Bugün bazı anketlerde %26 ile almanyada en güçlü parti çıkan almanyada siyasete yön vermeye başlayan AfD 2013 de ilk girdiği genel seçimde sadece %4 oy almıştı ! ![]() 2.Örnek Hollanda son seçimde %23,5 ile açık ara birinci çıkan wildersin PVV si 2019 da sadece %3,5 oy almış hemde seçim barajinın bile olmadığı ab parlamentosu seçiminde ! ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 1 Ocak 2024; 22:6:57 > |
Zafer partisinin aldığı oyla dalga geçenler AfD ilk seçimde sadece %4 alıp barajı bile geçememiş !

-
-
Zafer gelecek seçim baraji rahat geçer iyip duman oldu butun oyu zaferin olacak
Baraj meselesini yuzde 10a cikarmak isteyebilir gene akp CHP çünkü cok islerine geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz de Ümit Özdağ ile farklı bir şey söylemiyoruz ki. 12-13 yaşında çocuklar oy verebilse Zafer Partisi barajı geçerdi. Bugün sosyal medyada atıp tutan Zafer trolleri 8-10 seneye fikir değiştirmezse ve Özdağ partiyi kapatıp gitmezse %7-8 oyu olur.
-
Bu arada o kadar kampanya yapıp parlattıkları tipten daha fazla oy aldı üstelik seçim öncesi hem iktidar hem muhalif medya özdağa bildiğin ambargo uyguluyordu
Tip 1,80
Zafer 2,25
He birde o kadar dalga geçtikleri, bildiğin teşkilatı kalmamış memleket partisi bile %1 oy aldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Potansiyeli var, ümit Özdağ liseli ve genç kitleye ciddi şekilde etki ediyor. Yeğenim lise 3’e gidiyor siyasetle alakası olmayan bebe bu adamı dilinden düşürmüyor şimdi. 10 sene sonra büyük potansiyeli var partinin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni avrupadaki sagci partiler gibi zamanla cok büyüyecek
-
Allah mültecilerle bir arada yaşamak zorunda kalan karına kızına sabır versin.
CHP de gönderecek, M.İnce de gönderecek.
Sadece mülteci göndermeyi vaad edtmekle oy katlayacağınızı mı sanıyorsunuz lol
-
Zafer partisi çok büyüyecek diyenlerin siyasetten gram anlamadığını düşünüyorum. Siyaset başta kadro sonra halk hareketidir. Zafer partisinde halen KADRO YOK...
Bu tarz koyu milliyetçi partilerin oyları bellidir. MHP bile olsan bir ideoljin kadron bile olsa bellidir. Bir seviyeyi geçmez.
Zafer partisinin bu hareketler bu söylemler bu sığ siyaset anlayışı ve sadece polemik ile bir şey becerebileceğini ben düşünmüyorum. Ülkede baraj geçebileceklerini veya meclise ittifak olmadan birinin yanına yanaşmadan vekil sokabileceklerinide düşünmüyorum.
Bir partide oy artışı olsa çevreden anlaşılır zaten. Eş dost akraba o partiyi anmaya ben ona oy veririm demeye başlar. Ben çevremde Zafer partisi adını bile duymuyorum.
-
Hele şu suriyeli afgan mültecilerin çoğu vatandaşlık alıp sokaklarda röportajlarda şeriat propagandası yapıp seçimlere tam olarak etki etmeye başlasın ben ozaman görecem akpli ve mhpli seçmenlerin çocukları nasıl zafere yöneliyor
Bu mantıkla benimde çevremden akrabalarımdan iyi partiye oy veren hiç yok ama adamlar %10 aldılar
Avrupadaki sağ partilerin çokmu kadrosu vardı ?
Afd nin adam akıllı lideri bile yok oy verenler bile liderini sevmiyo
Yada tam tersi hollandada PVV partisinde Wilders dışında kim tanınıyor ?
Wilders aynı özdağ gibi partisini kendi başına kurdu ciddiye bile alınmadı yıllarca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 1 Ocak 2024; 22:17:4 >
Başıboş köpek sorununda vatandaş parçalayan köpeklere sahip çıkan, daha köpekleri barınağa gönderemeyen bir parti mülteci gönderecekmiş yersen papaz eriği
-
-
Akp boşuna tüm medyası ve trolleri ile zafer partisine yüklenmiyor. Umarım bu sefer Türk milleti trollere kanmaz.
-
20 yıldır ne yaptıysalar tersi tepti , ipler elinde ve bu kadar beceriksiz muhalefet olmasına rağmen engelleyemediler.
Milliyetçi ve Atatürkçü bir nesil geliyor
Avrupa’da sığınmacılar sayesinde yükseklen aşırı sağ bunun sadece bir habercisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aşırı sağ iyi bir şey mi sanıyorsunuz ?
Her şeyin aşırısı ZARARDIR bunu görün artık. Bu ülkeyi kucaklamayacaz bu tarz hareketler söylemler.
Aşırı sağ veya aşırı sol kan gözyaşı ve mutsuzluktan başka hiç bir şey GETİRMEZ bunu görün artık:
-
Bir yöntem daha var ekonomiyi bilerek manipüle edip halkın cebindeki parayı hiç etme taktiği olan siyasi tür.
-
Ne diyorsun ne anlatıyorsun Alalh aşkına. Azcık mantık ve anlam birliği olsun anlattıklarında. Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun ?
Zafer Partisi çok fazla potansiyeli olan bir parti seküler milliyetçilik çok yükselecek bence TR de, AKP denen partinin yaptıkları ve dünyanın durumu buna en büyük etken. |
Aşırı bir hale gelmiş arapsevicilğini, ümmetçiliği , sınırların içinde 7 milyonu bulmuş aşırı bir sığınmacıyı sen çiçekle gülle karşıla kuzum
Atamı tek eskiden eleştirdiğim nokta acaba neden inkilapları çok hızlı yapmış derdim. Adam orada bile haklıymış beklemeden anında. Bizim millet ısıtılan kazandaki kurbağa gibidir. Onun için kaynar su şart Avrupa bunu gördü ve kaynar suyu dökecek Sen o suyu dökmezsen tavşan gibi üreyen ve baskın bir kültüre sahip olan bu herifler arasında 10-15 seneye azınlık olarak kalacaksın Kendi gibi düşünme onları , Türkleri 200 devletin içine bırak uyum sağlar ama bu adamlar sağlamaz |
Hele şu suriyeli afgan mültecilerin çoğu vatandaşlık alıp sokaklarda röportajlarda şeriat propagandası yapıp seçimlere tam olarak etki etmeye başlasın ben ozaman görecem akpli ve mhpli seçmenlerin çocukları nasıl zafere yöneliyor |
Allah mültecilerle bir arada yaşamak zorunda kalan karına kızına sabır versin. |
Bu mantıkla benimde çevremden akrabalarımdan iyi partiye oy veren hiç yok ama adamlar %10 aldılar Avrupadaki sağ partilerin çokmu kadrosu vardı ? Afd nin adam akıllı lideri bile yok oy verenler bile liderini sevmiyo Yada tam tersi hollandada PVV partisinde Wilders dışında kim tanınıyor ? Wilders aynı özdağ gibi partisini kendi başına kurdu ciddiye bile alınmadı yıllarca |
Potansiyeli var, ümit Özdağ liseli ve genç kitleye ciddi şekilde etki ediyor. Yeğenim lise 3’e gidiyor siyasetle alakası olmayan bebe bu adamı dilinden düşürmüyor şimdi. 10 sene sonra büyük potansiyeli var partinin.
|
Göreceğiz… yeni nesil gayet iyi biliyor İslam-Türk sentezinin bir arada olmayacağını
|
Haber atıyoruz onada inanmıyorsun. Ne yapalım Pakistan sınırından canlı yayın mı yapalım inanman için ? İşte sana kaynaklı haber paylaşıyorum. |
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı iphone alınır mı
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- miele boykot mu
- defacto boykot mu
- atık su bedeli nedir
- 5080 fiyat
- adıma şirket var mı sorgulama
- atm para çekme limiti 2025
- sinop nükleer santrali son durum
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X