Şimdi Ara

Zed oynamak çok mu zor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok arkadaşıma Zed oynamayı deniyorum falan dedi. Onlarda imkansız oynayamassın çok zor falan diyorlar , yeni karekter arayışına çıktım önceden jax la oynuyordum 12-1 17-2 vb. Skorlar yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• jaxa devam et ustalas. zed zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zedi oynamak zor ? şu oyundaki heroların hepsini oynamak çok kolay sadece biraz düşünmek lazım
  • Biraz el alışkanlığı istiyor çok zor değil.
  • Evet, oynarsın oynadığını sanarsın sadece. Gerçekten oynamak zor.
  • Zor zor diye bi laf tutturmuşlar gidiyor oynadıkça alışırsın biraz da video izle yeterli olur
  • Tabiki zor.

Tüm apcler artık zhonya aldığı için ve genellikle karşıda ccli takımlar olduğu için oynaması zor oluyor.
  • Önemli olan alışmak bence mesela jaxda ilk 3-5 maç çok kötü oynadım fakat sonra skillleri falan çözüp oyunu yürüttüm , Zed i öğrenmesi daha zor olduğu için bu süre daha çok olacaktır ama ben kendime güveniyorum
  • Öğrenme isteyin varsa öğrenirsin Ama bunu yaparken yapay zekayı kullan yok ben pvp de yapacam diyiyorsan küfre göz yumacaksın
    Not=O gölge işleri fena zor işler alışman lazım Sakın trolleyim diye karşının baseye gölge atıp gölgeye gitme
  • Valla herkes abartiyor. Golge attiginda sadece skillerini tekrar ediyor. Botlarda 2 oyun at anlarsın zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamak basit, zor olan basit oynayabilmek
  • Oyuna odaklanabildiğin sürece her şampiyon çok kolay gelir.
  • Su an free al feedle
  • Genel şampiyonlar pratik isterken( mesela lee sin, draven[örnekler çoğaltılabilir]) zed düşünmeni istiyor. İyi zed ile kötü zed' i ayıran şey bu.

yanlış bir yer değiştirme ile 5 rakibin arasında kalabiliyosun (hell yeaaaa mağa fakıssss)

Şu şarkıyla girip oynuycaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Zack25024

Öğrenme isteyin varsa öğrenirsin Ama bunu yaparken yapay zekayı kullan yok ben pvp de yapacam diyiyorsan küfre göz yumacaksın
    Not=O gölge işleri fena zor işler alışman lazım Sakın trolleyim diye karşının baseye gölge atıp gölgeye gitme

Zaten gölge çok uzağa atılmıyorki 4-5 adım ileri atılıyor :D ama acayip fake yapılıyor sabah renekton beni kovalıyordu tam yanıma gelmişken gölge atıp gölgeye ışınlandım :D adam şaşırdı 5 saniye hareketsiz kaldı bende kendimi kulenin yanına atıp 1 dk güldüm

• W gölgesi degilde R nin gölgesi fake atmakta 1 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

quote:

Öğrenme isteyin varsa öğrenirsin Ama bunu yaparken yapay zekayı kullan yok ben pvp de yapacam diyiyorsan küfre göz yumacaksın

Zaten gölge çok uzağa atılmıyorki 4-5 adım ileri atılıyor :D ama acayip fake yapılıyor sabah renekton beni kovalıyordu tam yanıma gelmişken gölge atıp gölgeye ışınlandım :D adam şaşırdı 5 saniye hareketsiz kaldı bende kendimi kulenin yanına atıp 1 dk güldüm

Adamın bağlantısı kopmuştur o dediğin fake ise bende faker'ım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: narrator12

quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

quote:

Adamın bağlantısı kopmuştur o dediğin fake ise bende faker'ım

5 saniyede bağlantı düzelirmi benim gittimi bağlantı 20 sn gelmiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.