Şimdi Ara

Yüzde yüz yayınları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türev ve integralini almayı düşünüyorum. Sorularımı sormadığım için. Zorluk derecesi nasıl. Endemik le de kıyaslarsanız çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mu1940sa -- 11 Nisan 2017; 22:50:51 >

• Up ⬆
  • Yukarı
  • Yukarı ben endemik almayı düşünüyorum
  • Yüzdeyüz al.Pişman olmassın garantisini veririm.Soruların hepsi güzel bir şekilde çözülmüş.İçinde mesela 20 soruluk testte 5 soru kolay 15 soru sınav seviyesinde 5 soru da zor sorulardan oluşmakta ortalama
  • ezios kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezios

Yüzdeyüz al.Pişman olmassın garantisini veririm.Soruların hepsi güzel bir şekilde çözülmüş.İçinde mesela 20 soruluk testte 5 soru kolay 15 soru sınav seviyesinde 5 soru da zor sorulardan oluşmakta ortalama

Hocam endemik çözdünüz mü veya hakkında bilginiz var mı
    20 soruluk teste 25 soru koymuslar guzel yayina benziyo
  • Mavizer78 kullanıcısına yanıt
    Yüzdeyüz akmıyor endemik akıyor ama endemik daha zor anlam veremedim
  • Yüzdeyüz türev tamamı çözümlü ancak integral tamamı çözümlü değil ona göre alın. Endemik türev ve limit çözüyorum endemiğin tamamı çözümlü, eksik yanı kitap kalın gözükse bile çözümler kitap içinde olduğu için soru sayısı diğer fasiküllere göre daha az. Endemik ilk birkaç soruda temelden alıyor ancak apotemideki sorulardan bile daha zor sorular var. Çözümüne bakınca bile anlayamıyorsun o derece. Endemiği tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

20 soruluk teste 25 soru koymuslar guzel yayina benziyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavizer78

quote:

Orijinalden alıntı: ezios

Yüzdeyüz al.Pişman olmassın garantisini veririm.Soruların hepsi güzel bir şekilde çözülmüş.İçinde mesela 20 soruluk testte 5 soru kolay 15 soru sınav seviyesinde 5 soru da zor sorulardan oluşmakta ortalama

Hocam endemik çözdünüz mü veya hakkında bilginiz var mı

endemik hakkında hiçbir bilgim yok hocam ancak yüzdeyüz'ü çözüyorum.Bitiren arkadaşım var,denemelerde soru kaçırmıyor sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

Yüzdeyüz türev tamamı çözümlü ancak integral tamamı çözümlü değil ona göre alın. Endemik türev ve limit çözüyorum endemiğin tamamı çözümlü, eksik yanı kitap kalın gözükse bile çözümler kitap içinde olduğu için soru sayısı diğer fasiküllere göre daha az. Endemik ilk birkaç soruda temelden alıyor ancak apotemideki sorulardan bile daha zor sorular var. Çözümüne bakınca bile anlayamıyorsun o derece. Endemiği tavsiye ederim.

tamamı çözümlü değil derken konu kavrama testlerinin çözümü yok sadece diye biliyorum ? konu kavramalar da zaten öncekilere benzer olduğu için koymamışlar
  • al bitir hakkıyla konu tam oturmazsa gel beni bul
  • Bence güray küçük al konu anlatımlısını başlardaki yerlerin çözümleri yok ama o kısımlardaki soruların yanında benzer sorular var çözülmüş yaparsın. Sonda da 30 tane falan genel tekrar testi var onların çözümü mevcut

Yüzde yüzünde türevi var tamamı çözümlü olsa da içimden gelmiyor çözmek siyah-beyaz renksiz. Güray küçüğü severek çözüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuskhun -- 11 Nisan 2017; 23:45:28 >
    Evet konu kavramalar çözümsüz. Sonuç olarak bir eksiklik ve tamamı çözümlü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

Evet konu kavramalar çözümsüz. Sonuç olarak bir eksiklik ve tamamı çözümlü değil.

konu kavramalara kadar anlayarak çözdüğünde kavramalara bakmaya çok az ihtiyaç oluyor.Tabi kişiden kişiye değişir isteyen bukalemun yayınlarını da alabilir :D
  • Kolay. Çözmeye başlayınca beni hatırlayın.
  • Türev fasikülünü çözdüm güzel bence orta zorlukta, çok kazık soruları yok.
  • Türevi apotemiden İntegrali yüzdeyüzden bitirdim al pişman olmazsın derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.