Şimdi Ara

ZAGA BİTİOOO !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

gözükmüyor bu aralar forumda.
  • zagaya ve okan bayilgene

bittide kurtulduk
  • Kişisel görüşüm ama en iyi televizyonculuk yapan kişilerden birisi. Hatta Türkiye'de en düzeyli yapan kişi.

Tersleme olayı yıllar önce yapıyordu. Yıllardır pek yapmıyor. Ama telefonu kapatıyor çünkü sıkılıyoruz gerçekten.
  • YAAA GÖRDÜĞÜM EN SAÇMA PROGRAM OLMASADA ONA YAKINDI YANI
  • miladını doldurmu$tu..zewk wermiyordu..bende sefmem okanın tel.le baglananlara yaptıklarını..bittigine hij üsülmedim..
  • Beyaz show güzel diyenler. Beyaz show un bi kere talk showla bence alakası yok. Zaten programın yarısı tiyatro gibi skeç lerle ilerliyo. Diğer yarısıda beyaz için hazırlanmış (kendi oturup uğraşmıyo bile okan gibi. Bi soru yanlış çıkınca direk sıçıyo) olan soruları konuklara sorarak geçiyo.
    Okanın programı daha eğlenceli, daha renkli, daha yüzeyli vs....
    Tabi bunlar benim fikrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

zaga bitiyor (tamamen) başka bir isimle ve formatla gelecek diye biliyorum okan bayülgeni.. finali de daha sağlam adamlarla yapabilirdi bence.

"Televizyon Makinesi" olması muhtemel bir isimle yola devam edecek Okan Bayülgen., sabırsızlıkla bekliyorum
  • YAZA GİRDİK TABİ BÜTÜ DİZİLER VS BİTİYO KIŞA YİNE İZLERSİN ARKADAŞIM ÜZÜLME
  • ntv dekı herkez bunu konuşuyor programını cok begeniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gun

Kişisel görüşüm ama en iyi televizyonculuk yapan kişilerden birisi. Hatta Türkiye'de en düzeyli yapan kişi.

Tersleme olayı yıllar önce yapıyordu. Yıllardır pek yapmıyor. Ama telefonu kapatıyor çünkü sıkılıyoruz gerçekten.

beyler mod olma ihtimalim çok yüksek bende çok seviyorum da zagayı
    bi de gün fenerliyse yarına mod oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 16 Temmuz 2005, 17:16:39 >

• o adamdan nefret ediyorum salakça yapısıyla insanları küçük düşürme çabası içinde anca laf salatası yapmakta bir numara millet daha niye izler bilmiyorum izleyenlere bi lafım yok ama bana saçma geliyo hani bi laf vardır bilir misiniz seveni .ikerler, .ikeni severler..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.