Şimdi Ara

Zayıf Wi-Fi Sinyal Güçlendirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
22.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkesin yaşadığı arka odada internet çekmeme sorunu yaşıyorum. Bu sorunu çözmek için tercih etmem gerekenin hangisi olduğu konusunda kararsız kaldım. Ne tarz bir ürüne ihtiyacım olduğu konusunda incelemelerimi hepsiburada.com üzerinden yaptım. Orada ki kategorileri örnek vererek yazacağım.

Access Pointer
    Menzil Arttırıcılar
    Router

Bunların haricinde wireless adaptor ve anten gibi ürünlerde var.

Odadan mutfağa sinyal alamıyorum. Bilgisayar ve telefona sinyal alacağım.

Access Pointer ile Router arasında nasıl bir fark olduğunu anlayamadım. Menzil Arttırıcıların fiyatları da router ve pointer kategorisinde ki ürünlerle aynı.

Ne tarz bir ürün tercih etmeliyim?

Teşekkürler
    Saygılar

Düzenleme: Modemden sinyal güçlendirecek alete kablosuz bağlantı sağlamalıyım.

Düzenleme:

Mesela şöyle bir ürün işimi görür mü? Odada ki modemden salonda, bu cihaza kablosuz bağlantı sağlayıp, buradan da yeni bir dağıtım noktası oluşturabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impressive -- 4 Eylül 2017; 14:56:48 >

• Bir güncelleme yapsak :( Cevap gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Egzap

Sadece sinyal güçlendirmek istiyorsan wifi repeater işini görecektir. Takarsın prize işine bakarsın. Zaten ekstra birşey istemediğine göre routera gerek yok.

Teşekkür ederim. Araştırayım uygun bir ürün.

Orijinal Xiaomi WIFI Amplifikatör 2 Kablosuz Wi-Fi Tekrarlayıcı 2 Ağ Router Genişletici Anten Wifi Repitidor Sinyal Genişletici 2

aliexpress.com
    US $12.2 |Original Xiaomi WiFi Mi Amplifier 2 Wireless Wi Fi Repeater 2 Network Router Extender Antenna Wifi Repitidor Signal Extender 2|router extender|mi amplifier|xiaomi wifi - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/MNNnINZR

(from AliExpress Android)

Telefonun sarz adaptorune usb den takiyorum bir arastirin isterseniz

• Teşekkür ederim hocam, Ali Express'i araştırayım.
    Daha Fazla Göster
  • Powerline adaptör bu işin en profesyonel çözümüdür. WiFi fonksiyonlu bir ürün alırsanız sorununuz çözülür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende komsuya internet vercem. Bi ust kat carpraz dairede wifi hic cekmiyor. Hangisini tavsiye edersiniz iyi birsey olsun xiaomi nin ürünlerini gordum ama guvenemiyorum mesafe yazmiyor yardimci olursanız sevinirim teşekkürler

Powerline wifi özellikli güzel bir çözüm ama aynı faz da ve aynı elektrik saatinde olanlar için tercih edilmeli. Üst çaprazda yer alan komşunuz ile şebekeleriniz eğer tek elektrik sayacını paylaşmıyorsanız farklı olacağından oraya elektrik hattı üzerinden iletim yapamazsınız.

Araya kablo çekmek dışında en iyi çözüm; siz onlara en yakın camın yanına bir AP veya Repeater konumlandıracaksınız onlarda aynı şekilde en iyi konuma AP konumlandırarak oradan sinyali alacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu cihazi alip koysam eve dagitir mi hocam sadece bu yeterli olur mu?

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Yani bu cihazin amaci 1 dis bile cekse o sinyali guclendirip odaya dagitiyor yanlis miyim ¿ pek fazla bilgiye sahip degilim bu konu hakkinda cunki. Eger tavsiyeniz varsa link atin alayim.

Orijinalden alıntı: alparslan71

Yani bu cihazin amaci 1 dis bile cekse o sinyali guclendirip odaya dagitiyor yanlis miyim ¿ pek fazla bilgiye sahip degilim bu konu hakkinda cunki. Eger tavsiyeniz varsa link atin alayim.

Aldığı sinali ilettiği için bir diş ile bağlanırsa diğer tarafta 4 -5 diş gördüğünüz aslında 1 diştir. yani güçlü sinyale yakın bir yere konumlandırmak gerek. Gerekirse bir tane daha bu cihazlardan almakta fayda var.
  • Merhaba sorun sanırım wifi çekmemesi . Bence en iyi çözüm Access Pointler . Benim de ev içinde wifi sorunum olmuştu arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteden alışveriş yaptım çok memnunum . Kablosuz veri uygulaması da söz konusu bence göz atmalısın. Pişman olmazsın :)

Link bu :
    https://www.kablosuzdunya.net/urun/ubnt-unifi-uap-lr-long-range-2-4-ghz-180-metre-mesafeli-access-point/
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.