Şimdi Ara

Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu vatansever arkadaşımızın günahını alıyorsunuz. Adam o kadar cari açığı kapattı.


    Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetoculeri izlemiyoruz başka kaynaktan izle dunya kadar hain olmayan dürüst gazeticiden bunlara mi düştün.

    kafani da bu hainlerden uzak tut.


    @powerstorm Hocam bak senin iyi niyetini biliyorum ve seni davet ediyorum.

    Sitede boyle fetoculerin videolari burada alenen fink atarsa olmaz. Muhalefet olmak falan degil bu terör örgütü propagandasina ya gaflet icinde alet olmak yada bizzati alenen yapmaktir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Eylül 2020; 1:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Bunları yakalayan polislerin eşleri dahil hapiste. Siz hala o şöyle bu böyle diyorsunuz. Bu ülke bu kafayla devam etsin. Yarın haberi yapana yada zarrabada fetöcü derler kesersiniz sesinizi.

    Feto ile cikar catismasinin sonucudur 17-25 aralik bunlar rüşvet yediler de şüphem yok.AMA yakalayan fetoculer de ak kaşık değil. Tek suçları da bunları açığa dökmek de değil.

    Devletine milletine yaptiklari hıyanetin bedelini ödüyorlar.

    Bu islere karışan sonra firar eden bazi hainler darbe gecesi tank üzerinde asker kıyafeti giyiyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Eylül 2020; 1:26:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk Havalimanı'nda kaybolan 300 kilo altın nereye gitti? Suya mı düştü, inek mi içti...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    bozacının şahidi çıracı...


    Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu.

    fuat avni fun cluplar basmış yine burayı,müthiş oltaya gelmeyen muhalif öngörüleriyle kusursuzlar cidden..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Eylül 2020; 2:21:25 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

    parti veya feto ile alakam yok ama.

    Keske ulkenin kafa adamlari FETO artik donmeli ; Hocamizi ozledik diye TV lerde ciktiginda da herkez senin suan da bagirdigin gibi bagirsaydi.


    Simdi adamin medyasi da olur ; okulu da ; suanda bak 3-4 senedir ayiklayamadilar pirincin tasini.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    abd yaptırımlarını delip para trafiği yapmış elleri dert görmesin hükümetimizin....

    inş çok daha fazla olur bu rakamlar ilerde kullanılan piyonlarla kudur abd amin. 

    Kerimcemciğim, İran petrol ambargosunda ambargo konusu olan şey paradır.


    Ambargoya temel oluşturan sebep İran'ın nükleer güç olmaya çalışmasıdır. ABD'de 2000'ün üzerinde atom bombası varken, İran'ın bu girişimine salça olunması gülünç olmakla birlikte, İran'daki ambargo bir çok açıdan işimize gelmektedir.


    1) İran çok ciddi bir üretim potansiyeli olan, açık ekonomi olsa Türkiye'nin çektiği yatırımların bir kısmını çekebilecek bir ekonomidir.

    2) Burnunun dibinde, potansiyel siyasi riskler taşıyan, gerilme olasılığın yüksek bir ülkede nükleer güç istiyor musun? Bu kadar salak mıyız cidden? İran nükleer güce kavuştuğunda ne olacak, bir tahminin var mı? Anında Türkiye de benzer bir şey isteyecek. ZORUNDA ÇÜNKÜ. Türkiye'nin nükleer güç olması kaçınılmaz olacak. Bunun için de ya ABD yanaşmalığı yapacak, ya da İran'ın seçtiği acılı yolu seçecek. İkisi de bence borum bok bir durum. Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu. 


    Dolayısı ile, petrol ithal edememek dışında, İran ambargosu Türkiye'nin fena halde işine gelmektedir. Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu. 


    ----------------------


    Petrol ithalatı yasak mıdır peki? Hayır. Değildir. Petrol için para ödemek engellenmiştir. İran'ın ihtiyacı olup, Türkiye'nin üretebildiği pek çok ürün vardır. İran'dan ithal edilen petrolün karşılığı doğrudan ürünleri ihraç ederek ödenebilir. TAMAMEN YASALDIR. ULUSLARARASI ANLAŞMALARA UYGUNDUR. Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu. 


    Meyve sebzeden taşa, inşaat hizmetlerinden metal ticaretine, İran'a satılabilecek çok fazla ürünümüz ve verebileceğimiz hizmetimiz vardır. Gelen turisti bile buna bağlayabilirdin. Milyonla İranlı turist geliyor en basitinden. Devletin tek yapması gereken bir borsa kurmaktı. İran ticaret borsası. İran'lı alıcılar ile, Türk satıcıları buluşturacak. Türkiye'deki satıcılara parasını Türkiye Cumhuriyeti Devleti verecek. Satıcı alıcıya malı verecek. İran'daki alıcı da ürünün/hizmetin parasını İran devletine verecek. Devletimiz de bunun karşılığında İran'dan petrol alacak. BU MÜMKÜNDÜ. Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu. Bunu yapsaydın:


    1) İranla çok daha geniş çaplı bir ticaret yapardın

    2) PETROLÜ YASAL OLARAK ALIR, KULLANIRDIN. KAÇAKÇILIK YAPMADAN. DOLAR DA KULLANMADAN. Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu. Tabii ki herşeyin değeri dolarla belirlenecekti de, dolar kullanmayacaktın. Satıcı parasını devletimizden dolar karşılığı TL alacak. Alıcı parasını dolar karşılığı İran Riyali ödeyecek. Mallar Türkiye'den gidecek. Petrol gelecek. Eminim bu durum emperyallerin tüyünü ÇOK FENA tersine tarardı. Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu. 

    3) Yerel üreticine ciddi bir pazar açmış olur, yerel üretimi arttırmaya yönelik ciddi bir iş yapmış olurdun.


    Ama karşılığında ne olurdu?


    Rüşvet, komisyon, dümen çarklarına hiç giremezdin. Zarrab’ın kuryesi ABD basınına konuştu. Cukka devlet çıkarından üstün gelmiş. İşin özeti bu. Havuza kaynak, buna tarak, şuna imkan, bu gitsin propoganda yapsın diye dümen çevirip kolaya kaçmışlar. Hala bunu savunabiliyorsunuz. Ya zeka yok, ya cehalet var, ya da bir çıkar söz konusu. Çözemedim henüz Kerimcemciğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 24 Eylül 2020; 12:3:56 >




  • cuoresportivo kullanıcısına yanıt

    Valla hocam benim içim rahat ben bunlara o zmaanda hain diyordum şimdide diyorum inşallah bir gün sıra o ortaklara da gelir diyorum.

  • Öhöm öhöm Silivri soğuk olabilir arkadaşlar . Yapmayın derim zamanı gelince haklı haksız ortaya çıkacak zaten kavgaya gerek yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Ben feötüc metöcü bilmem ,reelde de işim olmadı , 40 senedir sövüyorum 40 sene daha söverim. Bu videodakilerin adını sanını bilmem ve konuştukları yenilir yutulur cinsten değil. Yalanlayan varsa yazsın. Sonuçta bu herifleri yakalayanlar da fetöcülerdi, sonra devleti yıkmaya çalıştılar diye bu hırsızlara o atılı suçlar örtületecek mi? Hepsi birbirinden beter

  • kendisinin atvde canlı yayını vardı zamanında arkasında bayrak takım elbiseyle ülkenın borcunun %25 ini ben ödüyorum demişti kendisi canlı yayında dedi bunu

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.