Şimdi Ara

Yüzde Yağ bezesi gibi bir şey CİDDİ.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ---------
    daha önce kasık bölgemdede çıkmıştı kendiliğinden ve bir süre geçmeyince tedirgin olup doktara gitmiştim. bakteriyel dedi ve bi antibiyotik benzeri bir şey verdi 1 hafta sonra kasığımdaki o beze gibi şey kayboldu.

------------- ama şu son 6-7 aydır fark ettiğim yeni bi bezem var.
    sağ kulağımın altında çene kemiğinin kafayla birleştiği yerde yani tam o çeneni son kısmında bi yağ bezesi gibi bir şey var. kimi zaman baya büyüyor ve gözüküyor. şu anda inik ve dışarıdan anlaması imkansız ancak elle yoklayınca içinde bi sertlik olduğunu anlayabiliyorsunuz. şişken biraz kuvvetlice sıktırınca acıyor.

--------

sol kulağımın arkasında o kıkırdaksı dokunun bitiminde yani kulak memesinden biraz daha yukarısı ama kafayla temas ettiği yerde sanıyorum boncuklu tabanca mermisi gibi 5 mm lik bir şey ve sıktırınca falan inanılmaz acıyor. parmağımı sürtüğümde ise elime yağ gibi bir sıvı geliyor. dokunmadığım takdirde ise hiç bir problem yok. ancak sıktırırsam falan baya acıyor. sağ kulağımı kontrol ettim aynı yerde hiç bir şey yok. sizce nedir bunlar dokunmadıkça acı ağrı olmadığı için bana bi sıkıntısı yok o sebeple doktora gitmedim. ciddi bir şeyin belirtisi olabilir mi?

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran
  • Kulak memesinde çıkmıştı benimde. KBB doktoru iğne ile delip çıkartmıştı. Gidip sormak lazım yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 10 Eylül 2012; 5:17:01 >

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.