Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1390. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.544
Cevap
163
Favori
2.745.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13881389139013911392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ruslar o kadar akıllı olsa İngiliz ajanı Lenin'in peşinden gidip ülkelerini felakete sürüklemezdi, ülkelerinin sosyalizm adı altında ingilizler tarafından sömürülmesinin aleti olmazlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 19 Şubat 2018; 15:4:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    ne sehite ne gaziye saygi kalmis ulkede bide en buyuk vatansever diye dolaniyorlar ates dustugu yeri yakiyor profil fotosunu ataturk turkbayragi yada rte yapinca vatansever oluyor herkez cok garip siz vatanseverseniz gazilerimizin ve sehitlerimizin ailelerine yapilan saygisizliklara sasirmamak lazim

    ben bişey beklemiyorum zaten ya, yaptıklarımın karşılığında bir şey beklemeden yaptım. sorun etmiyorum hiç. ayrıcalıkta istemiyorum. ben ne yaptıysam devletimin bekası için yaptım. bunu hiç bir zamanda istismar etmeyeceğim.
  • TSK ve ÖSO Cinderes kentinin güneydoğusunda ki Direbe erus Tepesi ve Müstahkem mezrasını Ypg terör unsurlarından temizledi 10 Ypg'li ölü olarak ele geçirildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim şehit olmamamızı, gazi olmamamızı isteyip burda ahkam kesen tipler gazilerede hakaret etmekten geri kalmıyor. ne beklersinki bunlardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

    #SonDakika



    Suriye Ordusu


    Suriye Arap Cumhuriyeti Hükümet Sözcüsü: Afrin'e girecegimiz yönünde ki haberler gerçek dışıdır ve böyle bir beyanat resmi iletişim kanalalrından yayımlanmamıştır.



    via @TheArabSource

    Esadçı ne yaparızcıların sevinç gözyaşları çok kısa sürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilinmedik bişey değil zaten esat ile anlaşmalı olarak mümbiç ve afrinde duruyoırlar...
    Bizim için farketmez oralara suriye rejimi unsurlarının girmesi yolumuzda devam ederiz biz
  • Dün taktik/yumuşatma atışları yapılan yerler bugün alındı/alınıyor.Cinderes ve Raco tarafında iyi ilerleme kaydettik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu boş tartışmaları bir kapasınız birde ciklet gibi sayfa sayfa uzatıyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Şubat 2018; 15:44:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woodgate

    Rejim afrine girerse Türkiye'de ki mültecileri nasıl yerlerine koyacaksın adam hergün öldürüyor sapık pezevenk...

    Esed kendi ırkından insanları öldürüyor sırf mezhebi farklı diye, kaldıki bebek ve çocukların üzerine bile bomba atıyor, bu nasıl bir ahlak fakirliğidir, nasıl bir meşrebleri var bunların.
  • Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı savaş uçakları Afrin-Nubl arasındaki geçiş yollarından biri olan Batusa köyüne hava harekatı düzenledi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne çok çocuk katili esad hayranı varmış, hayret! yazık!

    bu adam kendi ülkesinin çocuklarına kimyasal gaz atan; varil bombaları ile kentleri yakıp yıkan bir zalim.

    evet onunla görüşmeliyiz ama sınırlarımızı tehdit eden diğer bir canavar unsuru yok etmek adına, yalnızca politik açıdan görüşmeliyiz.

    esad kim ulan? rusya sahaya inmese şamdaki evinde linç edilerek öldürülecekti. çok hava sahasını kapatırmış filan da.. ulan esad kim de hava sahasını kapatacak bize? daha gaziantep'in üstünden bombalarız tüm hss'lerini.

    şuna inanıyorum ki, konudaki bu 'askerlerimiz boşuna şehit oldu' diyenler ya kripto vatan hainleri; ya da hiçbir boktan anlamayan, kafası herhangi bir halta çalışmayan korkak ahmak sürüsü!

    Türk ordusu bir yere temizliğe girdiyse, temizler öyle çıkar. o da çıkacaksa. aklınızı başınıza toplayın. korkak ypg 1 ay sonunda 'vietnamınız olacak' dediği afrin topraklarından kendi eliyle kaçmak istedi. bunu unutmayın. Türk ordusunun gücünü sınamaya kalkmayın. azıcık güvenin, cesur olun.

    ++++++++++++++++++++++

    bugün kilis sınırında çok büyük ilerlemeler kaydedildi. yüksek ihtimalle sakarkaya tepesinden de baskı altında kalan teröristler bu köyleri önceden terk etmişti. köyler alınırken öso hiç şehit vermedi.

    muhtemelen giriş yaptığımız ceplerin arasında hiç terörist kalmadı. zaten oraları fena dövüyorduk toplarla, uçaklarla. ara ara sızmalar dışında bu sahalar da temizlendi diyebiliriz.

    raco'da operasyon odası raco kapısında olduklarını duyurdu. raco çevresindeki tüm tepeler elimizde. raco askeri anlamda düşmüştür. 5 büyük beldenin 2'si böylelikle alınmış oldu. afrin'in 4 büyük kapısından üçüncüsü de kesildi.

    cinderes güneydoğusunda ilerlemeler sürüyor. burada simeon dağlarına kadar köyler temizlenecektir. cinderes ateş altına alınmaya devam ediliyor.
  • Diyarbakır 8. Ana Jet üssünden yaklaşık 15 dakika önce kalkan uçaklarımız an itibariyle Rejime yakın Afrin'in güneyindeki geçiş güzergahlarını (köprüleri otoyollarını demiryollarını) bombalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 19 Şubat 2018; 15:27:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir çok noktadan güzel haberler geliyor , bugünki ilerlemelerin baya hızlı olduğu söyleniyor. Ayrıca YPG nin çözülmeye başladığı , özellikle kırsaldaki Teröristlerin Afrin merkezine kaçmaya çalıştığı haberleri geliyor.
    Esad haberlerinin ters tepmiş anlaşılan, haberi alanlar esad geliyorsa biz burda niye ölelim diye kaçmaya başlamış sanırım.

    .
  • Bir arkadaşın tanıdığı emekli bir albaya seferberlik emir yazısı gelmiş. Doğru mudur bilmiyorum. Arkadaşın yalancısıyım. Bir taraftan Afrin operasyonu. Bir taraftan Abd ile çatışacak mıyız kaygısı. Öteki taraftan yunanlılar adalardan sıkıştırıyor. Bu fetö darbe olayı ve ergenekon kumpas davaları sonucu ordunun zayıflatılması. Pilotlarımızın 2/3 nün ordudan uzaklaşıtırılması ceza alması. Askeri liselerin kapatılması, askeri hastanelerin kapatılması. Sürekli hastanelerden çürük raporu alınması(akp döneminde rekor kırdı), bedelli askerlik.Düşmanlarımızın iştahını karbarttı. Elin yunanı bile cesaret buldu. Kendi kendimize ordumuzun gücünü ve güvenirliğini kaybettik. Bunu düşman etmez.
    Geliş gidiş savaşa gireceğiz sanırım. Bizlere de seferberlik emri gelirse şaşmamak lazım. Başına gelen var mı? Forumda emekli asker var mıdır bilmiyorum. Onlar yazarsa öğreniriz.
  • #Sondakika



    Afrin Güney cephesi



    Celeme kasabasından çok sayıd Ypg'li Afrin'e kaçıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayaletx

    Bugün bir çok noktadan güzel haberler geliyor , bugünki ilerlemelerin baya hızlı olduğu söyleniyor. Ayrıca YPG nin çözülmeye başladığı , özellikle kırsaldaki Teröristlerin Afrin merkezine kaçmaya çalıştığı haberleri geliyor.
    Esad haberlerinin ters tepmiş anlaşılan, haberi alanlar esad geliyorsa biz burda niye ölelim diye kaçmaya başlamış sanırım.

    .

    Sanırım 5 köy 4 tepe bugün ele geçirildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teröristlerin kaynağı kandilde. Neden eş güdümlü olarak Kandile de kara ve hava operasyonu düzenlenmiyor. Yoksa Abd'nin izin verdiği ölçüde mi yapabiliyoruz bunu. Akp seçim yatırımı olarak bu sınır ötesi operasyonu yapıyorsa yazıklar olsun. mehmetçik siyasilerin seçim yatırımı olarak kullanılamaz. 15 yıldır iktidardasınız şimdi mi aklınıza geldi. Salih Müslim denen ypg teröristini neden Ankara'da ağırladınız. Peşmerge ve ypg güçlerini sınırdan neden geçirdiniz. Bize en fazla tehdit fıratın doğusundan geliyor. Oraya operasyon neden düzenlenmiyor. Abd'nin gözden çıkardığı Afrin göstermelik bir operasyon mu? Bir sürü cevap bekleyen aklımızı kurcalayan sorular var. Stratejik hatalar yapıldı. Yanlış atlara oynandı.
  • Yazı gelmesine gerek yok Vatansever Milletimiz her zaman göreve hazırdır. Gerekli olduğunda Sel olup akar cepheye , bu selide kimse durduramaz. Vatansever Milletimiz doğuştan seferberlik için hazırdır. Vatanı sevenin zaten genlerinde yazılıdır bu yazı , yani kağıda yazılmasına gerek yok. Bu durumun açık İspatı Tarihimizdir. Vatanseverler her zaman göreve hazırdır bunun yaşı , cinsiyeti , ırkı ve mezhebi yoktur.

    Bahse konu haberinde uydurma olduğunu düşünüyorum , çünki TSK bu harekatı ordumuzun küçük bir kısmı ile icra ediyor. Askerimiz de silahımızda çok , buna gerek duyacak bir durum yok.
  • Diplomatik olarak ne olur bilmiyorum. Ama olağanüstü bir şey olmazsa Afrin kapısına kadar işimiz artık daha kolay diye düşünüyorum. İtler fena hırpalandılar. O yüzden canlarını kurtarmak için önlerine gelenle yatmaya çabalıyorlar.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Ee tamam işte suriye askeri giriyor , rejim güçleri resmi askeri değil mi ülkenin ? Esadın askerleri girmiyor mu ? Haber sitelerinde her yerde esad rejiminin askerler afrine girecek diye haber yapıldı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13881389139013911392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.