Şimdi Ara

Zenfone 2 Sim Kart Yuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullananlar bilir bu telefonun garip bir sim kart yuvası var. Benim telefon da belli bir süre geçince artık sim kartları okumamaya başladı. Yani aslında okuyor fakat sim kart, yuvaya tam olarak yerleşmediği için sıkıntı oluyordu. Sim kartın yuvada kalması için elle bastırmak gerekiyor. Tabii bunu sürekli yapmak mümkün değil. O yüzden ben de yuvayı biraz kurcalayayım dedim, küçük bir aletle ittirdim bu kez Sim 1 yuvası komple yerinden söküldü. Sonra tekrar taktım fakat artık hiçbir şekilde kartları okumuyor. İnternette şu tür ürünler buldum. Acaba bunların söküp takma işlemi nasıl yapılıyor? Yani sim kart yuvalarını komple çıkarıp yenisini takabiliyor muyuz? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, teşekkürler.







  • Orjinal urun olup olmadığı belli olmaz.bunu gecelim.orjinal veya değil is görür mu penceresinden bakalim.





    neyse, öncelikle aradığınız urun modelinize uygun mu onu tespit etmeniz lazim.ornegin elinizdeki telefon ze551ml ise ze500k li bir modelle uyumsuz olabilir.



    Neyse bunu da geçelim,uygun parca buldugunuzu varsayalim.bu takdirde telefonun arka kısmında yer alan küçük vidaları sokup kapağı cikaracaksiniz.zaten kapağı çıkarınca üstte ana devre ortada pil ve en altta usb yi göreceksiniz.cihazınızdaki sim kart yuvası da pil üzerine yapışık ,gönderdiğiniz sayfadakine benzer olacaktir. Pilin üzerinden eski sim kart parçasını çıkarıp yenisini takacaksiniz.



    Ardından da kapağı kapatıp vidaları geri yerleştirip sikacaksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.