Şimdi Ara

Zam yolda: Apple Türkiye'deki tüm iPhone satışlarını durdurdu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
35.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kasım başında 3.nesil kulaklık ve saat siparişi vermiştim kulaklık geldi ama saat daha halen gelmedi Aralık da gelecek sözde, hediye olarak aldım ikisini de, eğer saati iptal ederlerse çok büyük terbiyesizlik yapmış olurlar zaten Apple'a karşı birisiyim kullanmayı tercih etmiyorum android kullanıyorum bu yapacakları adımla çoğu kişiyi kendinden iyice soğutur verilen siparişi iptal etmek nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exdanples E kullanıcısına yanıt
    Ustam ayıba vsye bakmıyorlar 9 yıldır apple kullanıyorum bütün aldıklarımı kendi yılında ücretiyle topladım 70 küsür binliraya yaptı şimdi aldığım iphone 11 de sıkıntı yaşadım anlatıyorum durumu gelmiş bana apple buna bakmaz apple global bir firma her türlü alıcısını bulur diyo inş iptal etmezler ama apple tr de ayrı avrupa da apayrı davranıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizardArms -- 25 Kasım 2021; 9:41:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yanlış bilmiyorsam en son nisan 2021'de zam yapmışlardı. nisanda dolar 8.15'miş. şimdi 12 lira. %50'ye yakın artmış. nisan'dan beri tepeden tırnağa herşeye zam geldi. apple da zam yaparsa bundan doğal birşey yok. ama yapacağı zammı bir an önce açıklarsa daha iyi olur. bu zam olayından en çok stokçular kazandı. Birkaç gün önce apple'dan 8450 liraya alınabilen iPhone 11 128 GB için 13.500 lira fiyat çekiyor stokçular. Apple iPhone 11 128 GB'ı en fazla 12.000 liraya çıkartır diye tahmin ediyorum. Böylece ihtiyacı olan stokçuya muhtaç kalmamış olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exdanples E kullanıcısına yanıt
    Verilen siparişi iptal edeceklerini pek sanmıyorum. Bu kapanma yeni siparişlerin eski fiyatlardan yapılmaması için yapılmış bir durum. Nihayetinde diğer siparişler önceden ödenmiş kur düşükken yapılmış oluyor. Şuanki durumla alakası yok.

  • 2 gün oldu Apple store com kapalı bence olağan üstü bir durum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portrey -- 25 Kasım 2021; 10:19:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazalarda satış yapılmadı haberi vs çıkmış tamamen yalan. Dün gittim satın aldım. Çok da yardımcı oluyorlar. Site ile ilgili bilgi vermediler. Çok sıra vardı. Bu sıra satın alma sırası bu arada. Teknik destek, mağazayı gezmek va satın alım için ayrı sıra vardı. Adamlar haklı olarak düşük fiyattan satmak istemiyor. Bu kur bu hızla oynamaya devam ederse her gün fiyat güncellemesi yaparlar. Cahil cahil apple gitsinle olmuyor. Ülkeye yabancı yatırımcı sokulması gerekirken yapılan laflara bak. Bi gazete apple hayırdır der biri burada apple defol der. Adamlar istese ülke satın alır sen muhtaçsın ama o yatırımcıya. Bugün apple ülkeden çıksa yaratacağı etki nedeniyle patıt patır kalan 3-5 yatırımcı da gider de bunu gel de anlat %30 kesime. Allahtan azınlıklar artık da herkes tepki veriyor şunlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 25 Kasım 2021; 10:8:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt

    Sony Apple vb. Yetkili distribütör firmalar giderse ürünlerde sabit fiyat diye birşey olmaz ithalatcıların eline düşeriz alışveriş sitelerini dolaşım ps5 i 20000 TL yazan var . Şimdi bu yetkili distribütör firmalara laf Atanlar yarın çok pişman olabilirler, eğer Türkiye’den çıkarlarsa


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dedin kral

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koray56 kullanıcısına yanıt
    Oldu bile. Epey sitesinde en ucuz fiyat 23-24 bin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben tam 1 ay önce aldım 8.4 e sabitlemişlerdi ama onda bile mağazada satış yoktu ürünümüz yok diyip gönderiyorlardı. Ellerinde ürün olmadığı için değil. Burada yok buradan şimdi alamazsın alacaksan internetten al 2 ay bekletirim ama seni göndermek için diyor haliyle kimse internetten almıyor. Ocakta teslim edilecek diyor nasip

  • 5 yıl sonra fenomensin 😂😂😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Onu yapamazlar diye düşünüyorum bende düşük fiyattan almış oldum sürekli öyle bi dedikodu dolaşıyor ama kurumsal kimliğine zarar verir diye yapamazlar.İptal edilse konu ile ilgili dava açılsa apple kaybeder ben dolarımı bozup aldım belki bana güncel fiyatın üzerinden geri ödemesi yapması gerekir o halde o yüzden aldığımız için kardayız diyebilirim umarım gelir tabi :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Verdiniz yetkiyi, aldınız boruyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klind K kullanıcısına yanıt

    Kardeş bu tür linkler paylaşmayın korkuyoruz ama😭😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olan artık geliri iyi kesime olur. Bir ps5 10000 lira olmuş, 20000 lira olmuş hiç bir fark yok benim gözümde. Aynı şekilde iPhone 15000 olmuş 30000 olmuş yine fark yok. Distribütör firmalar piyasadan istedikleri zaman çıkıp bizi sokak esnafıyla baş başa birakabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • appelle düşünüyordum ama galiba samsung s21 ultra daha mantıklı kalan parayla altın alırım.tabi leride şuan değil s22 cıksın ondan sonra.

  • carlitoss kullanıcısına yanıt

    acaba tl için short açan varmıdır : 

  • Bu sabah da Samsung online satışları kapatmış uçuyorruuzzz arkadaşlar 👍💸💸💸

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiegro kullanıcısına yanıt

    Hocam öğrenebildin mi?

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.