Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.543
Cevap
163
Favori
2.745.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayirli olur insaallah , Allah islerini rast getirsin yalniz Ne zaman Afrin, Menbiç, Fırat’ın doğusu falan konuşsak illa bir mevzu çıkıyor: Vize krizi, Brunson vs... Bu kez de yeniden bir Halkbank olayı falan çıkarmasınlar?....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılacak çok şey var ama boşuna her seçim öncesi aynı şeyleri söyleyerek kendimizi yormanın anlamı yok. Yıllardır anlamıyorlar ve hiçbir zaman anlamayacaklar. Çünkü şu çok basit soruyu bile soracak kapasiteleri yok; "neden bu operasyonlar hep seçime denk geliyor?"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operasyon ilk etapta münbiçi almak için mi yoksa bütün sınır boyu için mi? Sınırda daha 500 km uzunluğunda ypg varlığı var, acaba şehir şehir mi hedefe gidicez yoksa komple bir operasyon mu başlayacak? Rabbim tüm operasyona katılacak askerlerimiz,polislerimizin yardımcısı olsun.
  • 500 km dediğin yerin %90 ı ıssız toprak. Alan olarak fazla gözünüzde büyütmeyin. Bunların yerleri belli üsleri belli .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S A M C R O

    Hocam birkaç tane kaynak paylaşır mısın takip edebilelim.

    Alıntıları Göster
    ozelden atıyorum.kaliteli operasyonu takip etmek isteyenler ozelden pm atsın.direk cepheden direk bilgi veren adamların sitesi var.burda sağ sol kavga edenlerin yorumlarını degil gercek askerlerimizin bilgilerini paylaşan siteleri takip edin.
  • Böyle şeylerde ilk beni çağırırladı ama çağırmadılar demek ki önemli birşey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASAP1910

    Operasyon ilk etapta münbiçi almak için mi yoksa bütün sınır boyu için mi? Sınırda daha 500 km uzunluğunda ypg varlığı var, acaba şehir şehir mi hedefe gidicez yoksa komple bir operasyon mu başlayacak? Rabbim tüm operasyona katılacak askerlerimiz,polislerimizin yardımcısı olsun.
    Tel Abyad, Rasulayn gibi bölgelerde sınır duvarları kaldırıldı.



    Suriye sınırı boyunca temizlik yapılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon

    Suriye'ye girmeyince:
    bop,
    kürdistanı kuracaklar,
    Türkiye'yi parçalayacaklar,
    federal sistem getirecekler.

    Suriye'ye girince:
    seçim malzemesi için askeri kullanıyorlar,
    suriye'de ne işimiz var,
    çocuklar ölmesin,
    afrin merkezine girmeyin,
    terörist öso.

    Bu ülkenin işi zor.
    +sonsuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya Dışişleri Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'nin birkaç gün içinde Fırat Nehri'nin doğusunda YPG'ye yönelik başlatmayı planladığı operasyona ilişkin olarak, Ankara ile temas halinde olduklarını söyledi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Hayirli olur insaallah , Allah islerini rast getirsin yalniz Ne zaman Afrin, Menbiç, Fırat’ın doğusu falan konuşsak illa bir mevzu çıkıyor: Vize krizi, Brunson vs... Bu kez de yeniden bir Halkbank olayı falan çıkarmasınlar?....
    Bu sabah olan tren kazası abd nin işi. Gözdağı verdiler... Ama içimizdeki amerikan çomarları bunu anlayabilir mi o ayrı mesele...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    Ne seçimi kardeşim b , nasıl bir akıl yürütme bu ya, siyasetle şu işi karıştırmayın. Türkiye Devleti kaç aydır en üst seviyeden bunu ilan etmiş durumda, seçim için olsa 1 ay kala girer niye 3 ay önce girsin. Adam seçim kazanmak için hükümetin osrduyu Suriye'ye soktuğunu iddia ediyor ya, akıl sağlımızı koru yarabbim. Abi gidin tedavi falan olun, nası bi paranoyak oldunuz.
  • blok 2 . seçimciler geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomthejeer

    nereden bulup getiriyorlar sizi anlamadım ki...

    arkadaşım, zeytin dalı harekatında çatışmalar 18 mart'ta bitti. harekat nisanın başına kadar devam etti. o günden beridir de türk askeri orada konuşlu.

    harekat noktalanalı 8 ay oluyor yani. fırat kalkanı şubat-mart 2017'de bitmişti; ocak 2018'de başlayan zeytin dalına kadar yine 8-9 ay geçti.

    bunun sandığınız gibi seçimle filan bir ilgisi yok. allah aşkına, ben de bugüne kadar chp, iyi parti, ekmeleddin() muharrem ince'ye oy verdim, yani bir akp ve erdoğan muhalifiyim; ancak erdoğan seçimleri kazanmak için bu operasyona mı muhtaç sence? ulan adam 16 senedir kazanıyor işte. olmuyor, bir türlü yenemyoruz. herif siyasette bug bulmuş gibi, anadolu halkının kanına bir giriyor; ondan sonra kayseri 70, rize 80 vs. vs....


    seçim filan değil mesela. 8-9-10 ayda ordu kendini topluyor. geliştirmeler yapılıyor. misal, zeytin dalı fırat kalkanına göre çok daha efektif bir operasyon oldu. çok daha zor bir coğrafyada yürütmemize rağmen. ışid patır patır tank vururken, elinde daha fazla muhimmatı ve daha kolay vurabileceği bir coğrafyası olan ypg'ye 3-5 seferden fazla izin vermedik. tamamen infilak eden tankımız da sadece 1'di. (o tankta şehit olan 5 askerimizin ruhu şad olsun)


    8 aylık süreçte tanklarımıza aktif koruma takıldı. ismi pulat, istiyorsan ileri araştırmalar yap. atak helikopteri sayımız arttırıldı. iha ve siha sayımız arttırıldı. anka-s'ler envantere girdi; artık uydu üzerinden yönetebildiğimiz ihalar ile kilometrelerce derinliğe dalabileceğiz. ondan sonra başka bir sürü silah test atışlarını geçti. bayraktarlar bozok kullanmaya başladı. obüsler üretilmeye devam edildi. zpt'ler üretilmeye devam edildi. ve aklıma gelmeyen daha bir sürü gelişme....


    askeri karalamaktan vazgeçin artık. bu ordu bizim ordumuz. bu vatan bizim!

    Alıntıları Göster
    Güzel yazmışssın ama yazdıklarını anlayacak kapasitesi olduğunu sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon

    Suriye'ye girmeyince:
    bop,
    kürdistanı kuracaklar,
    Türkiye'yi parçalayacaklar,
    federal sistem getirecekler.

    Suriye'ye girince:
    seçim malzemesi için askeri kullanıyorlar,
    suriye'de ne işimiz var,
    çocuklar ölmesin,
    afrin merkezine girmeyin,
    terörist öso.

    Bu ülkenin işi zor.
    +100000
    (.) Nokta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sıçuruk Kedi

    Heriflerde javelin var . Ona karşı pulat işe yarayacak mı ! Gringolar zaten bu savaşta ön planda olmaz , ama pkkya bir sürü javelin verdiler .
    O javelini kullandığı anda Amerika'nın bütün bu IŞİD'e karşı destekliyoruz yalanı boşa gider. Bomba yüklü motosiklet e mi javelini atacak bu essek seviciler...



    Bas bas bağırıyoruz bak arada jonileri çek ölürse karışmayız diye bakalım.. Allah yar ve yardımcıları olsun. Attıklarını vurdursun bizim aslanların.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bukadar cok ozelden pm gelicegini tahmin etmemiştim.bilseydim onceden paylaşırdım.
    arkadaşlar bu altta verdiğim siteyi takip edin.bir cok silah ve füze ve araç uzman bilgiye sahip kişiler ve operasyon bolgesinden hiçbir yerde goremiyceginiz video ve resimler ekleniyor.uye alimi pek yapmiyorlar ancak her türlü paylaşımlarını görebiliyorsunuz.burada sağcısı solcusu atatürkcüsü rte cısı birbirine giriyor paylaşım olmuyor.siteyi şiddetle tavsiye ederim.heleki op başlasın ne demek istediğimi anliycaksiniz.

    https://sinirotesihaber.com/
  • Hakan Fidan'in ABD gitmesi bu operasyonla ilgili. menbiç hizasına kadar Fırat'ın dogusundaki yerlere gireceğiz. Bizim için orası tampon bölge olacak ve güvenliğimiz için gayet gerekli bir alan. ABD'nin tek derdi Deyr er Zor'daki doğalgaz ve petrol alanları. O kısmı tehdit etmedikçe yaklaşık 80 km girmemize izin vereceklerdir. Fırat'in doğusu ile sınırımız arasındaki bölgede çölden başka bir şey yok çünkü ancak güvenliğimiz için gayet önem teşkil ediyor.



    ABD'nin bir anlamda YPG çok umrunda değil, önemli olan dediğim gibi doğal kaynaklara konmak. Bir yandan önemli güce sahip Türkiye'yi de kaybetmek istemiyor. Bu nedenle belirli bir sınıra kadar operasyona izin verdiklerini düşünüyorum.



    Ordumuz için derinlere girmek daha fazla kayıp demek, bence tampon bölge oluştursak yeterli bizim için.



    Gönül ister ki Esad ve Rusya da Deyr er zor'dan yardırsın ama ABD buna asla izin vermez. Yaptıkları yatırımın karşılığını almadan Suriye'den gitmeyeceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şuraya seçimi ve siyaseti karıştıracaklar gelmesin bi zahmet
    Bu millet operasyonun seçim yatırımı olup olmadığını anlayamayacak durumdaysa ben suçu hükümette değil millette ararım
  • 
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.