Şimdi Ara

Zamanlayıcı Vb.net Yada c++

Koronavirüs Özel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Er
    7 Mesaj
    Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm benim çok acil bir koda ihtiyacım var vb.net veya c++ olur. ama c++ tercihimdir vb.net biliyorsanız vb.net yazabılırsınız.

    vb.net=Application açıldıgında 1 dakika sonra form2 ye geçmesini istiyorum.

    c++ = Application İnjectlendiginde 1 dakika sonra form2ye geçmesini istiyorum.

    Teşekkür ederim bu arada c++ dll şeklinde yapıyorum teşekkür ederim.



    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    303 Mesaj

    Timer nesnesini kullanabilir biraz araştırırsan çözümü bulabilirsin.
    |
    |
    GhoustHacker kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör
    _____________________________
    Football Manager
  • Teğmen
    125 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: GhoustHacker

    Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm benim çok acil bir koda ihtiyacım var vb.net veya c++ olur. ama c++ tercihimdir vb.net biliyorsanız vb.net yazabılırsınız.

    vb.net=Application açıldıgında 1 dakika sonra form2 ye geçmesini istiyorum.

    c++ = Application İnjectlendiginde 1 dakika sonra form2ye geçmesini istiyorum.

    Teşekkür ederim bu arada c++ dll şeklinde yapıyorum teşekkür ederim.


    Mesajını yeni görüyorum. Bilmiyorum sorununu çözdün mü ama vb.net'te nasıl yapacağını açıklayarak söyleyeyim.

    Önce form2, timer ve label ekle (form2'yi Solution Explorer'den ekleyebilirsin.)


    formun load kısmına:

    Timer1.interval=1000 ( 1000 yaparsan timer saniyede bir çalışır)
    timer1.enabled=true kodlarını yaz (veya bunları timer1'in üstüne tıklayarak sağ tarafta bulunan timer'ın özelliklerinden ayarlayabilirsin.)
    Label1.text=60 (1 dakikada 60 saniye olduğu için 60 yazdık)

    şimdi de timer1'in kod kısmına

    label1.text = labe1.text - 1 yaz (böylece 60'tan her saniyede 1 sayı düşürür.)

    if label1.text=0 then
    timer1.stop (bu kodla timer1'i durdurduk yoksa 0'dan sonra -1, -2 diye gider.)
    end if
    form2.show
    me.hide

    ben form2yi açarak form1i kapatmayı boyle yaptım. Yeni oldugum için sorunu böyle halletmeye çalıştım. Sen form2'nin load kısmına form1.close yazıp onu kapattırabilirsin. Program hata verirse ya da form2'de kapanırsa form1.close'yi silersin.

    Hadi kolay gelsin.
    |
    |
    _____________________________
    Önündeki ışığa doğru yürü ki arkanda kalan kara geçmişe muhtaç kalma.




Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Bey Azura
Mobilya Takımları
canlı radyo dinle
Media Sözlük
bankalar.org
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR1
0,190
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.