Şimdi Ara

Zayıflama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zayıflamak ,birçok arkadaş gibi benimde hayalimdi.Son 10 senedir ne zaman sorsalar diyetteydim ,icimden herzaman tamam bu ptesi başlıyorum,yemezsem ne olucak yapabilirsin gibi cumlelerle kendimi kandirdim durdum.özellikle geceleri film izlerken cips kola vs gibi abur cuburlarla sukadarcik bisiden bişi olmaz diyerek kilo almaya devam ettim.

Her pazartesi yemek yemeden tamamen bilincsizce aksama kadar bisey yemedigim zamanlar oldu .Ne varki akşam oldugunda inanilmaz bir aclik yasamam sanirim pekde anormal degildi.insan o anlarda beynine elveda ediyor.Tum gun yapilan iskencenin acisi bir oturusta cikiyor.Doydukdan sonra tamam ya ptesi baslarim cumlesi sanirim bircok kisi icin gecerli.

Hicbir zaman zayiflama cayi vs gibi sacma sapan seylere para harcamadim.Ben ,bircok arkadasim gibi sihirli bir degnekle zayiflamak isteyenlerdenim ancak aklin yolu bir yillarca emekle olusan kalca ,gobek vs gibi fazlaliklar oyle bir iki gunde cayla mayla erimez arkadaslar.

Sonra ,bircok defa spor salonu kaydim oldu.her nekadar baslangic istahli olsasa,bir kac gun icinde o zorlugu gorup karamsar olmamak elde degildi.Kosu bandinda bes dk dayanabilene ask olsun.sanki ustunuzden otobus gecmis gibi oluyor.ardindan malum tabi yarin giderim derken derken ,salona verilen paralar da hava civa oluyor.

Enson bir alisveris magazasinda manken ustundeki s beden bir hirkayi xxl olarak denedigim de ise iki hirkaninda ayni marka ve model olduguna inanamadim.yani bisiler begeniyorsunuz super bisi belkide ama ustunuzde resmen cuval gibi oluyor.

Artik bu kadari fazla diyerekden 109 kg iken yediklerimi azaltmaya basladim.Mesela bir ekmek yerken yarima ardindan 3 kepce yemek yiyorsam 2 kepceye dusurdum.Etrafimdakiler zayifladin mi sen acaba diyince iyice gaza geldim.saatlerce yurumek yerine,oldugum yerde yavas tempoda 400 adim atmaya basladim.ilk zamanlar resmen felc olmua gibi gecti gunler.daha sonra 800 1200 derken ,sabah 5000, aksam 5000 adim kosmaya basladim oldugum yerde.Bu sekilde spor yapinca hem stress hemde uyku duzenim hafifledi.

Tabi ki kucuk bir cubuk kraker bile sizi yoldan cikarabilir.hazir olan herseyi reddettim.bol meyve ve sebze tukettim,ekmek yeme aliskanligim kayboldu.zamanla tuz ve sekeride mumkun oldugu kadar azalttim.

İlk ay 9 kg verdim.yedigim tum kaloriyi max 1300 de tuttum ve sonraki 3 ayda 20 kg verdim ancak bu zaman zarfinda hic ac kalmadim.teefonuma bir kalori sayar programi indirdim surekli ne yediysem yazdim(tabi program icinde bircok sey gr ile verilmis,bende olsa olsa sukar yedim diye yazdim).Şu an 80 kg civarindayim vucudumda neredeyse fit.Xxl giyerken artik m beden cok rahat oluyor,

İdeal kg da olmak cidden tum hayatimi degistirdi.Aklin yolu bir arkadaslar.oyle sacma sapan diyetler ,olum oruclari caylari vs bunlara aldanmayin.Abur cubur ,cikolata kola cipa hamur isleri bunlardan uzak durun.yemek secme sansiniz yok ise yediklerinizi azaltin.ve unutmayin bir ay spor bile yapsaniz zayifladiginizi anlamazsiniZ.sabirli sekilde ritmi bozmayin.yemek tabaklarinizi yavas yavas kucultun.

Herkese saglikli gunler dilerim.( yazim hatalari icin affiniza siginiyorum.telde ozel bir rom yuklu bu yuzden klavyem berbat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apakalin -- 11 Kasım 2016; 22:03:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.