Şimdi Ara

Zen Vision-M 30 Gb Yardım Lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bende Zen Vision-M 30 Gb var. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum.
    Dün akşamşarjı bittiği için önce usb kabloyla bilgisayara bağlayıp şarj etmeye ve 1-2 görüntü
    dosyası atmaya karar verdim ve pc ye bağladım. Üstteki açma kapama düğmesindeki mavi ışığı
    yanıp sönmesine rağmen bir türlü şarj olmadı bu şekilde yaklaşık 4 saat kalmasına rağmen cihaz
    açılmadı. Bunun üzerine bende orjinal şarj adaptörü ile şarj etmeyi denedim. Bu seferde üstteki ışık
    sabit mavi olarak yanmaya başladı. 3-4 saat geçmesine rağmen cihaz hala açılmadı. Servisini aradım.
    Bana ''Board yada pil kendini koruma moduna almış. Aldığınız yere başvurun.'' dediler. Bu işlem en az 20-25
    gün süreceği söylendi. Bu beladan kurtulmanın bir yolu var mı acaba?

Cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar

• Reset işlemiyor değil mi?
    Açtığında Creative yazısı gözüküyor mu ?
  • Yok Üstadım Hiç açılmıyor. Reset de işe yaramıyor. Creative yazısını hiç göremiyorum.
  • Ürün garantili mi arkadaşım ?
  • Garantili üstadım. Bimeks'ten almıştım daha garantisi devam ediyor ama servise gönderirsem geri dönüşü20-25 gün süreceği için
    başka bir yolu var mı diye merak ettim.
  • Arkadaşım şimdi dediğimi bir dene.
    Karanlık bir ortam da , ZV:M 'nin açma tuşunu , açmak için yaptığın hareketi (açma tuşunu sola kaydırmaktan bahsediyorum) devamlı yap, yani tuşu sola kaydır ve öylece tut, tutarkende iyice bak açma yerine mavi led ışığı devamlı saliselik yanıp sönüyor, pırpır ediyor mu?
  • Dediğini yaptım üstadım ama hiç bir belirti yok ışık hiç yanmıyor.
    Defalarca denedim açılma emaresi göstermiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tawega

Dediğini yaptım üstadım ama hiç bir belirti yok ışık hiç yanmıyor.
    Defalarca denedim açılma emaresi göstermiyor.

Açılma değil de mavi ışık hiç yanmıyor mu ?
    açma tuşunu basılı tutunca çok küçük bir ışık gidip gelmiyor mu?
  • Yok Üstad anlık da olsa hiç yanmıyor o mavi ışık.
  • Alette hiç ısınma oldu mu ?
    Ekranda renkler hiç karıştı mı?
  • İlk şarj etmeyi deneyişimde ilk kez bu kadar ısındığına şahit oldum.
    Ama açılmadığı için renkleri göremedim üstad.
  • "İlk şarj etmeyi deneyişimde ilk kez bu kadar ısındığına şahit oldum."
    Arkadaşım ZV:M büyük ihtimalle burn out olmuş yani yanmış..
    Geçmiş olsun..

Ürünü şu adrese gönder en kısa zamanda..
    Multimedya Bilgisayar A.Ş
    Küçükköy Cebeci Caddesi 569. Sokak No: 6 34080 Gaziosmanpaşa Tel: 212 479 46 46
    Mp3 Player ile ilgilenen kişi Elvan bey yukardaki numarayı aradığında 118'i tuşlarsan dahili hattan direk olarak ulaşabilirsin..
    Tekrar geçmiş olsun..
  • Sağol Üstadım hakkını Helal et. Yardımların için Allah razı olsun. Yardımcı olmaya çalışman bile yeterli benim için
  • Eyvallah sen sağol.
    İnşallah en yakın zamanda geri yollarlar.
    Selametle.
  • arkadaşlar merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum şu an google'dan burayı buldum ama benimkinde açma tuşunu basılı tutuğumda mavi ışık yanıp sönüyor bilgisayar şarja taktığım da ışık bi kaç sn de bir yanıyor ama alet açılmıyor şarj olmuyor reset işlemiyor servise göndermeden yapabileceğim bişey varmı acaba yardım ederseniz sevinirim
  • arkadaşlar sorun çözüldü çok uzun süre basılı tuttuğumda recovery modda açıldı şu an problem yok
  • selam kardeşim.. creative zen ile ilgili yaşadığın sorunu ben de yaşıyorum şu an da... ben de google dan buldum bu sayfayı... umarım sen de bir daha girersin ve mesajımı okursun...benim de açma yönüne çektigim de mavi ışık yanıp sönüyor.. şarj dayken de yanıp sönüyor.. ama uzun süre tutsam da..senin ki gibi recovery mode da acılmadı bir türlü... kardeşim bir ara açıldığını ve ekran da reset all gibi ibareler gördüğünü söyledi..
    sonuç olarak şimdi açılmıyor..ama dedigim gibi ışık yanıp sönüyor ... yardım cı olabilirsen çok sevinirim şimdi den teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.