Şimdi Ara

Zenfone 5 kulaklığım bozuldu,garanti kapsamında mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklığı severdim kaliteliydi bence
    Ama bozuldu
    Aldığım yere götürsem garanti kapsamında mı kulaklık?

Sent: 2016-02-21 07:37:27
    Subject: Re: Zenfone 6 kulaklığı tek taraftan ses gelmemesi,ASUS Service No=E1602035342 ; Country=TURKEY

Kullanıcı kaynaklı aşınma, kopma vb garanti kapsamına girmemektedir.

kullancıı kaynaklı aşınma kopma vs. yok fakat aksesuar için garantiye telefonuda göndermem gerektiğinimi söylüyorsunuz? Ben bu telefonu kullanıyorum kulaklık için telefonu göndermemi mi istiyorsunuzz.

CEVAP

Merhaba,

Ürünler servisimizde bir bütün olarak kontrol edilmektedir. Bu nedenle telefonunuz ile birlikte servise gelmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,
    ASUS Türkiye, Müşteri Hizmetleri

adamlar telefonla beraber gönderin diyor telefonda birşey yok diyorum farketmez bir bütün olarak görüyorlarmış göndermeniz gerek diyor vazgeçtim ben göndermekten.

• Teşekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şu yazın için sırf an itibariyle aradım asus'u 0216 ... 30 00 bu numarayı çıkan arkadaşa söyledim dedim kulaklığım çalışmıyor, Cihazla beraber göndermeniz gerekiyor dedi,cihazı kullandığımı belirttim, oda bana kulaklık ayrı satılmıyor ayrıca serviste kulaklık varmı yokmu bilmiyorum kulaklık için sipariş verilip bekleyebilirsiniz dedi kulaklık için cihazı göndermem saçma değilmi dedim prosedür böyle dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim uzun zaman olduğu için hangi numarayı aradım bilmiyorum mailde atmıştım baktım bulabilirmiyim diye ama malesef silmişim.. birde asus satışlarının yapıldığı yeri bir ara derim en azından şansını dene bence
    asus shop (0850) 250 2787

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.