Şimdi Ara

Zam yolda: Apple Türkiye'deki tüm iPhone satışlarını durdurdu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
35.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Baktı gördü iş ciddi herşey uçuyor bende kitliyim zamlı kefal çok diyor zaten Asus oc 52,57,60, 64k arası şuan şaka gibi fiyatlar denetleyen yok ama.!

  • Apple defolsun gitsin sanki bulunmaz hint kumaşı üretiyor.

  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    Evet, bulunmaz hint kumaşı! Senin zeka seviyendekiler yüzünden Sony, Motorola, Nokia, Lenovo, HTC gibi küresel üreticiler ülkemizden çekip gittiler. Ülke teknolojik artik Çin çöplüğüne döndü. Microsoft sizin gibilerin yaptıkları olumsuz geri dönüşler yüzünden piyasadan çekildi. Microsoft olayı genel bir sakat kafanın ne kadar etkili olduğunun ispatıdır. Muhtemelen küçüksün. Hayata atlamış, emek veren bir tip değilsin. Yapıcı eleştiri ile karalamak arasındaki farkı da bilemeyecek kadar; belki de öğrenemeyecek kadar acizsin.


    Yazıklar olsun!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt

    Ya ne kadar boş adamsın, bir cümle yazdım onun üzerinden kendi kendine roman yazmışsın. Çok merak ediyorsan söyleyim 40 yaşındayım, 2 lisansım var. 1 Tezli yüksek lisansım var. Şuanda doktora yapıyorum. İngilizce ve Rusça biliyorum ayrıca 2 tanede Türkiye derecem var. 1/1 devlet memuruyum. Şunu da söyleyim hükümet yanlısı değilim akp ye bir kere bile oy vermedim. Sen yat kalk bu foruma dua et benim gibi insanlar ile mesajlaşma fırsatını yakalıyorsun.


    Şimdi çocuk, asıl meseleye dönelim. Hayatımın çeşitli dönemlerinde iphone kullandım, şuan eşimde iphone 11 var bende ipad 8. nesil var. Apple cihazlarının hiç bir alanda vazgeçilmez olmadığını düşünüyorum ayrıca bu ortamda diğer firmalar böyle bir tavır takınmıyorken apple ın kendini fasulyeden nimetten saymasından inanılmaz gıcık aldım. Zaten cihazlarının ederinden fazla paraya satıldığını düşünüyorum. o yüzden Tr den defolup gitmesi umrumda olmaz hatta giderken senin gibi teknolojiyi popüler kültürden öğrenen insanlarıda götürürse iyi olur. O dediğin firmalarda senin gibi populistler yüzünden battı sen kısa pantolonla dolaşırken ben Sony Ericsson GA 28,Nokia 7110, Panasonic, htc one m7, m8 kullanıyordum. Sonra sizin gibi apple ı hint kumaşı sananlar yüzünden bu firmaların hepsi battı, bak ülkemizden çekildi demiyorum BATTI.... kapişşşşş...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 24 Kasım 2021; 22:59:21 >




  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    İki mesaj önce defolup gitsin yazıp iki mesaj sonra umrumda olmaz yazmak  eğer sizin gibilerin mesajlarını görmeme ihtimalimiz olacaksa o zaman foruma dua edebiliriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyxme H kullanıcısına yanıt

    Birşeyler öğrenmek istemeyip içinde bulunduğun mağarada yaşamak istiyorsan, blok tuşuna basıp benim gibi yukarıda yazdığım seviyeye çıkmış insanların mesajlarını okumayabilirsin. Bu şekilde apple mağazasının önünde kamera dizilim düzenini değiştirmiş 20 bin liralık yeni iphone 14 sırasını beklerken kendiniz çalıp kendiniz oynayabilirsiniz.


    Baştan söyleyim bana ters mesaj yazarsanız çok laf yersiniz. Ha laf yediğinizi anlamazsınız o ayrı mesele  

  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    yazık la üzüldüm sana, boşa okumuşsun o kadar...Demek okul, tez vs de bazen kafi gelmiyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 24 Kasım 2021; 23:29:47 >
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    O konuda içiniz rahat olsun iki mesajda seviyenizi çok güzel belli ettiniz  o kadar aşağı inebilecek biri olduğunu sanmıyorum ama varsa size iyi sohbetler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    Hepsi batmadı. Bazıları çekildi bazıları battığı için çekilmek zorunda kaldı. Apple için bulunmaz hint kumaşı benzetmesi yapıyorsun ama maalesef bulunmaz hint kumaşı. Bütün telefon üreticileri Apple’nın atacağı adıma göre hareket ediyorlar. Teknolojiye bu kadar şekil veren bir firmayı bu kadar basitleştirmek pek akıllıca değil. Dünyanın en değerli markası ve bir çok ülkeyi satın alabilecek güce sahip o yüzden böyle firmalar Türkiye’de olması önemlidir. Gelişmek istiyorsak daha fazlasını ülkemize çekmeliyiz ancak o zaman istihdam artar ve dünyaya gelişmiş olduğumuzu gösteririz. Ofis kapatıp gitmeleri bizim için kötü olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ödemesi yapılmış ürünlerin siparişleri iptal etmeye başlamış. Öyle yazmışlar sipariş verenler bi yeşillendirsin.  

  • dermeister01 kullanıcısına yanıt

    feraset akıl kıyas -- bunlar ıkı dıl bılmek unıv okumakla da gıtmıyormus-- gorduk-- ben de ılkokul terkım kardesım-- turkce yı de zor yazıp okuyorum -yazı karakterımden bellı


    o saydıgın fırmlar turkler bunları kullanmadıgı ıcın batmadı 1996-2006 ya kadar tuslu telefondan baska bır sey uretmedıklerı ıcın battı- bır kısmıda kendını yenıleyemedıgı ıcın(lg sony gıbı) apple olmasa sen halen tuslu tlf kullanıyor olabılırdın


    nasıl tesla olmasa mercedes 2025 den sonra ıctan yanmalı motor uretıme son vermıyorum demezdı


    apple cırosunun herhalde %0.1 nı burdan elde edıyoyordur.. apple turkıyede kapansa ne olur olmasa ne olur


    8 ayda dolar 7 den 13 gtııt ve adamların sabıt fıyatla kalmasını beklemek sız oxford bıtırsenızde bu mantıkla hayat zor kardesım sıze




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anifa -- 25 Kasım 2021; 3:32:5 >
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt

    Yalan haber


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapandığı gün öğlen sipariş verdim promax iptal olmadı henüz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Appleda çalışan arkadaşım var mağazalardaki demo cihazlarında güncellenen fiyat bilgisinin göründüğünü söyledi öğrendiğimde buraya yazarım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tiegro kullanıcısına yanıt

    fiyatlar güncellenecek diye, henüz gönderilmemiş ama ödemesi alınmış siparişleri de iptal edecekleri anlamına mı geliyor?


    23'ü akşamı amazondan macbook siparişi geçtim gelmezse öyle böyle girmeyecek. işin kötü tarafı pc'imi o gün sattım aynı gün sipariş verdim gerçekten ihtiyacım var. zamlanmadan alayım sonra itelerim kafasıyla almadım. resmen amazonun tedarikçisi gürgençlerin insafına kaldım şu an bekliyorum. iptal ederlerse büyük zararım olacak.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.