olgun hasat ürünler daha sarımtrırak renge sahipler. bununla birlikte yeşil renkli olanlarda öçimensi koku baskın.

  • Erken hasat zeytinyağlı sabun renginde yeşilimsi olur . çiğsi ve çimenli kokar . Normal hasat altın sarısı olur. Koku ve renk bölgesel ve cinssel olarak değişir . Irk olarak daha eski ve yaşlı ağaçların yağ rahiyası daha yoğun ve lezzetlidir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Yağın renk tonu kalite göstergesi değil. Zeytinin cinsiyle alakalı. Şeffaf şişe yağı bozan bir unsur. O yüzden koyu renkli şişelere koyuyorlar.



    Alıntıları Göster

    Yağın renk tonu kalite göstergesi demedim zaten. Ama ben yeşil renklileri seviyorum.


    Şeffaf şişenin yağı bozan bir unsur olduğu hiç inandırıcı gelmiyor. Öyle olsa içine ışık almayacak şişelere koyarlardı. %80 şeffaf zaten şişeler. Sadece zeytinin yeşil rengini verecek kadar boyanmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Weezer kullanıcısına yanıt

    Pazarlama müdürüne ulaştım problemi giderdi. Beyaz teneke almıştım siyah teneke yolladım özür mahiyetinde dedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli müşterilerimiz ve forum üyeleri.

    Malum kampanya döneminde yaşanan yoğunluktan dolayı siparişler gecikmeye düşenler oldu. Bu süreçte elimizden geleni yaptığımızdan emin olabilirsiniz.


    Fabrikamız köyde, kargo firması gelip teslim almıyor. Kendi aracımızla götürmek zorunda kalıyoruz. 1500'e yakın siparişi takdir edersiniz ki 2-3 günde kargolama şansımız yok. Bu hem bizim tarafta mümkün değil de hem de kargo tarafında.


    Diğer firmaların çalışma noktası, calıstıgı kargo firması nedir bilemiyorum ama bizim yaşadığımız yerde çok fazla Eticaret yapan firma var ve aynı şubeden çıkış yapıyoruz. Dolayısı ile biz hepsini 1 günde bile teslim etsek, kargo şubesi bunları 1 günde çıkış yapamaz cunku sadece bizim kargomuz yok şubede diğer firmalarında binlerce çıkışı var.


    Önemli Bilgi :

    Bu dönemde yaşadığımız sorunlardan biri de şu oldu... Alıcı şubesi kapalı, isim soyisim problemli gibi kargo firmasından cok fazla boyle günlerce bekleyen siparişin oldugunu ogrendik. Ard arda günlerce denenip çıkış yapılabilmiş...Bu bizimle ilgili bir sorun değil, anlayacağınız üzere.


    Şahsen trendyol'dan benim de 11 Kasım 'da verdiğim bir ürün hala tedarik aşamasın an itibariyle verilmedi kargoya. Bu işi yaptığımız için empati yapabiliyorum biraz :) Bu kadar da beklemesi biraz fazla tabi ama yine de sesimi çıkarmıyorum, elbet verirler cunku orada en geç teslim tarihi 2 Aralık diye belirtmişler.


    Burada satışımızın dışında bir müşteri gözüyle ifade etmem gerekirse bu dönemde biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmamız gerektiği kanaatindeyim.


    Uslubumuzla ilgili kimseyi rencide edecek birşey yaptığımızı düşünmüyorum, sadece geç cevap vermiş olabiliriz o da ben Pazarlama Müdürü dahil tüm arkadaslarımız kargolarınızı yetiştirmek için paketleme yaptık, biz müdürüz demeden tüm gücümüzle calıstık, calısmaya devam ediyoruz.


    Bizim gibi uluslararası platformlarda ülkesine kalite madalyaları kazandıran ve gerçek bir çiftçi işletmesi olarak bize verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.


    Bu süreçte küçük büyük yaşanan sorunlar olduysa da sizlerden firmam adına özür dilerim, yaşanan sorunları da telafi ettik diye biliyorum hala sorunu olanlar varsa lütfen sipariş numarası ile birlikte sorununu yazsın çözelim. Hataya hepimiz açığız sonuçta onemli olan telafi edebilmektir.


    Tüm ekibim ve firmam adına gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamidastr -- 20 Kasım 2020; 22:8:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaptanMemo1234

    Yağın renk tonu kalite göstergesi demedim zaten. Ama ben yeşil renklileri seviyorum.


    Şeffaf şişenin yağı bozan bir unsur olduğu hiç inandırıcı gelmiyor. Öyle olsa içine ışık almayacak şişelere koyarlardı. %80 şeffaf zaten şişeler. Sadece zeytinin yeşil rengini verecek kadar boyanmış.



    Alıntıları Göster
    Koyu renkli şişede satmalarının bilimsel bir açıklaması var. Ancak bunu buradaki üretici bir arkadaşın açıklaması daha doğru olur. Bana düşmez diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ali222 A kullanıcısına yanıt

    Üretici olarak bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım...


    Koyu renk cam şişeler içinde UV korumalı olanlar var. Güneş gözlüğü gibi düşünün, onlar da kısmen karsı tarafı görünürken UV ışınlarını geçirmez.


    Burada şeffaf şişenin iki sorunu var.

    1) Şeffaf olması sera etkisi yapıp, sıcaklığı yükseltmesi

    2) Güneş ışığını tamamiyle içine alması


    Bu iki durum da zeytinyağında oksidasyona ve deformasyona sebep oluyor. Asidite yükseliyor ve zeytinyağındaki duyusal özellikler kaybolmaya baslıyor.

  • palamidastr P kullanıcısına yanıt

    Açıklamanız için teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UV korumalı şişe mi üretiyorsunuz zeytin yağı için. Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 


    Biz UV korumalı gözlüğü satın alamıyoruz fiyatı pahalı diye. Siz uv korumalı şişede zeytinyağını rafa koyarsanız artık litresi 1000 liradan etiket fiyatı asmanız gerekir. Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 


    Ya böyle açıklama mı olur. Gece gece yarıldım gülmekten. Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Palamidas siyah ve beyaz tenekeler filtrelimi oluyor acaba

  • Gayet mantıklı bir açıklama olmuş gülünecek hiçbir şey yok bu açıklamada bence. Tüm dünyada zeytinyağı güneş ışığının olumsuz etkisinden korunması için koyu renkli cam şişe veya tenekede satılır. Koyu renk cam şişede satılan yağların tenekeye göre biraz daha pahallı olmasının bir sebebi de şişe maliyetleri. Aşağıdaki linke bakabilirsiniz veya küçük bir araştırma ile internette zeytinyağının neden ışık almayan koyu renk şişede saklanması gerektiğini açıklayan birçok kaynak bulabilirsiniz.

    https://hangizeytinyagi.com/sayfaoku.asp?id=20


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DROlive

    Kendi ürünümüz naturel sızmayı 150 ye satamiyoruz büyük firmalar karma yağları (tağşiş demiyorum , farklı bahçelerden yağlar iyisi de kötüsü de olabilir) 160/200 civarına satıyor . Gerçekten ilginç

    Sizin urun nedir hocam

  • sansar64 kullanıcısına yanıt

    Bakın yukarıda ne yazdım ben?


    "Öyle olsa içine ışık almayacak şişelere koyarlardı. %80 şeffaf zaten şişeler. Sadece zeytinin yeşil rengini verecek kadar boyanmış."


    Yani zeytinyağının güneş ışığından korunması gerektiğini biliyor ve kabul ediyorum zaten


    Ama plâstik şişelerin üretiminde %15-20 boya kullanılması böyle bir koruma sağlamıyor. Aksini iddia edip, üzerine bir de UV korumalı derseniz, kendinize güldürürsünüz.


    Çocuk mu kandırıyorlar. Markette litresi 20tl ye satılan şişeye uv filtre mi koyuyorlar?


    Döndük en başa, plastik şişelerin yeşile boyanmasının tek bir amacı var. O da müşterinin satın alırken yağın rengini görebilmesinin önüne geçmek.


    Eğer öyle olmasaydı, yeşil renk yağı yeşile boyanmış şişeye, sarı renk zeytinyağını da sarıya boyanmış şişelere koyarak satışa sunarlardı. Ben de gönül rahatlığı ile istediğimi satın alırdım.


    Ancak teneke ya da hiç ışık almayacak şekilde üretilmiş şişeler için geçerlidir güneş ışığından koruma. Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hbasdereli70 kullanıcısına yanıt

    numarayı ban atar mısınız? bana da aynı siparişi 2 defa yolladılar. sizinkiler mi acaba?Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] 

  • @Zampara1234

    Hocam öncelikle bu işi bu kadar basite indirgemeniz veya markette satılan yağdan yola çıkarak düz mantıkla tüm bilim dünyasını alt üst etmenizin önünde saygıyla eğilmekten başka birşey yapamıyorum, çünkü bu konuda hiçbir bilginiz olmadan bu tartışmaya girersem mahalle kavgasına dönecek iş...


    Şeffaf şişenin de eksilerini yazdıgım halde oraya hiç cevap yazmayıp gülmekle seviyesizce bir tartışma ortamı yaratmanın hoş olmadığı düşüncesindeyim.


    Aslında sizin gülme cevabına yazacak o kadar çok şeyim var ki, biz onları yazdığımızda direk uslupla eleştiriliyoruz ama sizin bu cevabınıza ne yazık ki kimse bişey diyemiyor. neyse uzatmıyacağım...


    Çok basit bir örnek daha vereceğim;


    Tüm uluslararası yarışmalarda tadımla mavi renkli küçük bardaklar ile yapılır, bu da tadımcının ürünün rengine göre aklında önyargı oluşmaması içindir...


    Buradan yola çıkarak rengin kalite kriteri olup olmadığına siz karar verebilirsiniz diye düşünüyorum.


    Foruma tekrar geri dönmeyi düşünmüştüm ama yine forumda verdiğimiz cevaplar geçmişte yoneticiler tarafından silinmekteydi, şimdi de kullanıcılar tarafından düzgün bir uslup ve seviyeli bir tartışma ortamı oluşamadığından burada olmanın kimseye bir fayda olmadığı düşüncesindeyim.


    Aklınızdaki tüm soru ve yardım talepleriniz kurumsal iletişim maillerimiz ve whatsapp hattından yazmaya devam edebilirsiniz, son mesajımı burada sonlandırıyorum


    Saygılar





  • Benim alıntı yaptığım mesajda cam şişeden bahsederken bu mesajınızda birden bire plastik şişeden bahsediyorsunuz. Elbette plastik şişe ister şeffaf ister renkli olsun zeytinyağı için kesinlikle uygun değildir kimsenin plastik şişeyi savunduğu yok. Doğru olan koyu renkli cam şişe veya uygun tenekelerdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palamidastr P kullanıcısına yanıt

    Hocam özür dilerim. Güldüğüm için beni bağışlayın. Ama biz burada zaten marketlerdeki şişelerden bahsediyorduk. Önceki mesajları okumadınız sanırım..!


    Siz UV filtreli şişelerden bahsedince, gerçek anlamda ben sizin mesajınızı okurken de güldüm. Sesli güldüm, yalan söylemeyeceğim.


    Ve bizim aklımızla dalga geçtiğinizi düşündüm. Halen de öyle düşünüyorum..!


    Efendim şeffaf şişenin eksilerini de yazdığınız halde oraya cevap vermemişim. Hemen veriyorum.


    Ne demişsiniz:

    1) şeffaf olduğu için sera etkisi yapıp sıcaklığı yükseltmesi

    2) güneş ışığını tamamiyle içine alması


    Aslında bunlara cevap verdim. Şişe şeffaf ise sera etkisi yapıyor ama renkli ise sera etkisi yapmıyor mu? Buna bilimsel bir kanıt verin burada, tamam diyeceğim ve tüm yazdıklarım için özür dileyip üyeliğimi de iptal ettireceğim. Açık net yazıyorum.


    Öyle bir şey yok, siz şişeyi %15‐20 boyadınız diye güneş ışığını içine girmiyor zannediyor olabilirsiniz. Burada yanlış düşündüğünüzü de size ben söylüyorum işte.


    2.şık da aynı şekilde, güneş ışığını biri %100 alıyorsa diğeri %80 alıyor. Kesinlikle bu şişeler güneşten koruma amaçlı yapılmış değildir..!


    Ne güzel söylemişsiniz, yarışmalarda kullanıcılar zeytin yağının renginden etkilenmesin diye mavi bardaklarda tadıyormuş.


    İşte benim de istediğim bu. Alacağım zeytinyağı nın rengini bilmek, görmek en doğal hakkım değil mi?


    Bu sayede bir kez daha emin oldum. Şişelerin boyanma sebebi tüketici rengini görerek seçim yapmasın. Tıpkı mavi bardak örneğinde olduğu gibi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.