Şimdi Ara

Zamlı maaşları daha almadan ekmeğe zam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamlı maaşları almadan 8 TL lik ekmek 10 TL oldu. Ocak daha bitmedi...

Yüzde 25 zam. Eğleniyormusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• domates 35tl yumurta 140tl aldım bugün

• 28 Aralık'ta asgari ücret açıklandı, bizim kebapçı 30 Aralık Cumartesi günü %40 zam yaptı. daha 2024'e girmeden. ama pek yadırgamadım çünkü fiyatı diğer kebapçılara kıyasla biraz "uygun" kalmıştı, yani bi süredir zam yapmıyolardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

ben işletmelere kızamıyorum. işçi maaliyetleri ürün maaliyetleri enflasyon ortada.

adamlar işletmenin geleceğini garanti almak zorunda kalıyor çünkü ertesi günün belli olmadığı ertesi ayın kararlarının belli olmadığı garip bir düzende işletme sahibiler.

Bence parti kafasıyla bakmamak gerek.

• Haziranda bir zam daha gelir asgari ücrete. Yok olmayacak falan demeyin.
    döngüye girdik çıkamıyoruz.

Ama iyi oluyor.

• Türkişiyaşam T kullanıcısına yanıt
    hocam zaten bu piyasada ayakta kalan efnasa madalya takmak gerek.

geçen sene DH'de "çiğköfteciler çok zam yapıyo" diye konular açılıyodu, o konular açılırken çiğköfteci dükkanları tek tek kapanıyodu. sanki gören de çiğköfteci cebine para indirmek için zam yapıyo zannedecek. herşeyin fiyatı katlanıyor adam napsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yumurtanın tanesi 6 lira olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirketler de zam ...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir haber veya kaynak atar msın ben bulamadım Ankarada ekmek 10 TL oldu diye bir haber !

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Ahaber türevleri yerlere bakarsan bulamaman normal

• MrCaner kullanıcısına yanıt

Direkt google a yazdım çıkmadı bir link atta görelim...

Resmi bir haber kaynağından Ankara da Ekmek 10 TL olduğunu gösteren haber bekliyorum hani sen at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Ocak 2024; 23:24:54 >
  • Prof. Dr. Özgür Demirtaşyoutube
    BDDK 24 Haziran 2022 tarihinde yeni bir kural açıkladı. 900 bin küsur Dolar üzeri Döviz bulunduran şirketlere kredi VERİLMEYECEK dedi. Detaylıca yazarsam: " "bilançosundaki döviz miktarı 15 milyon lirayı aşan şirketler eğer döviz mevcutları aktiflerinin veya yıllık hasılatının %10'undan fazla ise bankalardan nakit tl ticari kredi kullanamayacak." Bu kararın çok ciddi sonuçları olacaktır. Türkiye için olumlu mu, olumsuz mu olacak? Kısa vadeli çözümler ile nereye kadar gidilecek? Şirketler ne yapacak? Kişilere ne olacak ? ... Prof. Dr. Özgür Demirtaş Özgür Demirtaş Ankara’da dünyaya geldi. İzmir Atatürk Lisesi’ni birincilikle bitirdi. Üniversite yerleştirme sınavlarında Türkiye’de ilk 50 öğrenci arasında yer alarak, 1998’de Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü tamamladı. Boston College’daki çalışmalarını 2003’te tamamlayarak 27 yaşında finans alanında doktorasını kazandı. Aynı sene, Baruch College City University of New York'ta Yardımcı Doçent pozisyonunda göreve başladı. “Öğretim alanında”, 2003 yılında Finans bölümü içerisinde, 2004 yılında ise İşletme Fakültesi’nde en iyi öğretim üyesi seçildi. 2005 yılında, tüm ana bilim dalları ve fakülteler arasında en iyi öğretim üyesi seçilerek "Üstün Öğretim Madalyası"na layık görüldü. Aynı zamanda New York University (NYU) Stern School of Business’ta en yüksek öğretim değerlendirmelerini aldı. 2007 yılında doçent unvanını kazanarak City University of New York’ta kalıcı bir akademik pozisyon elde etti. 2010 yılında, öğretim alanında, ABD, İngiltere, Kanada ve İskoçya'da 1 milyon profesör arasında yapılan 10 milyonu aşkın öğrencinin değerlendirmeleri sonucunda, ilk 20 içerisinde gösterildi. Çalışmaları dünyanın önde gelen akademik dergilerinde (Management Science, Journal of Financial Economics, Journal of Monetary Economics, Journal of Financial and Quantitative Analysis, Review of Finance ve Journal of Business & Economic Statistics) yayınlandı. 35’in üzerinde akademik yayın yaptı. Aynı zamanda özel yatırım fonları hakkındaki kitabı Academic Press tarafından basıldı. 2004 yılından başlamak üzere, araştırmaları City University of New York tarafından 6 sene boyunca ödüllendirildi. 2012 yılı Eylül ayında ABD’deki kalıcı pozisyonunu terk ederek Sabancı Üniversitesi'ne Finans Kürsü Başkanı olarak katıldı. Sabancı Üniversitesi bünyesinde yaptığı çalışmalar ile Marie-Curie Avrupa araştırma fonunu kazandı. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Sabancı Üniversitesi altında kurulan Finans Mükemmeliyet Merkezi (Center of Excellence in Finance) Kurucu Başkanlığı, Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank’ın Yönetim Kurulu üyeliği ve Türkiye’nin ilk finansal okuryazarlık derneği FODER’in kurucu Yönetim Kurulu üyeliklerini üstlenmiştir. Birçok büyük şirket ve holding için danışmanlık yapmaktadır. Türkiye, ABD ve Avrupa’da onursal konuşmacı olarak etkinliklere ve panelist olarak düşünce kuruluşlarının faaliyetlerine katılmaktadır. Aynı zamanda, başta biyoteknoloji ve fintech sektörü olmak üzere birçok sektörde melek yatırımcıdır.
    https://www.youtube.com/watch?t=1074&v=pQQMRiht9MU&feature=youtu.be

Özgür Demirtaş: "Ekmek 10 Lira olacak"

Tarih: 26 Haz 2022

Rize'de ekmek 10 TL oldu.  

Trabzon’da 2023 yılında iki kez zamlanan ekmeğe yine zam yapıldı. 440 gramı 15 liradan satılan ekmeğin gramajı 500’e, fiyatı ise 20 liraya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 11 Ocak 2024; 0:6:15 >
  • Adam google da arama yapmayı da bilmiyor :) 

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Hala daha marketler etiket güncelliyor. Tabi senin gibiler için bir önemi yok. Muhtemelen, her ay kapına koliler geliyordur.

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Adam değil arama yapmayı da senden benden iyi biliyor.

Yarın fırına girince duvardaki.kocamam 10 lira yazısını gözüne sokarım onun...

Bu arada bende engelli sizin konuşmalardan kim olduğunu ve ne saçmalama bileceğini tahmin ederek yazdım.

Maaş lı trol olduğu için o zeka seviyesinde söyleyebilecekleri aşağı yukarı tahmin ediliyor

• Ülkenin ana sorunu bu tarz muhalifler işte...

Cevap veremeyince link atamayınca engelelyip kaçıyor birde :D Tam komedi...

Ekmek fiyatına yeni yıl ile zam gelecek mi GELECEK bu bir gerçek. Ama daha gelmeden YALAN HABER YAPMAYA ÇALIŞMAK yanlılş işte.

1 tane link atamadan kaçtı... Çünkü iddia doğru değil. Veya twitterda görüyor 3-5 takipçili birinde inanıyor sorgulamadan.

Çok zor olmasa gerek bir konu açarken KAYNAK GÖSTERMEK HABER LİNKİ ATMAK... Ama YALANNIN BİNİ BİR PARA ADAMLARDA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Ocak 2024; 1:6:58 >
  • Hala gelmiş "OLKONON SORONO BOYLO MOHOLOFOT" diyor.

Forumuna dön özkan.

• Asfalt kemirsinler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam aldım 6.5 tl güncel fiyattı. Tam buğday ekmeği de 20 tlydi. Demek ki Türkiye geneli değil.

• Çok  

• İstanbul'da 6 liradan alıyorum odun ekmeğini.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.