Şimdi Ara

Zafer Dershanesi'nden %100 Burs Kazandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. sınıfım, 12. sınıf için %100 burs kazandım, 3. olmuşum sınavda eşit ağırlıktan.

Gitmeyi düşünmüyorum, siz ne dersiniz?

• Ben zafer dershanesindeyim gayet sakin eve güzel. Ama heryer bizim gibi olmaz diye düşünüyorum dershanemizin şube misyonu süper fazla kalabalık yok, 200 kişi toplasan anca :) Gidiyorsun takılıyorsun ortam güzel.
  • Ben de Sınav Dershanelerinden %80 kazanmışım fakat tavsiye etmiyor pek arada kaldım.(10. sınıfım şuan) Bence kayıt ol, beğenmezsen başka dershaneye geçersin arada bedava olana gider soru falan sorarsın.
    Sana çöl gibi gelen,O göl diyorsa; göldür..Üye kendi isteğiyle uzaklaştırılmıştır.
  • hiç para vermiyeceksen kaydını yaptır arada uğrarsın

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Ben zafer dershanesindeyim gayet sakin eve güzel. Ama heryer bizim gibi olmaz diye düşünüyorum dershanemizin şube misyonu süper fazla kalabalık yok, 200 kişi toplasan anca :) Gidiyorsun takılıyorsun ortam güzel.

Hedefim var hocam. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi istiyorum, öyle takılmak falan pek umrumda değil aslına bakarsan. Eğitim açısından nasıl bi dershane?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Debaser -- 2 Ocak 2012; 19:41:17 >
    Tıp Öğrencisi ve KYK Yurdu !!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zafer'in sınavını kaçırmışız kahretsin ben de geçenlerde "bir tanesine kaydolmadım ama neydi" diye düşünüyorumistanbul şubelerinin eğitimi iyidir ama ankara'yı bilmiyorum.matematik ve geometri kaynakları çok iyidir.

Orijinalden alıntı: ballrry

zafer'in sınavını kaçırmışız kahretsin ben de geçenlerde "bir tanesine kaydolmadım ama neydi" diye düşünüyorumistanbul şubelerinin eğitimi iyidir ama ankara'yı bilmiyorum.matematik ve geometri kaynakları çok iyidir.

Bursa'dayım.

Matematik ve geometri kaynaklarının kazık olduğunu biliyorum Aydın Yayınları'ndan sonra en zor olanın Zafer Yayınları olduğunu söyler bizim hocalar hep.

Bursa şubesindeki eğitim ne düzeydedir?

Orijinalden alıntı: Debaser

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

zafer'in sınavını kaçırmışız kahretsin ben de geçenlerde "bir tanesine kaydolmadım ama neydi" diye düşünüyorumistanbul şubelerinin eğitimi iyidir ama ankara'yı bilmiyorum.matematik ve geometri kaynakları çok iyidir.

Bursa'dayım.

Matematik ve geometri kaynaklarının kazık olduğunu biliyorum Aydın Yayınları'ndan sonra en zor olanın Zafer Yayınları olduğunu söyler bizim hocalar hep.

Bursa şubesindeki eğitim ne düzeydedir?

ankara isteyince oradasın sandım.istanbul'dayım ve bilmiyorum açıkçası bursa'da bir tanıdığım olsa sorardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

hiç para vermiyeceksen kaydını yaptır arada uğrarsın

hiç gitmeyip kitaplar için kayıt olunursa ve başka dershaneye gidildiği anlaşılırsa her şeyin parasını indirimsiz olarak alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yayınları zorluğu saçma sapan soruları olduğu içindir.Ben lisede okurken (2003-2004 yılları) zafer dersanesi ücretsiz deneme sınavı yapmıştı ve sınava kayıt olan herkese geometri kitabı hediye etmişti.(bildiğin , parayla satılan geometri kitabının aynısını) Kitaptaki soruların çoğu gereksiz şekilde zordu ve ösymnin soru tiplerinden çok çok uzaktı.Hiç unutmam bir sorunun cevabı kök71di.O gün bugündür Zafer dersanesi deyince aklıma hep kök71 sayısı geliyor

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Esit agirlikta İzmirde en iyi dersane hangisidir?

valla tam olarak bilmiyorumda final çok iyi ama parasıda iyidir :))

Orijinalden alıntı: Sensation +

Zooey Deschanel dan burs kazandım diye okudum

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

hiç para vermiyeceksen kaydını yaptır arada uğrarsın

hiç gitmeyip kitaplar için kayıt olunursa ve başka dershaneye gidildiği anlaşılırsa her şeyin parasını indirimsiz olarak alırlar.

o zaman hiç gerek yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.