Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League (18 Mart 2021) l Ben Affleck - Henry Cavill - Gal Gadot - Jason Momoa (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.483
Cevap
14
Favori
58.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wakara kullanıcısına yanıt

    Hocam o rüya sekansinda dikkat etmedim. normalde yeşil Fener yüzüğü kullanıcısının iradesi kadar güçlü. GL ve MM ekibe katılırsa bir şansları olur birde Doctor Fate gelirse tadından yenmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    BvSdeki rüyada Superman Batmani öldürüyor ama Justice Leaguenin sonundaki rüyada Batman hala hayatta.Filmde küplerin birleşiminde meydana gelen patlamada superman dahil herkes ölüyor. Bunu Flash zamanı geri alırken görebilirsin. Ya Zack s*çtı sıvadı ya da 3 farklı paralel evren var. Bana paralel evren muhabbeti daha mantıklı geliyor çünkü Joker de konuşurken paralel evrenlerden bahsetmişti.
  • bobsantino kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    1 paralel evren var. Sonda patlamayla yok olan bir dünya, tüm karakterler ölüyor orada ama Flash zamanı geri alıp her şeyi düzeltiyor. Rüya kısmı dediğiniz yer paralel evren değil, ileriki zaman. Orada Lois Batman'in onu koruyamaması yüzünden ölmüş ve Darkseid Anti Life denklemiyle Superman'i kontrolü altına alıp dünyanın içinden geçmiş. BvSdeki rüya kısmı, Cyborg'un gördüğü kısım ve filmin sonunda Batman'le jokerin konuştuğu kısmı kronolojik olarak sıralarsak şöyle oluyor... Batman'le Joker'in konuştuğu kısım-BvS'de Superman'in Batman'i öldürdüğü kısım-Cyborg'un gördüğü kısım. Hepsi birbiriyle bağlantılı ama sıralı bir şekilde gösterilmediği için anlamamışsınız.
    Ekleme: Paralel evren daha başka bir sürü olabilir ancak bizim bildiğimiz, gördüğümüz 1 tane var şu an. O da Flash'ın patlamayı engelleyemediği yok olmuş dünyalı paralel evren.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Risen_ -- 22 Mart 2021; 18:41:26 >




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Lois'i öldüren kişi Darkseid muhtemelen ve hamileyken ölecek Lois. Superman tutarken bildiğin küle dönüşmüştü bedeni çünkü, keşke görebilsek o sahneleri..
  • Rusya'da da izlenme rekoru kırılmış. 25 Mart'ta Twitter'da #RestoreTheSnyderVerse etiketi ile JL2 ve JL3 filmlerinin çekilmesi için yeni bir etkinlik düzenlenecek, katılmak isteyenler 25 Mart'ı not alsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Lois'i öldüren kişi Darkseid muhtemelen ve hamileyken ölecek Lois. Superman tutarken bildiğin küle dönüşmüştü bedeni çünkü, keşke görebilsek o sahneleri..

    Evrenin sonu kötü bitecekse izleyelim hocam, Hep iyiler kazanıyor imkansız gibi görünse'de Darkseid alsın bu sefer 



    Bu filmden sonra ne yapıp edip devam film projeleri hayata geçirilmeli bence, Gerçekten hak ediyor bu film bunu tabi eksikler ve saçmalık olarak görülebilecek şeyler var ama bunlara çok kafa yormakda bu tarz filmlerde pek mantıklı değil bence.





  • xgny58x kullanıcısına yanıt

    Batman'e istediğiniz kadar hazırlık süresi verin, karşısındaki ya da yanındaki süper güç ve yeteneklere sahipse hiçbir şekilde boy ölçüşemez. Teknolojiyle, senarist zorlaması-iteklemesiyle, yanındakilerin süper güçleriyle anca bir şeyler yapabilir GİBİ GÖRÜNÜR. Batman ancak kendi solo evreninde kendisi gibi insan veya insan-hayvan gibi organik güçlere sahip olanlara karşı bir şey yapabiliyor. Bazılarında teknoloji ve parasının yardımıyla. Bu yüzdendir ki Justice League ekibinde açık ara en zayıf halkaydı. Kapışmalarda da arka planda görüyoruz hep bu yüzden.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Batman bir animasyonda Darkseide kafa tutuyor ve istediğini yaptırıyordu. Aynı şekilde çizgi filmde Batman, Darkseidin ışınından kaçabiliyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 22 Mart 2021; 20:35:38 >
  • Filmi beğendim ama aşırı CGI beni rahatsız ediyor film olmaktan çıkıp başka birşeye dönüşüyor ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Çizgiromanlarla alakası olmayan ve hiç çizgiroman sevmeyen biri olarak yorum yazayım ben de. Zamanında Avatar'ın da bolca reklamı dönünce izlemiştim, yer gök Zack Snyder olunca buna da bakalım belki Infinity War gibi olur beğeniriz dedik. (Bu arada MoS ve BvS filmlerini uzun zaman önce izleyip olayların %90'ını unutmuştum.)

    Yapım 4 saatlik bir renk cümbüşü olmuş, ortalama bir yapım. Şu Wonder Woman'lı sahnelerde filmden koptum, inanılmaz iticiydi. Çizgiromanda nasıldır bilmem ama mermili sahneler inanılmaz kolpaydı. Karakteri de ayrıca sevmem.
    Flash karakterini sevdim, sahneleri Kirpi Sonic ile çok benzerdi. Arklar filan. Her iki filmdeki karakterleri kes birbirine yapıştır sırıtmaz. Neyse en azından güç olarak tutarlı bir karakter.
    Aquaman'ı da severim ama bu yapımda biraz ezik ve arka planda kalmış sanki.
    Batman zaten en zayıf halka ve bu da onun forsunu düşürüyor.
    Superman zaten dengeleri alt üst eden bir karakter. Gücüne uygun bir villian koyup bunun da üzerine güzel bir senaryo yazabilmek maharet ister ve bu maharet gerçekleşmemiş. Şöyle ki
    düşmanın gücü ile Superman'in gücü arasında uçurum fark var. Diğerlerinin hiçbir şey yapmasına gerek de yok nerdeyse.

    Bir tek seyir zevkine pek etkisi olmayan CGI küp ile halvet oldu cyborg'umuz. Strateji içeren her türlü ufak tefek eylemler. Superman zaten villian'ı top gibi sektirdi. Wonder Woman dahil diğerleri sadece şovun bir parçası gibi birer darbe atıp villain'ı yok ettiler. Superman ile kafa kafaya kapışabilecek veya tüm ekibin anca baş edebileceği bir baş düşman görmedik. Infinity War'daki Thanos gibi herkese kök söktürecek bir villian olsa muhtemelen tadından yenmezdi. Ki bu kadar güçlü olması da şart değildi ama olmadı. Onca artistliğin sonu top gibi sektirilmek ve kafaya kesik yemek oldu. Baş düşman bu değilse de -ki değil görünüyor- işte o baş düşmanın savaşını göremedik. Hava gazı çıktı. Bu arada Superman'in canlandırıldıktan sonra aniden bizim ekibe düşman kesilmesini de anlamsız buldum. Yani tamam hatırlamazsın, hafıza kaybın olur, bir şeyler olur da düşman belleyip ölümüne saldırmasını mantığım almadı. Keşke aksiyon olsun, görsel efekt olsun diye o zorlama sahneyi koymasalardı, böylece klişe olmazdı.


    Bu arada Silas Stone karakterine can veren Joe Morton'ı gözünüz bir yerlerden ısırdı mı?




    Kendisini çok benzer bir rolde ve benzer bir kaderle Terminator 2 filminde de görmüştük.

    Bunlar da sahnelerdeki ortak noktalar.




    Adamın kaderinde fedakârlık var.

    Üstadım ;

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Şu Süperman'in kafayı kırmasıyla ilgili kısmı açıklayayım müsadenle. DC evreninde ölümden dönmek çok travmatik bir olay. Ve asla giden kişi gittiği gibi dönmüyor. Ölümden dönen kişinin bir parçası hep eksik kalıyor. Genellikle de bu kişiler son derece kötücül ve şiddete meyilli bir şekilde dönüyorlar. Aslında ölümden dönme fenomeni DC'de Gölgeler Birliği'nin ana merkezindeki Lasarus Pit denen bir sunak-havuz sayesinde oluyor. Batman'in yardımcısı Robin de öldüğünde bu sunakta diriltiliyor ama gelen Robin Batman'in baş düşmanı oluyor. Zamanla kendine geliyor. Sanırım bu fenomen filimde Superman üzerinden bu şekilde yedirilmiş. Benden daha derin çizgi roman meraklıları daha net açıklayacaklardır.




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Batman’a gerekli prep time verilirse çok büyük isler yapabilir. Tasarladığı zırhlar ile çok güçlü rakipleri yenebilir. Batman bir karaktere kafayı taktımı onunla ilgili her bilgiyi öğrenir bu konuda kafayı kirmis birisi aşırı yüksek dedektiflik becerisi, çok Zeki olması gibi bir kaç özelliği var ki bunlar prep time ile çok farklı bir boyuta çıkarabiliyor. Adam her JL üyesi icin bir plan hazırlamış birisi. Darkseid’in omega beam’lerinden kaçmış birisi. Örneğin Doctor Doom ozel güçlere sahip olmamasına rağmen prep time ile çok büyük olayların içinde oldu. Siz batmanı biraz hafife alıyorsunuz bence tamam sürekli superman gibi gezemez ya da diğer karakterler gibi ama prep time ile bir karaktere taktımı onu bitirmek için herseyi yapar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bale, Afflect, Keaton ve emin olmamakla birlikte Kilmer Batman'lerini izlediğimde Batman'in böylesine yüksek dedektiflik becerisini, zekasını göremediğimden Batman'i bunların yanında zayıf görüyorum hocam. Yani Batman Arkham serisini de oynamış olduğumdan bilmececinin Batman'e dedektif olarak seslenmesi dışında bir şey görmedim, duymadım. Hadi bir de Batman Arkham Knight bazı yan görevlerde dedektifçilik oynadık, onu da sayalım, o kadar. Onun dışında ben hiçbir yapımda Batman'in dedektifliğini, zekâsını konuşturmasını, akıl oyunlarını görmedim. Ya da yapımlarda bu his bana geçmedi, bunu hissettiremediler. Ondan dolayı da olabilir. Çizgiromanlara yabancı ve mesafeliyim, dediklerin doğrudur, aksini iddia etmem. Ben sadece filmlere göre çıkarım yaptım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Mart 2021; 2:1:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahreden haber gelmiş.
    Adamlar kendi planları ile devam edecekmiş :

    Planları varmış yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Kahreden haber gelmiş.
    Adamlar kendi planları ile devam edecekmiş :

    Planları varmış yani

    Yaa neyse durup dururken ban yemeyelim. 

  • Önceki çıkan çöp Justice League filminin bu kadar kötü olmasındaki tüm suç yönetmen Whedonun değil bence. Warner Bros çok suçlu bu konuda. Whedon stüdyonun isteği doğrultusunda yaptı filmi ve çok az süresi vardı. Avengers 1 filmini yapan da Whedon. Whedonun suçu Batmani habeş maymununa çevirmesi, saçma sapan şakalar eklemesi vs. tabi bunları yapmasını stüdyo istedi. Ha Zack filmi bitirseydi nasıl olacaktı peki? Elimizde şuan çıkan film olmayacaktı. Zack hikayeyi güzel kurgulayamıyor. Yine hikayesi kopuk kopuk olan bir film izleyecektik ama en azından BvS düzeyinde ciddi olacaktı film. Saçma salak şakalar olmayacaktı. Bakın şaka olmasın demiyorum ama yerli yersiz her yerde olursa kötü oluyor.

  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Elbet ki stüdyo karıştı . Elbet ki 4 saatlik filmin avantajı olacak hikaye açısından . Ama kesilen sahneler değiştirilene sahneler öyle kritik ki..
    Ama daha önce yazdığım gibi WB yetkilisi vatandaş JW geldikten sonra kendisine bu filmin devamı gelmeyeceğini söylemiştir ona göre çekmesini istemiştir yani rüya sahnesi ve Darkseid‘i tamamen çıkartmanın başka bir açıklaması yok. Eski savaşı izlerken Darkseid yerine anlamsız ağlayıp duran Stepeolf izledik yani. Meğerse sonradan yerleştirilmiş işte .JW Darkseid ile anlatsaydı hikayenin devamı gelmesi gerekiyor idi , gelmeyecekti. Nitekim 4 yıl oldu film yok. Ama adamlar halen planlarımız var diyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey sormak istiyorum. Farklı mesajlarda soruyorum farkındayım ama aklıma geldikçe yazıyorum, tartışalım.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sonda motherboxler ayrıldı ve steppenwolfu kesip portaldan Darkseidin yanına yolladılar. Peki Darkseid bu olmadan hemen önce neden portaldan bizzat kendisi geçip (belki yanında desaad, paredemonlar da geçebilirdi) takıma saldırmadı? Neden istilaya başlamadı? Superman olduğu için demeyin lütfen. Darkseid Supermandan mı korkacak? Korkacak olsaydı seneler önce eski tanrılar hala hayattayken Uxas Dünyaya saldırmazdı. Yani şu soru da aklıma geliyor. Steppenwolf istediği gibi motherboxların yanına ışınlanabiliyor. Hatta yanında paredemonları da getirebiliyor. Peki aynı şeyi neden Darkseid yapmıyor arkadaş?




  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Tam orada ben düşündüm hareket edecek diye . Ama süreye baktım ve tamam bir şey yapmayacak dedim . O sahnede 25 dk falan kalmıştı çünkü Oldu bittiyse getirirlerdi iyi ki olmamış.

    Hemen saldırmayı düşünmemiş olabilir doğal olarak.Zaten amacı hemen sonrasında anladık. Orada saldırsa bile eline geçecek bir şey yoktu.

    Çekerken arkası yarın modunda çekilmiş sahne işte zaten. Her olayı tek filme sığdırırlarsa , sonraki filmlerde ne izletecekler bize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.