Şimdi Ara

Z560 Ekran Aydınlatması Sorunu - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ben 1 yıldır z560 modelini kullanıyorum ve çok ta memnunum. ancak son 1 haftadır bir sıkıntı yaşıyorum. Ekran parlaklığımı düşüremiyorum hangi güç seçeneğini seçersem seçeyim ekran parlaklığı full de. Fn + alt ok tuşuyla kısmak istediğimde ekranda parlaklıkları gösteren bar çıkıyor ve full gözüküyor azaltma tuşuna bassamda hiçbişey değişmiyor.

    bu durumla ilk karşılaştığımda nerden çözeceğimi bulamadım, hangi driver ın o fonksiyonu çalıştırdığınıda ayırt edemedim açıkcası ve küçük kırmızı recovery tuşunu kullanıp formatladım ve fabrika çıkışı orijinal win 7 ye kavuştum. ancak win 7 kendi kendine zibilyon tane güncelleştirme yaptıktan sonra (bu arada 3-4 gün normal eskisi gibi parlaklığı ayarlayabiliyordum) bu gece itibariyle yine ayarsızlaştı ve ekran parlaklığı yine full de. Güç seçeneklerinden bakınca normal kısıkmış gibi gözükmesine rağmen parlaklık yine full ve tuşlar işe yaramıyor.

    benden başka bu sorunla karşılaşan var mı? Bu durum windows un güncelleştirmelerinden kaynaklanıyor gibime geliyor siz ne düşünüyorsunuz? Full aydınlatma resmen kör edecek beni gözlerim çok yoruldu ve nasıl çözebileceğimi bilmiyorum.

    Lütfen bir yol gösterin :(







  • ekrankartının en güncel sürümünü yükleyin bu arada parlaklık kontrolü ekran kartından ayarlanıyor olabilir otomatik ayarlanma gibi bir durum olabilir.güncellme yap ekran kartı ndan masa üstü renk ayarlarını gözden geçir.
  • Sorun sanırım ekran kartının güncel sürümünden kaynaklanmaktaymış, yeni sürümü kaldırıp eski sürümü yükleyince sorun düzeldi, teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.