Şimdi Ara

Zafer Partisi oylarının taşınması halinde fark 1 milyon oya iniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    “Zafer Partisi oylarının taşınması halinde fark 1 milyon oya iniyor. İlk turda Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen küskün Memleket Partili ve İYİ Partili seçmenin Kılıçdaroğlu’na yönelmesi halinde Erdoğan iktidarı sona eriyor.”
    https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1661306699188256768

Cumhur + sandığa gitmeyen 8 milyon kişiden bu bir milyon oy rahat alınır gibi geliyor bana.

Secmeninin tamamını rahatca gecirecektir kemoya

Ben sogan + iyip attim oyum kemoya sonuna kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ümit Özdağ o masaya Seçim kazandırmak için oturmadı gençler, böyle bir gücü de yok zaten, erkenden uyansanız iyi olur..

Karar sizin ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Yav yeter, bunu git memleket partiye naptılarsa onlara söyle, ben bir şey yapmadım. Bıktım bu saçmalıktan. Bir akpli ilan ediliyoruz, bir zpli, bir chpli, YETER DA YETER.

yada en başında Mansur'u çıkaracaklardı bu iş ilk turda bitecekti. ama biz anlattık da onlar dinlemediler. şimdi 500k 600k yazıyorlar. Almanya'da oy kullanmayan %46 geçen hafta sonu camilerden kalkan minibüs ve otobüslerle en ücra şehirlerde kalan az yoğunlukta Türkleri bile konsolosluklara taşıdılar. Avrupa'dan gelecek bir 500k oy daha koymaları gerekli erdoğana. o zaman farkı daha da açacaklar. Erdoğan yine %53 - %55 ile seçilecek gibi duruyor.

İktidarda kalsalar binbir çeşit verdikleri vaadleri, kallavi zamları, beleş emekliliği fonlamaları gerekecek. Gitseler çok istedikleri tersine devrimi , mültecileri yığarak ulus devleti hüviyetini kaybettirip ümmetçilik hedeflerine ulaşamayacaklar.

Yani işleri zor. Ama 4 gün boyunca kansızların kudurmasını ağlamasını seyretmekte ayrı keyif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 24 Mayıs 2023; 16:8:55 >

Nasılsa bizim parti girdi, konu kapanmıştır derler mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    🛎️Kanalımıza abone olmayı unutmayın🛎️ https://www.youtube.com/c/GazeteDuvar?sub_confirmation=1 ➤YouTube kanalımıza üye olarak bize destek olabilirsiniz: https://www.youtube.com/channel/UCdwqFmQd7HuGQ1iOe2WPOlg/join ➤Bize Patreon üzerinden destek olabilirsiniz: patreon.com/duvar ➤Resmi Web Sitesi: https://www.gazeteduvar.com.tr ➤Resmi Facebook sayfası: https://www.facebook.com/gazeteduvar/ ➤Resmi Twitter Hesabı: https://twitter.com/gazeteduvar ➤Resmi Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/gazeteduvar.com.tr/ ➤Resmi Telegram Kanalı: https://t.me/Gazete_Duvar #Seçim2023 #Haber #GazeteDuvar
    https://www.youtube.com/watch?v=cEoo0oVYtJw

Seçim günü bunu dinlemeni tavsiye ederim.

Mhp'ye verip Sinan Oğan'a oy atan birçok kişi var.

Sinan Oğan'in oyları şöyle dağılır.

2 ümit özdağ 1 de iyi partiden gelen kk'ya gider
    1.5 da Erdoğan'a gider.
    0.5 de sandığa gitmez.

Peki hdp'den ne kaybedeceksiniz o da var?

Muhakkak götürüsü de olacak.

Yani kazanma ihtimaliniz %10

Şu da var cumhur ittifaki meclisi kazandı bu da bir artı peki bu ne kadar olur 0.5 felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanteDMC38 -- 24 Mayıs 2023; 16:36:59 >
  • DanteDMC38 kullanıcısına yanıt
    aynen iste anlamaz bunlar bunu Sinan’a verenleri muhalif sanıyorlar Özdağ iç işleri bakanı olacam diye tweet attıktan sonra 2.5-3 milyon doğu oyu gitti yine kötü yönettiler süreci kk %40 alır en fazla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu filmi 14 mayıstan önce de izlemiştik.

Davutoglu ve Babacan'in %2, %3 felan oy geririr diye hesap yapıyorlardı

• Zafer Partisinin oyu taşınırsa diyorsunuz da,bugün Zafer Partisi teşkilatlarından istifalar ve AKP'ye katılımlar oldu.Mesela Zafer Partisi Kayseri İlçe teşkilatlarından. Türkiye'de başka İl/İlçelerde de istifalar ve Akp'ye MHP'ye katılımlar var.
    Öğrenmek isteyen twittere yazsın videolarını görebilir.
    Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum demekle seçmen koyun gibi taşınmıyor malesef.
    Kılıçdaroğlu ülkücü bıyığıda bıraksa Erdoğan Sinan Oğan'a giden %5.20 oydan %2 kesin alır,ortam,tepkiler bunu doğruluyor
    CHP Muharrem İnce`den özür dilemedikçe Kılıçdaroğlu`nun en fazla %3 artar ve %48 yapar en fazla.
    Muharrem İNCE destekçileri çok kırgın ve kızgın.
    Bu kırgınlık kızgınlık düzelmesi için yalanda ısrar etmeden " evet Muharrem İnce'ye çirkef çirkin saldırıları yapanlar bizim arkadaşlarmış,bu arkadaşları bünyemizden atıyoruz" deyip özür dilenirse %2 daha katılım olur.
    Sinan Oğan`a oy veren %5.20 oyun en az %3`ü Muharrem İnce destekçileriydi. Bunu kabul edip ona göre adım atılmazsa 28 Mayıs akşamı Ümit Özdağ`ın hiç bir katkısı olmadı aksine oy kaybettirdi dersiniz.

• Gitseler bile bir kısmının eski ülkü ocakları başkanlarının ve Özdağ'ın destek açıkladığı KK'ya oy verirler diye düşünüyorum.

Ya da büyük bir kısmı gitmeyebilir.

Iyide, İnce'ye operasyon yapan hesaplara sadece inceleme başlatıldı, henüz bir sonuç yok?

Haberim olmadı.

Bide o hesaplardan bazıları akp hayranı çıktı.

Hatta ankara kuşu hesabı vardı, ben onun eskiden AKP lehine yazdığını bilirim, o yüzden hiç takip etmedim.

• Bakınız, Prof Dr. Nöroloji Doktoru bir abim var. 2014 ve 2018 seçimlerinde MHP`den aday adayı oldu üniversitedeki hastanedeki görevlerinden istifa etti. MHP aday yapmadı ve kızdı İYİ Partiye katıldı.

Bu son seçimde milletvekilliğinde İYİ Partiye, Cumhurbaşkanlığında Sinan Oğan`a verdi. Erdoğan`ı sürekli kötülerdi zenginleşti akrabaları zengin oldu diye. Bu konuda aynı görüşteydik ve Erdoğan`ın devlet imkanlarıyla zenginleştiğini anlatırdık ortamlarda.

Bu doktor abim 2.turda Kılıçdaroğlu`na oy vermeyeceğini söylüyor,asla vermem diyor.

Chp pkklıları aday yaptı diyor. Ülkücü katillerine burs vereni milletvekili seçtirdi diyor.

Sinan Oğan`a oy verenlerin %2 si polis-asker-mülkiyeli vali kaymakam aileleri.

Bu seçmen Kılıçdaroğlu`na oy vermez,vermiyor. HDPkk ile işbirliğini ne kadar inkar edilirse edilsin. Kılıçdaroğlu`nun belediyelerde kayyuma izin vermeyeceğiz demenin neyi ifade ettiğini Doğuda görev yapan polis-asker iyi blliyor.

Belediyeler pkknın arka bahçesi olursa devlet gerekeni yapar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.