Şimdi Ara

Zack Snyder’ın yeni Netflix filmi Army of the Dead'den bir sahne paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zack Snyder’ın yeni Netflix filmi Army of the Dead'den bir sahne paylaşıldı



    Zack Snyder's Justice League ile şu sıralar gündemde olan Batman v Superman ve Watchmen'in yönetmeni olan Zack Snyder'ın Netflix filmi Army Of The Dead ya da Türkçesi ile Ölüler Ordusu'ndan yeni bir sahne paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in sevilen dizisi Love, Death + Robots'tan yaş kısıtlamalı fragman paylaşıldı



    Paylaşılan sahnede, daha önce yayınlanan fragmanda gördüğümüz ve birçok insanı şaşırtan kaplanın ortaya çıkma kısmını görüyoruz. Zombi kaplanın ortaya çıkmasından hemen önce olanları izleyebiliyoruz. Bahsi geçen sahneyi aşağıda bulabilirsiniz.



    Army of the Dead Filminden Yeni Bir Sahne






    21 Mayıs'ta yayınlanacağı açıklanan Army of The Dead'in yönetmenliğini Zack Snyder, senaristliğini ise Zack Snyder, Shay Hatten ve Joby Harold üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Tig Notaro, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder ve Samantha Win bulunuyor.



    Filmin konusu ise şöyle: Las Vegas'ta bir zombi salgınının başlamasının ardından bir grup paralı asker, eşi benzeri görülmemiş büyüklükte bir soygun gerçekleştirmek için büyük bir risk alarak karantina bölgesine girer.









  • Adamın son filminden sonra saygım azaldı. Synder's cut rezil bir işti. Bu da öyle olacaktır kesinlikle

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Zack Snyder'ın iyi olarak nitelendirebileceğimiz 2 tane filmi vardır. Watchmen ve Dawn of the Dead Remake bu iki filmi izlediyseniz zaten böyle düşünmezdiniz, belli ki izlememişsiniz. Sadece bilgilendirmek istedim. İyi forumlar.

  • Yönetmenin Snyder's Cut, 300, Watchmen ve BvS Ultimate versiyonu gibi güzel filmleri var. Eminim bu da güzel bir film olacak. Merakla bekliyoruz.

  • Şu batısta denen adam hıc bır fılme yakısmıyor arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.