Şimdi Ara

Zeka dünyanın en gereksiz şeyidir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çevreme göre zeki bir insanım psikolog bir sevgilim vardı iq testi yaptırmıştık, internetteki ücretsiz testlerden değil.. benimki 142 sevgilimin 113 çıkmıştı.. ama bu zeka hiçbir işe yaramıyor. 90 iq olup hırslı azimli bir insan hayatta sizin çok önünüzde olabiliyor. azim, hırs yoksa istersen dünyanın en zeki insanı ol hiçbir şeye yaramıyor. Ben endüstri meslek lisesi mezunuyum zor mezun oldum zaten çünkü çalışmayı sevmiyorum. Şu an işsizim.




  • tamam zeki kardeşim  

  • İnternetteki IQ testlerine inanma sevgilin büyük ihtimalle senden zekidir. Zeka hayatın her alanına etki eden bir şey. Zeka yoksa akademik kariyer, para, sosyal hayat olmaz. Zeka her şeydir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • equallyworthless kullanıcısına yanıt

    peki tip?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeka tek başına yeterli değil. Altında Ferrari de olsa bu hayat yarışında torosla düzenli yol giden seni geçer. Sen boş dururken torosu olan her sabah kalkıp akşama kadar yol alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan zekası ve insan zekasının ürünleri olmasaydı mağaralarda ill kel şekilde yaşamaya devam etseydik her ley daha güzeell olirrdii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: equallyworthless

    İnternetteki IQ testlerine inanma sevgilin büyük ihtimalle senden zekidir. Zeka hayatın her alanına etki eden bir şey. Zeka yoksa akademik kariyer, para, sosyal hayat olmaz. Zeka her şeydir

    İnternetteki iq testleri değil kardeşim kendisi psikolog ve klinikte ücretli yaptığı testlerden yaptırdım. Zaten internette yaptırdığım testlerde 155-160 civarı çıkıyor. Zeki olmak = ezik olmak ben zekam ile övünmüyorum aksine hiçbir işe yaramıyor keşke primat gibi olsaydım ama çalışkan olsaydım.

  • bana göre zeka bu dünyanın en önemli şeyidir. zeki bir insan bu dünyada her şeyi ama her şeyi başarabilir elde edebilir. ayrıca kız arkadaşınla çıkan bu sonuç son derece doğal.


    bakın kimse yanlış anlamasın ama gerçekten genel olarak erkekler daha zeki canlılar. asla kadın düşmanlığı olarak algılamayın kadınları çok sever, sayar ve değer veririm ama gerçek durum bu ve bu asla negatif bir şey değil. erkeklerden daha zeki olan kadınlar çok nadir ve gerçekten bence dünyanın en değerli canlıları işte o daha zeki olan kadınlar.


    şimdi feministler beni sniperle vurdurur ama zeki kadınlar ülkemizde çok daha nadir çünkü genel olarak hayat koşulları ve toplum yapısı kadını zeka olarak ileriye itmiyor. bu durumu yadırgamıyorum ve yadırgamamalıyız sadece durum tespiti olarak hakim olmalıyız.


    Mesela bizim toplumumuzun genel olarak erkekleri kabadır ve kadına minimum değer verirler nasıl ki kadınlarımız bunu bilerek kabul ediyorlarsa, bizde kadınlar hakkında olan düşüncelerimizi bilerek kabul ediyoruz etmeliyiz. herkes kendi isteklerinden törpülüyor. Törpülemeyenler yalnız kalır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 24 Haziran 2021; 20:3:25 >
  • Aslında bir noktada haklısınız. Başlığı "azim, çalışma, hırs > zeka" olarak değiştirmem daha uygun heralde.

  • Çok zeki ama çalışmıyor yalanına kanmışsın sen  

    Dediğin gibi olsaydın hayatına çok farklı etkileri olurdu.

  • Evet tip de önemli ikisi de eşit öneme sahip


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

    Çok zeki ama çalışmıyor yalanına kanmışsın sen  

    Dediğin gibi olsaydın hayatına çok farklı etkileri olurdu.

    Olmazdı kardeşim keşke sen de benim kadar zeki olsaydın görürdün işe yarıyor mu yaramıyor mu. Bu zekam ile günde 12 saat ders çalışan biri olsam şu an bilim adamı olmuştum ona itirazım yok. Çalışmadan hiçbir işe yaramıyor işte. Hayatım boyunca bir tane bile kitap okumadım gerisini sen düşün.

  • vay iq

  • 150 iq birinin meslek lisesinde okuyacağına inanmıyorum. Bizim liseye 450 puanla giriliyordu ve çoğu sınav haftası çalışan insanlardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mind of a madman M kullanıcısına yanıt

    Zeka,ıq değişmez şeyler değil.Artıp azalabilir,bence çevresel koşullar genetikten daha önemli.

    Çocukken çok zekiydim ve bunun işe yaradığını gördüm (en azından okul,akademik anlamda diyelim)Berbat bir ailede,çevrede yetiştim ders vs çalışacak koşullar yoktu zaten buna rağmen çok başarılı bir çocuktum,ilkokulda lise matematik sorularını çözerdim,bir şeyi bir kere görmem onu çok uzun süre unutmamam için yetiyordu,3-4 sene önce yaşadığım çok önemsiz bir olayı bile en ufak ayrıntılarına kadar hatırlayabiliyordum,çok güçlü bir hafızam vardı,yaşadığım psikolojik,fiziksel sıkıntılar beni çok kötü bir hale soktu,neyse meseleye dönelim demek istediğim bunun etkisini illa görürdün hayatında

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Einar Solberg

    150 iq birinin meslek lisesinde okuyacağına inanmıyorum. Bizim liseye 450 puanla giriliyordu ve çoğu sınav haftası çalışan insanlardı.

    Hocam ben iq'mun 142 olduğuna da inanmıyorum zaten. Ortalama bi klinikte yapılan bir test. %100 doğruluk payı yok zaten ama ortalamadan yüksek olduğumu biliyorum. Ayrıca iq bir zeka seviyesi ölçütü değil bana göre, ben iq testi yaptırmadan önce de zeki olduğumun farkındaydım zaten. Çoğu insanı primat olarak görüyordum çevremdeki.

  • Harcatma kendini yazılım öğren :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kimse dememiski nick konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endüstri mesleği bitiremeyen zeki mi olur maymundan bozma arkadaşım bile hiç kalmadan 70 ortalamayla bitirdi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DD61D2951

    endüstri mesleği bitiremeyen zeki mi olur maymundan bozma arkadaşım bile hiç kalmadan 70 ortalamayla bitirdi

    nicki yumuklu sucurta olan biriyle tartışamıcam

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.