Şimdi Ara

Yürümek yada Koşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela evden çıktık 600 metre ötede ki markete gidiceğiz altta kot üstte gömlek varken genellikle yürüyerek gideriz ama koşmak zamandan tasarruf koşarak gitsek bu sefer de insanların bakış açısı değişecek illa koşmak için eşofman takımı mı giymek lazım garip görünmemek için ?

• terlersin, nefes nefese kalırsın vs. ekstra bir performans gerektiriyor koşmak, yürümek ise beyincik kontrolünde gerçekleşiyor (yanlış hatırlamıyorsam), yani istemsizce yapıyoruz zaten. bisiklet sürerken neden pedallara abanmıyorsun da yavaş yavaş sürüyorsun demek gibi bir şey. çünkü doğal olanı o. yoksa yemişim etraftakileri, acelem varsa depar atarım açıkçası. ayrıca koşarak kazanacağım vakti bilime ayırmıyorum, gidip evde oyun oynayacağım zaten, dışarıda 5 saniye daha fazla geçirmek vücudum için daha faydalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 28 Mart 2016; 4:27:06 >

Geçen gün sırtımda çanta, daracık pantolon ve botlarla otobüs durağına depar attım nefes nefese otobüse bindim millet bana baktı ve hayatımdan bir şey kaybetmedim, ama o otobüsü kaçırsam 15 dk kaybedecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Sürekli eşofman giydiğim için benim öyle bir sorunum yok. Sana da tavsiye ederim çok rahattır. Yalnız bizim ülkenin sokakları sürpriz dolu biraz bilirsin sağdan soldan araba çıkar hızlıca sen de koşarken bir tanesine
    denk gelip çarpabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucketthead -- 28 Mart 2016; 5:44:46 >

Orijinalden alıntı: Funky ND

çare araba

Uyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

çare araba

Uyu

sabah kalkmak için bir sebebin olmadığında gece yatmak için de bir sebebin olmuyor.

hayat çok boş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

çare araba

Uyu

sabah kalkmak için bir sebebin olmadığında gece yatmak için de bir sebebin olmuyor.

hayat çok boş

Okula gitmiyormusun hayrola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

çare araba

Uyu

hayat çok boş

Okula gitmiyormusun hayrola

bu donem biraktim cogu dersi, 3 dersim kaldi. psikolojik hastayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.