Şimdi Ara

Zenfone 2, LG G3, Sony Xperia Z1 ya da?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DH forum ailesi.

    2 yıldır kullanmakta olduğum Lumia 720 telefonum teklemeye başladı. Epeyidir telefon değiştirmeye niyetliydim ama başka bir WP cihaz ile ancak WP 10 kullanıcı deneyimlerini takip ettikçe pek de parlak bir geleceğinin olmadığını düşünüyorum. Varsa da benim beklemeye niyetim yok. Bu noktada istemeye istemeye WP kullanmayı bırakıp yeni bir android cihaz almayı düşünüyorum. Şimdiye kadar bir telefona hiç 700 tlden fazla vermedim gerek de duymadım ama artık şöyle biraz daha alt segmentten cıkıp orta-üst segment bir cihaz almak istiyorum.

    Şuan 3 cihaz ve 2 seçenek arasında kaldım. Cihazlar;

    Zenfone 2 :http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-2-32-gb-pm-telcepaszen232

    LG G3 :http://www.hepsiburada.com/lg-g3-d855-32gb-pm-telceplgg332

    Sony Xperia Z1 :http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z1-pm-telcepsonxpriaz1

    Neden bu modeller? Çünkü fiyatları uygun. F/P benim için birinci önceliğe sahip. Taksit imkanı da artık neredeyse yok denecek kadar az olduğu için çıkartıp laps diye 2bin tlyi bir telefona veremem bir kerede, içim acır. Taksit demişken; 2. seçenekten bahsedeyim... Vodafone kullanıyorum yaklaşık 2 sene felan oldu bugün mesai arası bir Vodafone bayiine gittim, kampanyaları sordum KKB diye bir müşteri puanı varmış. Benimki de oradaki müşteri temsilcisinin dediğine göre olduçka yüksekmişmiş. 4400 dedi KKB puanım için, mesaiye yetişeceğim derken acele ile çıktım detay alamadım. Şimdi pek bir bilgi sahibi değilim netten de pek ayrıntılı sağlıklı bilgi bulamadım. Bu puan neyin nesidir, nakde çevirilen bir puan mıdır? Ben tarifeme ek bir telefon almak istesem indirim mi yaparlar? Eğer öyleyse bütçemi 2 bin'e yaklaştırır, taksit taksit iyi bir şey alırım. Bu konuda da yardım istiyorum. Eğer düşündüğüm gibi ise son tarih 31 Aralık hazır telefon değişecekken fırsat tepmeyeyim diyorum.

    Onun haricinde bu yazdığm 3 marka/model ile alakalı, artıları eksileri nelerdir? Zenfone pil performansından genel anlamda bir memnuniyetsizlik var sanırım. LG ile ilgili hiç bilgi sahibi değilim G3 nedir, ne değildir? Sony ile ilgili de ısınma problemleri felan okudum duydum. ne kadar doğrudur? Ve de genel anlamda bu 3 telefon orta-uzun vadede ne kadar süre daha en güncel Android sürümlerini kullanmaya devam eder sizce? Eğer Vodafone'dan faturama ek uygun bir şey bulamaz da bu 3 model arasında kalırsam HB'den sipariş etmek durumunda kalacağım ama hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • Bu yazdıklarınız arasından en alınası g3 ama eksileri de yok değil yoğun kullanımda ısınma ve batarya performansının pek iyi olmaması gibi,artı yönleri ise her ne kadar gpu'yu yoruyor olsada ekranı, Kamera konusunda ise zf2 ve z1'e oranla daha iyi bir seviyede,tasarımsal olarak da bu iki modelden daha iyidir eğer eksi yönlerini gözardı ederseniz sizi memnun edicektir
  • g3 bunların arasından en alınası telefon
  • KBB kredi risk puanıdır
    bu puan 1460 üstüyse cihaz kampanyalarına girebiliyosunuz.
  • Iclerınde zenfone2 yı alırm ben ılla bunlar arasında olmak zorunda ıse
  • g3 al
  • G3, hemi de ithalatçı garantili. Kış günü elini telefon ile ısıtabilirsin.
  • Cevaplar için sağolun. LG g3 ağır basıyor evet ama nazı kronik sıkıntıları da hoş değil, kasanın çatlaması ve ısınma sorunu gibi. Yine de aralarında G3 iyi, biraz daha bütçemi zorlayabilirsem ya da ayarlayabilirsem Z3 1650 tl'ye satılıyor bir iki yerde. Herhangi bir problemini de okumadım. Bu hafta bitmeden alırım bunlardan birini. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
  • En kötüsü g3 sakın bulaşma tavsiyem bunların arasında z1 olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihai kararım Xperia Z3'ten yana oldu. Neredeyse mükemmel bir telefon, yani herhangi bir eksi yönü yok gibime geldi. Tek eksiği belki selfie kamerası olabilir ama cart curt kendimi çekip instragrama koyma meraklısı değilim o yüzden benim için eksi de sayılmaz aslında. Bataryası gayet yeterli duruyor, 3000 mAh bir bataryalı telefon istemiyordum. Ekranı ne çok büyük ne de Lumia 720'm kadar ufak; 5.2'' gayet kibar duruyor. Güncel bir model, dolayısıyla orta-uzun vadede güncelleştirme desteği almayı sürdürür. Uzun lafın kısası cihazı yaklaşık 1 saat önce siyah renkte olanını 1650 tl'ye Teknosa'dan satın aldım. Yardımlarınız için teşekkür ederim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.