Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
4
Favori
2.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C834D35AF -- 2 Mart 2021; 22:28:53 >



  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C834D35AF -- 2 Mart 2021; 22:29:1 >
  • Merhaba iyi günler. 1 Haftadır Cihazımda bir sorun var. Z906 Kendi kendiliğine kapanıyor ne zaman açılacağı belli olmuyor . Tekrar açmaya çalışıyorum açılmıyor .Aradan 30 dk filan geçiyor öyle açılıyor. Cihazı akım korumalı prizle kullanıyorum.Bu olay hergün devam ediyor. Sorunun ne olduğu hakkında bilginiz var mı acaba ?
  • pathology_ P kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C834D35AF -- 2 Mart 2021; 22:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

    cep numaranızı yazabilirmisiniz
  • z906 tam bir bela ya kesinlikle alınmaması gereken bir ses sistemi sesine diyecek yok ama sıkıntılı bir ses sistemi yeni üretimlerde düzeltme olmuşmudur bilmiyorum ama ben 2014-2015 gibi almıştım garantisinin bitmesinden 1 hafta sonra bozuldu, kendi kendine açılıyor bazen sorunsuz çalışıyor bazen ne kadar uğraşırsan uğraş ses gelmiyor yaklaşık bir seneden beri bozuk olduğu için kullanmıyodum bugün kurdum yine şimdi sorunsuz çalışıyor ama ne zaman bozulacak yine diye bekliyorum.Bozulduktan bir hafta kadar sonra içini açmıştım bi elektrik çarpılmadığım kalmıştı oda oldu yukarda yazılan olay başıma geldi baya kuvvetli çarpıldım :d Belirttiğiniz iyi olmuş açmaya çalışan olursa sadece fişi prizden çekmenin güvenlik için yeterli olmadığını bilmek lazım.
    Şuan şaşırdığım konu ise bozuk olan sistem şuan nasıl sorunsuz çalışıyor .
  • z906 tamiri için yardımcı olurmusunuz. neyi olduğunu tam olarak bilmiyorum. sabah çalışıyordu akşam eve geldim çalışmıyor. okuduğum kadarı ile besleme arızası olduğunu düşünüyorum ama net bir bilgim yok. bilgisayarcının biri ben hallederiim dedi 2 ay kaldı onda yapamadı içinde neler yaptı veya bozdu bilgim yok. savaskilic.sk@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirseniz sevinirim. iyi günler dilerim.
  • Hocam merhaba. Benim sorunum biraz farklı. Film izlerken birden hoparlörlerden cızırtı şeklinde seste parazit oluşmaya başladı öyleki izlediğim filmin sesini bastırmaya başladı. Hani böyle teyp kolonlarının artı eksi uçlarını tam değidiremediğinizde bi gürültülü parazit oluşurya öyle. Farklı kanal farklı girişler denedim düzelmedi. Farklı prize tek taktım yok. Uydu hoparlörleri çıkardım tek başına çalıştırdım yine parazit cızırtı. Herhangi bir cihaza takmadan veri almadan direk kendi başına çalıştırdım baktım yine devam. Kontrol ünitesi dediler başka bir tane ile denedim aynı. Burda elektronikçiye götürdüm D20 D2 diyotlar değişcek dedi RF1501 TF3S kodlu diyotlar. Aldım değiştirdik yine düzelmedi. Kafayı yemek üzereyim bir öneriniz varsa lütfen yardımcı olurmusunuz hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pm atıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Z5500 trafo da sorun var cihaz hic açılmıyor, yeni bir trafo nereden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sizinle nasil irtibat kurabilirim özelden irtibat numarası yollayabilirmisiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba z906 nın kronik sorunu benimde başıma geldi maalesef. Besleme kartında bulunan trafosu arızalı olduğundan cihaz çalışmıyor. Yardımcı olabilecek varmı. Yeni trafo nereden ve nasıl temin edebilirim acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aynı ses sistemine sahibim bu trafo kaç volt veriyor ise aynı voltajı başka bir trafodan vermek istiyorum kaç volt veriyor bu trafo 12 volt ve 5 volt okudum ana kartında ama ana voltajı bilmiyorum teşekkkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C834D35AF

    .

    z506da da benzer problem var mı? kendi kendine gitti ışığı bile yanmıyor. soktum falan içinde kararmalar var amfisinde ama patlak gibi değil. tabaka şeklinde. temizleyince geçiyor gibi. amfi kısmına enerji geliyor ama sistem açılmıyor ışığı yanmıyor. sigortası atmış olsa sanırım amfiye enerji gelmez. sigortasını da bulamadım o da başka mesele ya. nasıl halledebilirim bu sorunu?

    .


    .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar trafo saldırmak kolay birçok saran yer var zaten. Mervesan elektronik dahil pek çok yere Sandra bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.