Şimdi Ara

ZAVOLİ KULLANANLAR/KULLANACAKLAR BURAYA (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.562
Cevap
41
Favori
583.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_usta

    sayın DefenSe . arıza ışığının neden yandığını söyledilermi. arıza kodunda ne yazıyordu. belki lpgden ötürü değildir arıza lambasının yanması. ona bakmak lazım. akabinde müdahale edilir. Fırat lpg bölge distribitörü. Zavolide çok başarılıdırlar

    Ustam fakir karışım hatası daha önce zenginlestirildi arabanın çekişi herşeyi arttı süper oldu. Lakin 2 tank lpgden sonra çekiş eski halini aldı bir müddet sonra da arıza ışığı yandı tekrardan. Birkaç gün önce size enjektörler hakkında sesli çalışıyor demiştim zenginleştirme ayarı yapıldıktan sonra sesli çalışmaya başlamıştı ama performans güç herşey yerindeydi şimdi performans nispeten kötü enjektörler sessizlesti ve en sonunda arıza ışığı yandı yakıtı hep aynı petrolden alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DefenSe kullanıcısına yanıt
    enjektörlerde sıkıntı olabilir . baktırmanız lazım
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    enjektör bakımı + filtre + kalibrasyon = 150 tl aldı fırat otogaz sağolsunlar enjektör bakımından sonra hortum kelepçesini gevşek takmışlar klimayı açınca içeri gaz kokusu geldi geri götürdüm hem enjektörlerin oradan hemde yeni taktıkları filtrenin oradan gaz kaçırıyor :( dedim araba yansa sorumlusu kim dedim haklısın abi özür dileriz dedi geçti gitti.

    ustam... enjektör bakımı enjektörler sökülmeden yapılır mı ? yaptık diyorlar ama enjektörlerin bağlı olduğu kelepçeler eski onları sökmeden enjektörleri çıkarmazsınız birde 150 tl aldılar ama ne kadar az ne kadar çok bilmem. bu arada arıza ışığı aynı gün içerisinde tekrar yandı pazar günü olduğundan ve yola çıkacağımdan umursamadım.

    artık arıza ışığının yanması umurumda değil ustacıklara çarpılmaktan yoruldum.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    hocam lpg biterken sinyal vermeye başlıyor bu arada araç benzinemi geciyor yoksa lpg ilemi devam ediyor
  • DefenSe kullanıcısına yanıt
    enjektör bakımı enjektörler sökülmeden yapılamaz. gaz kaçağının olması tamamiyle amatörce. yanlız benim bildiğim Fırat lpg konusunda çok deneyimldir. gittiğiniz yer baraj yolu üzerinde bir petrolün içinde olan fırat lpg mi yoksa başka bir fırat otogaz mı. 150 lira enjektr bakımı yapmışlarsa normal. tabiki sökmeden dediğim gibi yapamazlar. yok sökmemişler ve yaptık demişlerse siz merak etmeyin. kul hakkı yemişlerdir kursaklarında kalacaktır. ama bu gün ama yarın. HAK olan ALLAH kimsenin hakkını kimseye bırakmaz. arıza ışığı için keşke imkan olsaydıda ben oraca bir baksaydım. başkada elimden bişey gelmiyor.
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    ustam petrolün oradaki doğrudur. ilk aldığımda motorun fotolarını çekmiştim onlarla karşılaştırdım sökülmemiş :( en son çare basacam gelecem yanınıza :D zaten bu arıza ışığı ayar vs parasıyla yanınıza gelebilirim çok rahat :D
  • barut78 kullanıcısına yanıt
    araç benzine geçmiştir. ondan sonra benzin hep :)
  • DefenSe kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle yapalım. yakın zamanda İstanbulda olacağım. Bizim ordaki şubeyi genişletip Zavoli çözüm merkezi haline geitimeyi planlıyoruz. istanbula geldiğimde buyrun gelin aracınızdaki sorunları halledelim. sonra çay içeriz :)
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    Hatayda yaşıyorum malesef ustam ahhh ahhhh keşke bu tarafta olsaydınız kısmet değilmiş
  • DefenSe kullanıcısına yanıt
    Baya uzakmış.. hayırlısı diyelim.
  • Mehmet ustam bugün aracımı teslim aldım.Sübaplar çelik olarak süpsan marka ile değişti.Komple bakım yapıldı.Takriben 30km civarı kullandım gayet iyi o kafa sallama tekleme yok çok şükür.Ben yine gidip bi lpg ayarı yaptırayım mı ? Kullanımda tavsiye edeceğiniz bi taktik var mı?Rodaj süresi gibi durum oluyor mu?
    (Opel Zafira B Cosmo 1.6 Zavoli 116.000)
  • Aracı bir müddet benzinde kullanın. 100-200 km gibi. ondan sonra lpgciye giderek lpg ye alın ve ayarlarını kontrol ettirin. birde kaçak kontrolünü muhakkak yaptırın.
  • Eyvallah sağol ustam ...
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
  • iyi aksamlar 2006 model toyota verso kullanmaktayım. arabamda zavoli marka tüp bulunmaktadır.
    soğuk olsun sıcak olsun ilk çalışmada (starstoplu marş) marşı iki defa basmadan çalışmıyor.
    ne yapacağımı söylerseniz sevinirim.
    afyonda bulunuyorum
  • frodobaggins35 F kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu gün konuşmuştuk. aracı bir müddet benzinde kullanın.eğerki şikayetiniz devam ederse tamircinize gösterin. yok sorun biterse ozaman lpgde ya regülatör yada enjektörler arızalıdır.
  • mehmet usta tesekkürler dediklerinize bugün başladım bakalım sonuç nasıl olacak. ona göre bilgi veririm size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet usta enjektör temizleyicileri önerirmisiniz

    Benim araca iyi gelir mi ne dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frodobaggins35 F kullanıcısına yanıt
    Açıkcası pek önermiyorum. kirlenen enjektör zaten debi ayarından kayar. yani ayarsızlaşır. ve temizlenmeside pek işe yaramaz.bir müddet iyi gibi olur ama enjektör debiayarından kaçtığı için doğru püskürtmeyi yapmaz.
  • AYKA OTOGAZ İSTANBUL. Sayın zavoli kullanıcıları artık AYKA OTOGAZ İSTANBUL şubesindeyim. göztepe sanayi sitesinde. bu numaradan bana ulaşabiliriniz: 0535 822 95 06 Mehmet usta.
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.