Şimdi Ara

🎉 ZEYTİNBURNU SİTE ve YÜKSEK KONUTLARA TURKNET GİGAFİBER GELİYOR! 🎉

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İSTANBUL/Zeytinburnu ilçesinde YÜKSEK SİTE VE KONUT'lar için çalışmalar başladı! 🚀

Merhaba DonanımHaber ailesi!

📍İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde TurkNet’in GigaFiber altyapısı kuruldu ve aktif hale geldi!

✅ 1000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızları

✅ Kota yok, taahhüt yok

✅ Gecikme süresi minimum, oyun ve yayınlar kusursuz!

🚧 Mahalle altyapınız hazır, bundan sonrası sadece site ve yüksek konutlara bağlantı sağlamakla ilgili.

📌 Zeytinburnu’nda bulunan site ve yüksek katlı konutlar özelinde; Site/Bina yönetimleri, temsilciler veya sakinler binalarına GigaFiber bağlantısı talep ediyorsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Site/Bina yönetimi düzeyinde başvuru ve koordinasyon desteği veriyorum.

🎯 Adresinizi kontrol etmek isterseniz:

🔗

www.turk.net
    İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://www.turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama

🔹 Dipnot:

Zeytinburnu’nda mahallelerde altyapı hazır durumda. Ancak bağlantı çalışmaları site ve yüksek konutlar için ilerliyor. Bireysel sokak ya da müstakil başvurulara destek veremiyorum. Site yöneticileri ve bina temsilcileri ile iletişime geçirebilecek forumdaşlar ile tüm süreci birlikte yürütebiliriz. Mesaj kutum her zaman açık! 🙌

• Hocam senelerdir var zeytinburnu'nda 1000mbps, yeni olan ne onu anlamadım tam olarak.

• enesyagmur kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, evet Zeytinburnu Turknet Gigafiberi tüm mahalleleri ile kullanıyor. Fakat yüksek konutların olduğu kısımlara henüz gelmemiştik, şuan yavaş yavaş onlarıda Gigafiber’e kavuşturuyoruz. Mahalle öbekleri dışında bu konutlarda oturan kullanıcıların taleplerinin toplanması adına açılmıştır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.