Şimdi Ara

Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho İndirimleri [İnditex 2023 Kampanyaları] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.478
Cevap
220
Favori
559.796
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quu kullanıcısına yanıt
    güncellenmez bence, amaç stokları bitirip yeni sezon ürünleri satmak zaten
  • Bu kadar rağbet varken neden satmasınlar ki? Ürün gelmezse çoğu insan kızıp birşey almayacak. Yeni sezon pahalı ürünler demek
  • alayı bizim şirketten çıkıyor, depodakiler kan ağlıyor
  • bursa da massimo veya pullandbear a giden var mı? akşam gitsem mi bişey kalmışmıdır, deri mont falan?
  • Benim p&b'den aldıklarım bugün geldi. Bu kadar hızlı geleceğini beklemiyordum
  • pull and bearın sitesinde var diğerlerinde var mı bilmiyorum mağazalardaki fiziksel stok bilgisi tamamen yanlış haberiniz olsun çalışan dedi
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir talan edilmişti ki dün cevahir massimo dutti, mağazadan soğudum diyebilirim
  • 2. indirim ne zaman başlar bilgisi olan var mı?
  • cebocan kullanıcısına yanıt
    ben ürünlerin çok kaliteli olmasına kısmen karşıyım. biraz daha düşük kalite olsun, fiyatı da o kaliteyle orantılı olarak düşük olsun

    ben 10 yıl bi kabanı giymek istemem
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Firmalar o dediğini yapmıyor. Aynı markadan bahsedersek kalite düşerken fiyat maalesef düşmüyor aksine artıyor. Bu zamanda kimse bi ürünü 10 yıl kolay kolay giymiyor zaten o kadar dayanmıyor. Amaç yıllar sonra tekrar giydiğinde en azından iyi durumda olsun. Bu yaz Zara dan 80 liraya aldığım bi Polo tshirt 2 kere yıkandıktan sonra sanki 100 kere yıkanmış kendini salmış giyilmez bi hal alınca insan kaliteyi maalesef arar sorgular.
  • bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    pull and bear'a gittim dün. korupark şubesine. standart her zamanki gibiydi yoğunluk. ben gömlek aldım bir tane. bence gidin.
  • cebocan kullanıcısına yanıt
    tam anlatamadım galiba

    şöyle örnek vereyim

    çok kaliteli olmayan en fazla iki sezon dayanacak ama güzel görünen fiyatı uygun ürün almaya çalışıyorum. mesela pull&bear satılan eşofman altı
    indirime girince 39 tl den alıp 2 yaz giyebilirsiniz... ama bana deseler ki beyfendi aynı ürünün daha kaliteli sizi 4 yaz idare edecek olanı da var ve fiyatı 75 tl...
    onu almam, kalitesini korusa, hiç yıpranma falan yapmasa bile, etrafımdaki insalar bana paraya kıy da yeni bişey al der... oysa bilmiyolar ki ben baştan daha kalitelisini alıp 4 yıl için parasını ödemişim..
  • pull and ayı hangi kargocuyla gönderiyor?
  • Armani ve Zara mı komik olmayın
  • mağzada indirim var mı yoksa sadece internet şublerine özel mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qantas

    pull and ayı hangi kargocuyla gönderiyor?

    Yurtiçi kargo ile geldi bana. Siparişi gece 10'da vermiştim ertesi sabah kargoladılar
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz kişiye göre değişir ama. Mesela ben 35 lira verdiysem sağlam olmasını isterim 2 senede 4 senede dayanan hatta daha fazla.



    Bunu neden diyorum. Bizim kafamıza bunu yerleştirdı sistemin bizzat kendisi. İşte zaten moda değişecek ya da sürekli uzun yıllar birsey giyilmez ki canım" gibi fikirlerı aklımıza soktular.

    Öyuzden kısa süre giyerim az dayanıksızda olabilir zaten yine alacam alırım nasıl olsa önümüzdeki 1-2 sene içinde gibi düşünmeye başladık.



    Bu düşünce yapısı bizim kendiliğinden oluşan bir durumdan oluşmadı. Sistem bu da ( kapital sistem) düşünce yapımızı da oluşturdu veya bizi buna ikna edecek argümanlar çeşitli yöntemler geliştirdi yoksa insanları yonetemez. Bu sekilde sistem ayakta kalabilir.



    Mesela ben 28 yaşındayım.Geçen dikkatimi çekti babama 95 yılında Sümer bank tekstil markalı gerçek içi yünden parka hala sapasağlam.Bana Sıradan bir dükkandan aldığımız marka olmayan10-15 sene önce alınmış çoğu kıyafet elbise çok yıpranmadan kalmış ve bunları İhtiyacı olanları annem vermiştir.



    Keza babam kaç yıllık elbiselerini hala daha giyer. Tabi sıfır hali gibi. değil fakat giyilmesine engel olacak sekilde de degıl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 6 Ocak 2017; 19:21:27 >




  • ellekem kullanıcısına yanıt


    yapmayın hocam bunla da gezilmez artık frank gallagher
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Bunlar uç örmek ama benim dediğim bir durum tespiti.

    Edit: bak ben de farkına varmadan uç örmek diyerek gıyılmeyeceğine ima ettim. Aslında giyilebilir çünkü bu düşünce yapımızı bize bunun.modası geçti diyor insanlar bize nasıl bakar diye aklınızdan geçiriyoruz ve bize dayatılan fikirlerin farkında olmadan kölesi esiri oluyoruz

    Yani bu resimdeki de hiç kapris gurur yapmadan giyilebilir. Bunu bir gariban ihtiyacı olana versen mesela ya bunun modası geçmiş demez demıyorsa onun fikri ve yaptığı doğrudur.

    Tabi bunu genellemek de yanlış en aykırı uçuk kaçık şeyler de zamanında giyilmıs ve moda olmuşsa günümüzde de giyilir demek değil tabiki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 6 Ocak 2017; 19:35:31 >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    yok haksız değilsiniz toplum tüketim yapmaya zorluyo marka giymeye zorluyo... hepimiz bu askının altındayız ve ne kadar eğitimli ya da zeki olursak olalım bundan kaçmak çok zor.

    benim yaptığım da aslında üzerimdeki modaya uy, yeni giysiler satın al baskısına en makul şekilde uyum sağlamaya yönelik.

    örneğimin tam anlaşılmadığı kanısındayım. tekrar açıklaya çalışayım
    ben bi dünya para verdiğim bir giysiyi modası geçti bunun deyip kenara atmıyorum.
    ....
    çok dayanıklı olmayan yani 2 yıl idare edecek bi ürünü 40 tl ye almakla ondan daha dayanıklı 4 yıl boyunca giyilebilecek fiyatı 80 tl olan ürünü almak aşşa yukarı aynı şey değil mi ?

    ben fiyatı 40 olanı tercih edip 2 yıl giyyorum, bu sürenin sonunda yine 2 yıl giyeceğim, o günün modasına göre yeni bi ürün alıyorum 40 tl ye... böylece hemen hemen aynı paraya 4 yılda 2 farklı model giyiyorum

    yani alışverişlerimi yapabildiğim kadar buna göre yapmaya çalışıyorum.

    ama şunu söyleyim bunu gerçekleştirirken karşıma çıkan en büyük sorun marka takıntısı...




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.