Şimdi Ara

Zayıflamam lazım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 19 boyum 178 kilom 111 acil olarak kilo vermem lazım Pmyo hazırlanıyorum Deri sarkması vs olmadan nasıl kilo verebilirm evimde aletlerim var düzenli spor yapıyorum fakat yediklerimi kısamıyorum iradem yok ne yapmam lazım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Hacmi büyük ve enerjisi az olan yiyecekler tüketmen gerek. Tok tutan şeyler yemelisin. Biberiye çayı ve buna benzer bitkisel çaylar metabolizmayı hızlandırıcı etki gösterebiliyor, bunları bi araştır derim, internette çok fazla zayıflama kürü var, denemekten zarar gelmez ama şunu unutmamalısın; bu iş kafanda başlar ve kafanda biter. Düzenli olmalısın. Öğün sayını artırmalısın ama az yemelisin. Az ama sık yemelisin, günde en az 2 litre sıvı tüketmelisin. Aksamları yürüyüşlere çıkmalısın, mümkünse sabah sporlarına da. Sporla bütünleştirmezsen sağlıklı sonuçlar alamazsın, hızlı kilo vermeyi sakın düşünme bünyene çok zararı olur, yavaş ama kalıcı olmalı. Yapacağına inanırsan gerisi gelir. Öncelikle az yiyerek bu işe başlayabilirsin yani. Tavsiyelerim bunlar.

Şunu da eklemeliyim; mutlaka bir diyetisyene danış. Doktor kontrolünde olmasına özen göster ! Üşenme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opus Diabolicum -- 2 Eylül 2012; 23:14:46 >

• Spor seni sadece sıkılaştırır, kas gelişimi sağlar. Senin işin spor değil. Gayet basit bi algoritma var ortada
    Harcadığın kalori > Aldığın kalori sistemini uyguladığında zayıflarsın.
    Bunu interval training ile desteklersen kalori yakımın hızlanır. Gayet basit bişey, boğazına hakim olmak gibi bir saçmalık söz konusu değil, sadece yediklerine dikkat edeceksin, karbonhidrat içeren besinlerden uzak durup, protein ağırlıklı besleneceksin, zayıflamanın altın kuralı budur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAN-TURK -- 2 Eylül 2012; 23:52:17 >
    kendine saygın yok mu senin iradem yok diyorsun. "unutma ki hiç kimse sana, senin kendine duyduğun saygıdan daha fazla saygıyı sana duymaz." titre kendine gel. eminim yaşıtlarından 10 yaş fazla gösteriyorsun.
    kim aldı bu on seneyi. kim çaldı? insanlar 1 yıl daha yaşamak için neler yapmaz ama sen sadece iradem yok diyerek 10 seneni çöpe atıyorsun.
    ben 175cm boy ve 103 kh idim. şimdi 70 kg yim. kendimde hisstettiğim değişiklikleri anlatsam sayfalar tutar. ana mesele istemek inanmak. ama sende o inancı o isteği hiç göremiyorum.
    bırak sen zayıflamayı biraz daha kilo alırsın 40 yaşına gelincede kalpten gidersin.

yediklerini kısmaz isen spor sadece daha fazla yemene neden olacak.
    yediklerinin yarısını ye, yaptıklarının 2 katını yap ana formül bu. bolbol su iç ter at. sık ve az ye. bi dünya bilgi var nette güvenilir bi kaynağı oku ve uygula.
    sadece 2 hafta diren. daha sonra miden küçülür bünyen alışır ve her geçen gün zayıflamanın o inanılmaz hazzını yaşarsın.
    şimdi ben keşke biraz daha fazlam olsaydı da zayıflayıverseydim diyoruum. o haz anlatılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzali

iradem yok ne demek ya. hem bu kelimeyi kullanıyorsun hemde bilgisayar başında birileri gelip ellerindeki sihirli değnekle seni zayıflatacak var mı böyle bişey.
    kendine saygın yok mu senin iradem yok diyorsun. "unutma ki hiç kimse sana, senin kendine duyduğun saygıdan daha fazla saygıyı sana duymaz." titre kendine gel. eminim yaşıtlarından 10 yaş fazla gösteriyorsun.
    kim aldı bu on seneyi. kim çaldı? insanlar 1 yıl daha yaşamak için neler yapmaz ama sen sadece iradem yok diyerek 10 seneni çöpe atıyorsun.
    ben 175cm boy ve 103 kh idim. şimdi 70 kg yim. kendimde hisstettiğim değişiklikleri anlatsam sayfalar tutar. ana mesele istemek inanmak. ama sende o inancı o isteği hiç göremiyorum.
    bırak sen zayıflamayı biraz daha kilo alırsın 40 yaşına gelincede kalpten gidersin.

yediklerini kısmaz isen spor sadece daha fazla yemene neden olacak.
    yediklerinin yarısını ye, yaptıklarının 2 katını yap ana formül bu. bolbol su iç ter at. sık ve az ye. bi dünya bilgi var nette güvenilir bi kaynağı oku ve uygula.
    sadece 2 hafta diren. daha sonra miden küçülür bünyen alışır ve her geçen gün zayıflamanın o inanılmaz hazzını yaşarsın.
    şimdi ben keşke biraz daha fazlam olsaydı da zayıflayıverseydim diyoruum. o haz anlatılmaz.

Altına imzamı atarım hocam

1 hafta yediklerini kes,her gün 1 saat hızlı tempo yürü 2-3 kilo vereceksin ve uğraşarak bişeyler yapmanın hazzına ulaşacaksın.Gerisi zaten gelir (bende 115 den 99 a düştüm,hedefime ulaştım) Hedefim 100 kiloydu çünkü boyum uzun anca bedenime oturuyor yanlış anlaşılmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zayıflamam lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.