Şimdi Ara

Zayıflık 2.muayene askerlikten muafiyet hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Mayıs ayı içerisinde 2. muayene zamanım geliyor. Geçtiğimiz yıl yine Mayıs ayında ilk muayeneme 1,87 boy 57 kilo ile gitmiştim. Dahiliye doktoru çok soru sormamıştı size söylemek isterim; neden bu kadar zayıf olduğumu, askere gitmek isteyip istemediğimi ve hatırladığım kadarıyla hiç uğraşmadan bir kağıda 16 kilo almam gerektiğini yazmıştı. Kan testleriyle birlikte tüm belgeleri heyete teslim ettikten kısa süre sonra 1 yıl erteleme kararı çıkmıştı. Şimdi ise kilom yine aynı seviyelerde maalesef küçüklüğümden beri kilo sorunu yaşıyorum aslında iştahım çoğu zaman pek normaldi diyebilirim. Ek olarak geçtiğimiz yılda kalp ritim bozukluğu çok yaşamıştım ve hipertiroididen şüphelenmiştik, kandaki TSH değerim çok yüksekti bir ara şuan hiç umrumda bile değil açıkcası baktırmadım.

Benim aklımdaki sorun bu askerlikten muafiyet konusunda pek bir bilgim yok, ne zamana kadar erteleme verebilirler veya sizce sonuç ne olur diye sormak istedim. İyi forumlar.

• Forumda boy-kilo konusu var. Fazla kilosu olanlara nasılsa size de aynısı olacaktır. 3. muayene sonrası karar çıkması gerekiyor. Bazen 2. muayene sonrası da karar çıktığı oluyor. Tamamen kuruldakilere bağlı. Geçen seneye göre değişen birşey yoksa 1 yıl erteleme kesin gibi, muafiyet ise kurula kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de aynı şekil kilo sorunum var, 176 boyunda 50-51 kilodayım. 23 Yaşıma giriyorum Kilo alamama sorunum var. Durumum elverişli olur mu

• MuzikliPasaport M kullanıcısına yanıt
    176 boy sinir 50 kilo , sinirdasin da askerlik muayenesinde belli olur sonuc.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

https://store.donanimhaber.com/8b/69/be/8b69be40a09f20de9fa9385845284f3a.png

Buradaki Tabloda Alt Sınır 58 59 60 diye gidiyor ne kadar doğru ne kadar yanliş bilmiyorum

• MuzikliPasaport M kullanıcısına yanıt
    Tamam alt sinir 50 iste ama tam sinirlarda muafiyet garanti degil,asil sonuc git muayene ol orda alirsin simdi gitmeden ne dersen bos ilk sene erteleme verirse duruma gore 2.de belli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.