Şimdi Ara

Z5 kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar z5 dual kullanıyorum arka kapakta çizilmeler oldu. İnternetten baktım ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Değişim yaptırsam nereye yaptırabilirim. Ne kadar masraf olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Orjinal istiyorsan KVK veya Teleservice den başka bir yerde yaptırmazsın. 500-600 gibi fiyatlardan bahsediyorlardı. Dışarda ne yaptırırsan yaptır yan sanayi olacak orada da seçim senin tanıdık varsa daha iyi olur. Bestcool vardı bir ara sevgigsm o işinin ehlidir ama bu işle uğraşır mı bilmiyorum. Başka da öyle tanıdığım iyi bir telefoncu yok maalesef.
  • Hocam sağolun ama ben sadece kasa dedim. Ekran sağlam.. Orjinal kasa örneğin gitti gidiyor da 100 lira.. Sadece kasanın arka tarafında çizik var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ekran değil zaten sadece kasa değişimi o fiyat. Ki sizin o 100 liraya dedikleriniz hepsi yan sanayi onu demeye çalışıyorum. Neden bu kadar emin konuşuyorsun dersen 2008 den beri Sony kullanıcısıyım ve o zamandan beri hiçbir zaman yedek parça satışı yapmadı. Her daim sen telefonu vereceksin onlar yapacaklar Euro üzerinden parça ücreti + işçilik ile sana faturayı gönderecekler. Sistem hep böyle çalıştı.

    O yüzden çok fazla o yedek parça satıcılarına güvenme hepsi 1.kalite veya 2.kalite yan sanayi ürünleri. Eğer yan sanayi alacağım dersen de yorumları olanlara falan bak mutlaka memnun kalmışlar mı kalmamışlar mı ona göre hareket et. 50 lira için kaçma mesela tuş boardu almıştık w610 için turuncu led ışıkları olması gerekirken adam nasıl olsa uyuyor diye beyaz led li k550 board yolladı ve board un bitim noktaları tam tutmuyordu. Kasa da çok önemli olduğundan mutlaka iyice bak yorumlara göz gezdir.




  • Hocam teşekkür ederim ilginiz için.. Telefonun yenisi teknoloji mağazalarında 1500 tl..

    Kasanın dediğiniz kadar pahalı olması ve çiziliyor olması gerçekten ironik oldu..madem pahalı yani kaliteli neden çiziliyor.. Neyse sorun etmem bende telefonu böyle kullanırım.. Tekrar teşekkür ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim atma şansın var mı hocam aslında aşırı pahalı değil ama en önemli etken Euro fiyatlandırması diğeri de kasanın her parçasının ayrı fiyat olup hepsinden 3-5 birşey eklenmesi çok şişiriyor. Eğer kullanılmayacak kadar kötü değilse devam et gitsin boş yere açıp değiştirdiğine değmez.
  • Hocam ben dikkatli bakınca farkettim arkada kapağın üstü cam galiba. Camda çizik var.. Bide kasanın alt kısmında şarj girişinin sağında solunda bir iki çizik var.. Nedir fikriniz..

    Z5 kasa

    Z5 kasa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lincoln27

    Hocam ben dikkatli bakınca farkettim arkada kapağın üstü cam galiba. Camda çizik var.. Bide kasanın alt kısmında şarj girişinin sağında solunda bir iki çizik var.. Nedir fikriniz..

    Z5 kasa

    Z5 kasa

    Hocam bunlar için verme al bir kılıf kullan gitsin.Eğer kılıf sevmiyorum dersen önlü arkalı mat filmler var onlardan yapıştır arkayı gizlersin. Şarj girişine gelirsek maalesef değişirse yine olacaktır. Oraya yapacak birşey yok. siyah falan olsa kalemle veya ojeyle kapat derdim de bu rengi bulmakta zor.




  • Eyvallah hocam.. Bende kullanmaya karar verdim. Zaten ilk başlarda kılıf vardı. Sonra kılıf kayboldu. Yeni kılıf almaya üşendim. Sorun olmaz böyle kullanırım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5 güzel cihaz. Sıfır olarak alınır mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel cihaz. Fakat şimdi oreo diye bir şey çıkmış z5lerde olmayacak o güncelleme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    Z5 güzel cihaz. Sıfır olarak alınır mı?
    Alma hocam bu saatten sonra XZ1 falan al. Fiyatı da SD835 li bir cihaz için gayet iyi.
  • Size güzel bi önerim var hocam. Bu şekilde 2 kere serviste kasa değişimi aldım Parlaklığı sonuna kadar açın ekranda beyaz lekeler varsa ki çoğu Z5te var bu sorun, bir kağıda lekelerin ekranın nerelerinde olduğunu belirterek kabataslak bi çizim yapın. Teleservise verin. Ekranı kasayla beraber değiştiriyorlar. He ekranınız sağlamsa yapacak bişey ekranda leke oluşacağı günü bekleyin mutlaka oluşacak o leke. 2 kere değiştirildi benim ekran şuan 3.ekranım yani bunda bile 3.aydan hafiften başladı lekeler. Isıya bağlı oluşan bi durum muhtemelen çok zor belli olur bu lekeler dikkatlice bakmanız lazım. Cihazım 22.ayında Ankara Teleserviste ekran, kasa, arka kapak, batarya, kulaklık girişi, kamera sensörü değişimi alıp sıfırlandı adeta, ben değişimden 1 ay sonra cihazı yüksek bi mesafeden düşürüp kasayı yine pert ettim orası da ayrı ironi tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.