Şimdi Ara

Yurtiçi ve Yurtdışı Dil Kursları --Püf Noktası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
19
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Farklı.Kursa göre git o zaman.
  • Arkadaşlar ben de sizlere şu öneriyi verebilirim bir dili öğrenmenizin bir amacı olmalı yoksa dil öğrenmeye önce bir hevesle başlıyoruz sonradan bu hevesimiz geçiyor öğrenme yarım kalıyor bu nedenle kendimizi motive edecek bir hedef koymalıyız mesela yurt dışında yüksek lisans yapmak için gideceğiniz ülkenin dilini öğrenmek zorundasınız hep kendinize ben x ülkeye gitmek istiyorum bu nedenle x dilini öğrenmem lazım diyerek hayal kurarak kendinizi motive etmelisiniz. Bakın ben kurslara hep bir hevesle gittim hep en iyi kurs olsun istedim paraları saçtım 1 2 kur sonra sıkıldım bıraktım bazen hoca hoşuma gitmedi bazen sınıftakiler ama aslında sorun benim kabullendiğim benimsediğim gerçekleştirmek için uğruna dil öğreneceğim bir amacımın olmamasıymış. Öğrendiğim yabancı dili Halk eğitim kurslarında Belediyenin kurslarında öğrendim düzenli bir şekilde gittim hocaların verdiği ödevleri düzenli şekilde yaptım kendim internetten oyunlar oynadım telefona uygulama indirdim 1 kelime kardır gözüyle baktım. O şekilde ilerledim Hem kurslara para bayılmadığım için vicdan azabı çekmedim hemde o parayı kendim için harcamış oldum.Hem beğenmediğiniz hoca oldu mu başka merkeze gitme gitme şansınızda var sözleşmeniz yok istediğiniz zaman çıkıp gidersiniz. En iyi kursta olsa en kötü kursta olsa ilk ders Present Tens dir. Her kursta aynı şeyler gösterilir sadece verilen örnekler değişir :)




  • Arkadaşlar hocanın hangi forumlarda takıldıgını bilen varsa özelden yazabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veli0707

    Arkadaşlar ben de sizlere şu öneriyi verebilirim bir dili öğrenmenizin bir amacı olmalı yoksa dil öğrenmeye önce bir hevesle başlıyoruz sonradan bu hevesimiz geçiyor öğrenme yarım kalıyor bu nedenle kendimizi motive edecek bir hedef koymalıyız mesela yurt dışında yüksek lisans yapmak için gideceğiniz ülkenin dilini öğrenmek zorundasınız hep kendinize ben x ülkeye gitmek istiyorum bu nedenle x dilini öğrenmem lazım diyerek hayal kurarak kendinizi motive etmelisiniz. Bakın ben kurslara hep bir hevesle gittim hep en iyi kurs olsun istedim paraları saçtım 1 2 kur sonra sıkıldım bıraktım bazen hoca hoşuma gitmedi bazen sınıftakiler ama aslında sorun benim kabullendiğim benimsediğim gerçekleştirmek için uğruna dil öğreneceğim bir amacımın olmamasıymış. Öğrendiğim yabancı dili Halk eğitim kurslarında Belediyenin kurslarında öğrendim düzenli bir şekilde gittim hocaların verdiği ödevleri düzenli şekilde yaptım kendim internetten oyunlar oynadım telefona uygulama indirdim 1 kelime kardır gözüyle baktım. O şekilde ilerledim Hem kurslara para bayılmadığım için vicdan azabı çekmedim hemde o parayı kendim için harcamış oldum.Hem beğenmediğiniz hoca oldu mu başka merkeze gitme gitme şansınızda var sözleşmeniz yok istediğiniz zaman çıkıp gidersiniz. En iyi kursta olsa en kötü kursta olsa ilk ders Present Tens dir. Her kursta aynı şeyler gösterilir sadece verilen örnekler değişir :)

    Boyle bedeva kurslar varmi istanbulda

    Ingilizce italyanca ve fransizca kurslarina gitmeyi dusunuyorum eylul ayindan itibaren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rat.planet

    Farklı.Kursa göre git o zaman.

    Merhaba, konumunuz Gaziantep gözüküyor burada önerebileceğiniz bir kurs var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking


    Önerdiğiniz yurt dışı dil kursları var mı peki?

    Bakinizhttps://forum.donanimhaber.com/irlanda-da-ingilizce-okullari-ve-yasam--128735259#129088668
  • Merhaba, ben ingilizce öğrenmek için yurt dışına çıkmak istiyorum. Bu yaza kadar gramer gibi kuralları kendi başıma öğrenip eylül civarında gitmek gibi bir planım var. Fakat bana maliyet ne kadar olur? Yani kalacak yer, yiyecek, dil kursu maliyeti ne kadar olur? Masrafları en minimum düzeyde hesaplarsak? Ve hangi eyalette eğitim görmeliyim?

    YGS-LYS sınavım var normalde fakat benim daha farklı planlarım var. Yurtdışında üniversite okuyup orada iş bulup çalışmak ve hayatımı orada geçirmek. Sizce bu gerçekleştirilebilir mi? YGS-LYS yerine bunun için çabalamaya çalışacağım. Amerika gibi bir düşüncem vardı fakat Fransa'da olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Master -- 11 Mart 2018; 2:35:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu sayısal bir çıksada bana.yurtdışına dil ögrenmeye gidicem.para yook
    gidemiyoruzzz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.