Şimdi Ara

Zdenek Grygera Geliyor!!! ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Zdenek Grygera Geliyor!!! ...

    Sağlık Kurulu, Edu'nun 3 ay daha futbol oynayamayacağı şeklinde rapor verdi. Fenerbahçe yönetimi de Marcelo Bordon ve Zdenek Grygera'nın transferleri için girişimlerini hızlandırdı
    Fenerbahçe'de durumu günlerdir belirsizliğini koruyan Edu Dracena hakkında Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer'den gelen rapor, Brezilyalı stoperin sarı-lacivertli takımdaki macerasının sona erdiğini belgeledi. Taşer, yaptığı incelemeler sonrasında Edu'nun en az 3 ay daha futbol oynamayacağı yönünde bilgi verince, Fenerbahçe yönetiminin Edu'nun sözleşmesinin feshi ve stoper transferi konusunda girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi.

    SON ADAY ÇEK GRYGERA
    Fenerbahçe için önceki gün maçının izletildiği Schalke'li Marcelo Bordon'un yanı sıra Juventus'tan Zdenek Grygera ismi de ortaya atıldı. İtalyan ekibinin Schalke'den Rafinha'yı kadrosuna katmak istediği, bu transfer için de Çek savunma oyuncusu Grygera'yı elden çıkarmayı düşündüğü kaydedildi. Sağ bek ve stoperde oynayabilen Grygera için Juventus'un 7.5 milyon Euro bonservis istediği, Fenerbahçe'nin ise 5 milyon Euro önerdiği bildirildi. Sportif Direktör Aykut Kocaman, dün 2-0 sona eren Denizlispor maçı sonrası "Edu 2-3 ay sonra sahalara döner ama eski Edu olarak yeşil sahalara dönmesi şu an için çok zor" yorumunu yaparak Brezilyalı stoperin biletinin kesildiğini adeta resmileştirdi.

    Sabah

    Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalma ihtimalinin olması halinde Edu’nun bileti kesilecek. Sarı lacivertli yönetim ilk teklifi Lugano’ya yapacak. Anlaşma olmazsa rota Grygera’ya çevrilecek.

    FENERBAHÇE yönetimi bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında sakatlığı süren Brezilyalı savunma oyuncusu Edu Drecana’nın durumunu değerlendirecek. Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer’in isteği üzerine bir dizi sağlık kontrolünden geçen tecrübeli futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak. Taşer’in vereceği rapor doğrultusunda, Teknik Direktör Christoph Daum’un da görüşüne başvurulacak.
    Sakatlığının uzun sürecek olması Edu’nun gönderilmesine neden olacak. Bu durumda da yönetim öncelikle eski futbolcusu Diego Lugano ile anlaşmanın zeminini arayacak.
    Alternatif Grygera
    Uruguay’da bulunan Lugano’nun menajeri ile temasa geçilecek. Tecrübeli savunmacı tekrar sarı lacivertli formayı giymek isterse, Lugano imza için İstanbul’un yolunu tutacak.
    Lugano ile tekrar anlaşma sağlanamaması halinde Juventus’un Çek yıldızı Grygera gündeme gelecek. İtalyan kulübünün satış listesine aldığı 29 yaşındaki futbolcu için Daum’un da olumlu rapor verdiği öğrenildi.

    Hürriyet

    Defansı güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Çek savunma oyuncusu Zdenek Grygera için Juventus'a 4 milyon Euro önerdi. İtalyanlar'ın ise 6 milyon Euro'da direndiği iddia edildi
    İtalyan basını, doktorların Edu için 3 ay oynayamaz raporu vermesi üzerine savunmada arayışlara giren Fenerbahçe'nin, Juventus'un Çek defans oyuncusu Zdenek Grygera'yı gündemine aldığını iddia etti. İtalyan ekibiyle daha önce Poulsen konusunda anlaşamayan F.Bahçe'nin, şimdi 29 yaşındaki oyuncu için 6 milyon Euro isteyen Juve'yi 4 milyon Euro'ya iknaya etmeye çalıştığı belirtildi.

    JUVENTUS SATMAK ZORUNDA
    Fenerbahçe'nin elini kuvvetlendiren en önemli gelişme ise İtalyan ekibinin Schalke'de top koşturan Rafinha'yı gündemine alması. Juventus, teknik direktörleri Ciro Ferrara'nın ısrarla istediği Rafinha'yı almak için Grygera'yı elden çıkarmayı düşünüyor. Sarı-Lacivertliler, bu durumu pazarlıklarda koz olarak kullanmayı planlıyor. Çek oyuncu, hem sağ bekte hem de stoperde oynayabiliyor.

    Takvim

    Rafinha Juve'ye, Grygera Fener'e
    Juventus'un, Schalkeli sağ bek oyuncusu Rafinha'yı tekrar gündemine aldığı iddia edildi. Ancak, bu transferin gerçekleşmesi için önce Grygera'yı elden çıkartmak zorundalar. Çek futbolcuyla ilgilenen takım ise Fenerbahçe.
    Christian Poulsen için Juventus ile Schalke arasındaki görüşmeler çıkmaza girmişti. Siyah beyazlı kulüp, Almanya ekibiyle bu kez Rafinha için masaya oturmaya hazırlanıyor.

    Tuttomercatoweb.com'da yer alan habere göre Juventus Teknik Direktörü Ciro Ferrara, 23 yaşındaki savunma oyuncusunu almadan önce Zdenek Grygera'yı satmak zorunda.

    Grygera Fener'e mi?

    29 yaşındaki Çek futbolcu için Fenerbahçe'nin 4 milyon avro önerdiği ancak İtalyan devinin 6 milyon avroda direttiği de iddia ediliyor. Diego Lugano'nun takımdan ayrılması ve Edu'nun sakatlanmasıyla savunmada alternatif eksikliği çeken sarı lacivertlilerin, hem sağ bek hem de stoperde forma giyebilen futbolcuyla bir süredir ilgilendiği gelen haberler arasında.

    Goal.com

    Gryger Bombası!

    Juventus, Schalkeli Rafinha’yı almak istiyor. Ancak bunun için tecrübeli savunma oyuncsunu satması gerekiyor

    Stoper arayışlarını son sürat sürdüren Fenerbahçe yönetimine İtalyan takımı Juventus’tan mükemmel bir haber geldi. Juve yönetimi Fenerbahçe’nin daha önce de çok istediği Zdenek Grygera’yı satabileceklerini açıkladı. Çünkü savunmaya Schalke’den Rafinha’yı alacaklar. Teknik direktör Ferrara, Çek futbolcusunu gözden çıkardı.

    Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın da vazgeçilmez isimlerinden biri olan 29 yaşındaki Grygera’nın da Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı belirtilirken Fenerbahçe’nin bu futbolcu için 4 milyon Euro önerdiği ancak Juventus’un 6 milyonda direttiği öğrenildi. Juventus’ta zaman zaman sağbekte görev yapan Grygera’nın asıl bölgesi ise savunmanın ortası.

    Fotospor







  • 4 yıl önce menejerlikte 4-5m euro ediyodu, daha teknik, hareketli tarzda bi stoper. ayrıca ismi çok karizma

    ama luganoyla anlaşsalar daha iyi tabiki.
  • Brezilya pasaportu var mıymış?
  • ogle juventus un kapısınımı calıyoruz bizde ya.bune bole.baska takımmı yok.italya liginden degilde ingiltere ligi gibi hızlı bi ligden oyuncu alsak.gs bunu yapıyor mesala.
  • Juventusta oynayan adam boş bi adam değildir,keşke alınsa ama FAKE haber edu sakat çıktığı için sallıyor hemen.
  • Rafinha yı alırsa bu yıl Juve Şampiyonlar Liginde yarı finali görür
  • bence hiç milleti yormayalım direk rafinhayı biz alalım juvenin düzeni bozulmasın
  • Lugano gelsin yeniden daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.