|
%100 elektrikli hafif ticari Maxus e-Deliver 3 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
1 Mobil
-
-
Togg ticari model çıkarsa rakip olurlar
_____________________________ -
990bin'e ikinci el 3 tane Doblo alırım, tasarrufunu geçtim 10 katı gelir sağlar.
-
Neredeyse 1 milyon TL yuh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çin vergisi nedeniyle pahalı. Allah'tan gümrük birliğine girmişiz.
-
Boş ağırlığı 1695 kg....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beyoğlu'nun dik yokuşlarında bu aracı bir süre kullanınca ak koyun kara koyun belli olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ u/BerkanEngineer -
Hadi 1 milyon TL olsun da oradaki 200.000km'lik tüketim maliyeti bataryanın %100 sağlıklı kalacagı varsayılarak hesaplanmış. Batarya 50bin km olmadan sağlığı azalıyor. Verdikleri menzil degerleri düz yolda belli hızlar için. Beyoğlu'nun yokuşlarında bu araç sadece damacana su taşısa kısa sürede batarya performansı düşer, yokuş yukarı dur kalk hızlanma ile tüketim değerleri katlanır. MTV vergisini de aracın gerçek maliyeti olarak hesaplamışlar oysa ki o politik maliyet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ u/BerkanEngineer -
Güzel bir ticari araç. Taliplisi çok olacaktır. Almanyada ticari olarak elektrikli araçlar çok yaygınlaşmış.
-
Bu araca verilen paraya yazık. Asla parasının aracı değil
-
istanbul gibi yokusu bol bir il için elektrikli ticari arac macera olur...
-
90 kw bir elektrikli motorun 3 ton ile çıkaramayacağı bir yokuş türü yok.
50 kwh batarya ile olsa yüklü halde 200 km menzil olur, kışın 130'lara düşer.
bu da operasyonel esnekliğinin oldukça düşük olması anlamına geliyor.
_____________________________ ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı. -
neden anlamıyorum ama elektrikli araba diyince herkesin aklına ilk gelen şey uzun yol oluyor. yav arkadaş bu aracı migros veya kargo firması alsa şehir içi siparişleri için kullanır zaten elektrikli ve hibrit arabalar uzun yolda daha az efektifler. her aracın avantajını ve dezavantajlarını göz önünde bulundurup da kullanmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
55kwnin pratikteki menzili şehiriçi için de yetersiz olacaktır.
dağıtım işindeki araçlar senede 40-50 bin km yapıyor o da 130-150 gün demektir ortalamada.
_____________________________ ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı. -
sehiriçinde menzili daha uzun olacaktır diğer elektrikli arabalar gibi. hatta bu aracın sürtünme katsayısı aracın yapısı itibari ile arabalardan daha fazla olacaktır bu yüzden şehiriçi hızları avantajına olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
990bin'e ikinci el 3 tane Doblo alırım, tasarrufunu geçtim 10 katı gelir sağlar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı