Şimdi Ara

Z-5500 ACAIP BI SIKINTISINI BULDUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BENDE BIR Z -5500 WAR VE BI COK TESTI YAPTIM HEPSINDE BASARIYLA YUKUNU TAISIDI VE KALDIRDI VIDEOLARI BICOK ARKADASLA MSN UZERINDEN PAYLASTIM ILGILERI ICINDE COK TESEKKUR EDERIM FAKAT SIMDI BEN BUNU CREATIVE X-Fİ 5.1 USB SES KARTIYLA DESTEKLIORM FAKAT BEN DTS ACAMIYORUM KONTROL PANELINDE DE CIKMIYOR NE ISTIR ANLAMADIM GITTI DTS I KULLANAMIYORUM OPTIK BAGLANTIMDA HAZIR FAKAT BI TURLU DTS BAGLANTI YAPAMADIM ACABA BENIM Z 5500 UN DTS INI ACMAK ICIN BISY MI YAPMAK LAZIM BI EL ATIN SU KONUYA

BU FEROSKOPUN NADIRDE OLSA TAKILDIGI KONUALRDAN BIRIDIR !

dts kodlanmış ne kullanırsanız kullanın ses video farketmez, eğer çözme işlemini z 5500 e yaptıtrsanız DTS yazısını panelde görürsünüz.

kimin çözeceğini ses kartından tayin ediyorsunuz ama x fi de hangi menuden onu bilemiyorum...

ben zamanında denemiştim ve olmustu...

hatta dts filmler dolby digitalden daha zevkligelmişti

http://suganzm.deviantart.com/
    http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=103519
  • ıyı de ustad benım z-5500 de dts ozelllıg YOK yanı decoderden gorunmuyor sıkıntım burada ! DTS LE ALAKALI HIC BIR MENU YOK ! BU BENIM PROBLEMIMIM

OPTIK BAGLANTI YAPTIM
    HARICI SESKARTIDA ALDIM
    OPTICAL DEWREYE SOKTUM EFECKTLER ARASINDA DTS CIKMIYOR !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feroskop -- 17 Aralık 2009; 20:56:58 >

siz kartın ayarlarını kurcalayın bunlar daha once forumlarda yazıldı çizildi,

ya kartı pasif hale getireceksiniz z5500 çözecek DTS yi, ya da kart aktif kalacak ve kart çözecek.

olay su anda, karttan yapacağıınız ayarlarda...

ve bir de dts data olmasında elinizde...

http://suganzm.deviantart.com/
    http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=103519
  • ustad yardımların ıcın tesekkur ederım fakat tum z5500 resımlerınde optıcal cıkıs uzerınden dts secenegı gorunuyor decoderde benımkınde gorunmuyor acaba acık deılmı fark anlayamadım fakat ses mukkemmel otesı sorun yok ! da hanı can sıkılıyor !
    LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung P2250 Full HD / Logitech MX3200 Wireless / Creative X-FI TITANIUM/ Creative GigaWorks G500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurrler arakdaslar ! sımdı oldu dıye dsunuyorum fakat halen daha dekoderımde dts yazısı cıkmadı bu normal mı ?

Orijinalden alıntı: feroskop

tesekkurrler arakdaslar ! sımdı oldu dıye dsunuyorum fakat halen daha dekoderımde dts yazısı cıkmadı bu normal mı ?
    Arkadaşım sesin mükemel olması bişi ifade etmez sesi dts dinliyeceksen dekoder dts yazmalı onuda ses kartından yapacaksın dekoderden dts yapamassın optikten bağlarsan dts otamatik olarak gelir yani dekoderden sen ayarlıyamassın fakat ses karında optik var ise oradan giriş yap dekoderdende optikal modunu aç ses kartın proram mındanda enkodere gir setting i tıkla orada müzük modu var onu tıkla bak nasıl ses geliyor gör ama mp3 dinlersen berbat bir ses gelir bula bilirsen dts müzük bul ki forumlarda var dts dinlemenin ne demek olduğunu işte o zaman anlıyacaksın inşallah yardım cı olmuşumdur.
    Anakart Asuss sıtrıker exreme/işlemci Q6600 /ram corsair 4x2 8gb /ekrankartı asus 9800gx2 x2 sli/paw 1200w tagan/ hdd westren digital 1tb/ses kartı PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series
    /logiteche z5500/monitör samsung xl2370
  • oldun kardes herseyı ayarladım yıne donanım haber bır sorunu cozdu ! tesekkurler !
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.