Şimdi Ara

Yüz Terlemesi [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Konu başlıkta da belirttiğim gibi yüz terlemesi üzerine. Tabi bu bahsi geçen terleme insani bir terleme değil. İnsanların içinde kendinizi kötü hissettirecek, evrak doldururken kağıdın üzerine damlayacak, insanlarla tokalaştırmayacak iğrenç bir terleme. Araştırdığım kadarıyla bilgiler paylaşacağım.

    Bu terleme bölgesel terleme oluyormuş (ki doğru yüzümden bir bardak ter akarken, vücudum kupkuru). Yani bu kimi insanda el terlemesi, kiminde koltuk altı terlemesi kiminde ise yüz terlemesi olarak kendini gösteriyor. Bu terleme bazı sağlık sorunları haricinde genellikle sinirlerin olması gerektiğinden daha fazla çalışmasından meydana geliyor. Çözüm yollarını sıralayacak olursak
    1- Jel, krem ( Günlük geçici çözüm)
    2- Botoks (Kulağa garip gelmekle birlikte yaklaşık 6 aylık geçici çözüm)
    3- Klipsli ETS (İsmi bayağı havalı duruyor :D Koltuk altından küçük bir ameliyat ile bu terlemeyi tetikleyen sinirlere klips takıyorlar ve sinir işlevi azalıyor ve tataaa ter mer yok kupkuru Ama iş bu kadar yüzeysel değil 5000 TL yi bulan ameliyat ücreti, sinirlere zarar verme ihtimalinin olması, terlemenin belirli bir süre sonra yeniden başlama ihtimali ve en önemlisi ise refleks terleme dedikleri yüz terlemesinden kurtulurken sırt, koltuk altı, el, ayak veya bambaşka bir yerde aşırı terleme olma ihtimali)

    Evet bölgesel terlemeniz varsa yukarıda saydığım üç yöntemden başka çareniz yok. Bölgesel terlemeler içinde ise en sorunlusu yüz terlemesi. Neden diye soracak olursanız el, koltuk altı vs için uygun fiyatlı dolu jel vs var ve hassas değiller istediğin gibi sür. Ama yüz öyle değil çok hassas ve en çok görünen yeriniz. Tahriş olduğunu düşünsenize kaş yaparken göz çıkardınız :D Ayrıca yüz için jel bulmakta öyle kolay değil çarşıda pazarda da yok. Eczanelere sordum yüz için var mı ki hiç öyle birşey duymadım dediler. Tabi ki nette biraz araştırdıktan sonra bir iki jel buldum. Biraz pahalı olsa ve neredeyse haklarında hiç yorum olmasa da bir cesaret satın aldım (Daha dün geçti elime). Bende bu konuda kendimi denek yerine koydum ve deneyimlerimi paylaşmaya karar verdim. En azından işe yarar yada yaramaz insanların bakacağı bir konu olsun.

    Aldığım ürünün adı "Perspi Guard Hidrojel". Bu ürünün diğer koltuk altı için olanlarını kullananlar var ama yüz için kullanan yorumuna pek rastlamadım. Belirteyim yüz için sadece bu ürün kullanılıyor diğerlerini sakın yüzünüze sürmeyin onlar sadece el ayak koltuk altı gibi hassas olmayan yerler için. Hepsiburada dan alıdm ürünü.

    Bu hepsiburada linki

    Buda hepsiburadadaki satıcının linki Lilakutu diye bir yer. Ben Hepsiburadadan aldım sipariş sorunsuz oldu

    Konuyu zaman içinde deneyimlerime göre güncelleyeceğim.

    1. Deneyim

    Evet ürünü aldığım gün önce çekinerek yüzüme bir damla kadar sürdüm (Zaten bukadarcık birşey sürülmesi gerekiyor). Biraz bekledim ilk sürdüğümde hafif yanma oldu ve bende korku başladı ki neyse şimdilik yüzümde hiç birşey yok Tahriş etmedi sıkıntı yaşatmadı. İlk sürdüğüm andan sonra normalde terlediğim durumda terlemem bayağı az oldu. Metroya bindim orada da son ana kadar dayandı yine terledim ama bu seferki daha insaniydi.

    İkinci gün yani bu yazıyı yazdığımın sabahı sürdüm. Metroda azcık terledim. İş yerine yürürken ve işe geldiğimde yüzümden yine ter aktı sildim teri ve devam etmedi kesildi. Şimdilik ter yok. Hala tahriş yok. Hani etkisi piskolojikte olabilir gerçekten işe yarıyorda olabilir bilmiyorum. Biraz daha düzenli kullanmam gerekecek bir 20 gün kadarcık. Arada buraya deneyimimi yazacağım. Umarım işe yarar. Verdiğim paranın gideceğine üzülürüm ama geçici tedavisinin de olmadığına ve bu terlemeyle yaşamak mecburiyetinde olmama daha çok üzülürüm. Bekleyip göreceğiz.


    ------ DEVAM EDECEK ------







  • Aynı sıkıntı bende de var kardeşim, şapır şapır ter akar yüzümden, peki senin sadece yüzün mü terliyor yoksa yüzün aşırı mı terliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spooker42 kullanıcısına yanıt
    Yüzüm aşırı derecede terliyor. Dediğin tabir tam beni anlatıyor şapır şapır. Ve artık canımı sıkmaya başladı bu durum. Selpak yetiştiremiyorum. En ufak streste birazcık harekette yüzüm ıslanıyor :D Çoğu kişiden ben seni yüzünü yıkadın sanmıştım sözünü duyuyorum.
  • Aynı durumdayız, krem etkili sonuç verir inşallah, krem sürüp dışarı çıktığında ne kadar sürüyor etkisi günden güne artacaktır etkisi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bıktım artık bu işten. Hiçbir şey yapamıyorum terden dolayı hele bir de yaz geldi, günün yarısı terimi silmekle geçiyor..

    Son durum nedir ne oldu tedavini sonucu? bende alacağım o kremden
  • Bende de Aşırı yüz ve vücut terlemesi var. Sosyal ve iş hayatımı çok olumsuz etkiliyor. Koltuk altı için çözüm var Maxim Roll kullanıyorum. Vücut terlemesi kıyafette problem oluyor. Onu da sınırlı kıyafet seçimiyle aşıyorum. Ancak yüz terlemesi için hiç bir şey yapamıyorum. Tavsiye edilen ürünü ben de şuan sipariş verdim. Eğer etkisi olacaksa muhakkak buraya yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.