Şimdi Ara

zararı olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selamun aleykum arkadaşlar. ben yeni bi s3(mini) aldım. dolayısıyla net te yaptım şimdi ben aklıma geldikçe giriyorum çıkıyorum bazen 3 dk bazen 20 dk sürekli Mobil Veriyi açıp kapıyrum açıp kapıyorum telefona birr zararı olurmu ? bide Xperia z ile bağlanyı H++ bazen H , ama benim telifonumda ara sıra çok az H+ oluyor normalde hep E de dolayısaıyla yavaş biraz. yardımnuz için şimdiden teşekkürler

M. Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz.

• olmaz tahminimce ne sorun olabilir ki
  • Hiç bir zararı olmaz ne olabilir ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oyle düşündümde sadce için rahat değildi o yüzden sordum.
  • Bir zararı olacağını sanmıyorum. Ben de mobil veriyi kullandığım zaman açıyorum, onun dışında kapalı oluyor.
  • gönül rahatlıyla aç kapa yap hocam dediğim gibi tam tersine yararı olur belki ama zararının olacağını sanmıyorum
  • AERN A kullanıcısına yanıt
    ben çok sık yapıyorum o yuzden dedim

• S3 minide simge H+ olmaz sadece şebeke 3g de ise H olur 2g de ise E olur çünkü paket veri indirme hizi 14.4 mb/s 21 ve ustu olursa H+ olur ayrica paket veriyi açip kapatmak tele hiçbir zarar vermez :)

• telefonu yeni aldın ya o yüzden böle düşünüyorsun telefon için endişeleniyorsun bende yeni aldığımda öyleydim şimdi koltuğa fırlatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf Adam

telefonu yeni aldın ya o yüzden böle düşünüyorsun telefon için endişeleniyorsun bende yeni aldığımda öyleydim şimdi koltuğa fırlatıyorum

Aynen, insan telefonunda ilk anlarında bir tedirgin oluyor

Şimdi zevk için yere atıyorum ve sektiriyorum, heryere atıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç bir zararı olmaz zaten 1 ay geçsin pek onemsememeye başlayacaksin

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.