Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo sıktı artık (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
10
Favori
44.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    Merhaba drhardware,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • Pazartesi günü n11 de bir mağazadan kulaklık aldım, aldım ve mağazaya mesaj attım lütfen rica ediyorum yurtiçi ile göndermeyin, adamların dediği şu şu sadece yurtiçi gönderim yapıyoruz, gönderdilerde, salı günü elime ulaşacak kargo halen gelmedi ve sürekli alıcıya ulaşamadık yazıp duruyorlar, inşallah haftaya sarkmaz, bu manyak kargo firması yüzünden hepsiburada sitesinden alışverişi kestim. N11 de ürünleri almadan önce sürekli soruyorum yurtiçi ile gönderiyormusunuz diye, bunda hata yaptım bir daha sormadan asla ürün almam artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    Burdur şubesi de bok gibi emin olun

    Twitterdan bence bir şikayet yazabiliriz toplanıp. Ses getirir.https://twitter.com/YurticiDestek

    bu konuyu twitterde paylaşsak da herkes okusa. dünya yansa umrunda olmayan bir şirket olsalar da tüm Türkiye'ye yayılmasından çekinirler mi acaba
  • Ekşide de 1000'in üzerine entry girilmişti. Daha böyle çok konu var. Siz adamlar görmüyor mu sanıyorsunuz? Kesin görüyorlardır fakat umurlarında değil.

    https://eksisozluk.com/yurtici-kargonun-musterilerini-evde-bulamamasi--3680826?p=24
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    bu hep yaptıkları şey zaten. kargoya verildi diye mesaj gelir, sisteme girince sonraki güne saat girmişler

    bir de adres yazmaya üşeniyorlar. satıcı kolinin üstüne adresimi yazar, bunlar 6-7 sene önce oturduğum, üstüne 3 kere ev değiştirdiğim yere kargo götürüp evde bulamadık diye not düşerler.
  • yurtiçi aras hepsi aynı. 2 gün sonra ancak getiriyorlar eve.
  • genelde 2 gün içinde geliyor
  • Yoksa siz hala adrese kargo mu bekliyorsunuz
    Yıllardır gidip şubeden kendim alırım, bunların insafına kalmaya gerek yok
  • herkes mi şikaytçi olur geçen hafta hepsiburadadan 2 farklı satıcıdan ürün aldım. farklı yerlerden kargolandı. ilk ürün cumartesi dağıtıma çıktı ofiste kimse yoktu sanırım not bırakmışlar. pazartesi akşam mesaj geldi 2. kargo da adreste kimse olmadığı için teslim edilmedi diye. halbuki pazartesi 6 ya kadar ofiste birileri vardı. gittim şubeye iki kargoyu birbirine bantlamışlar. cumartesi bulamadıkları için diğerinide getirme tenezzülünde bulunmadılar. kargo ücretine gelince ikisi içinde ayrı ayrı ücret alıyorlar. teslimata gelince yok.




  • Bizde muzdaribiz bu şirketten
  • Ben şubeye gittim eve gelmeyeceğini bildiğimden (5 gündür şubede kargo)... Neyse dedim böyle böyle adam aradı aradı yaklaşık yarım saat bulamayınca bana biz bulunca sizi ararız dedi. Bende sizden çok şikayet var herkes sorun yaşıyor en çok şikayet edilen firmalardan birisiniz diyince bana şikayet edin o zaman çok yoğunluk var dedi Bende tamamdır peki dedim mahkemede görüşürüz diyip çıktım... Bugünden beri 10 dan fazla yere şikayet ettim. Öğleden sonra savcılığa gidip suç duyurusunda bulunucam


    Ha bu arada N11, hepsiburada gibi siteler bu LAKAYIT firmayla çalışmaya devam ederse çok müşteri kaybederler.
  • Zonguldak Şubesine gittim şikayet edecem sizi dedim, aldığım cevap; edin dedi zaten bizi ne kadar şikayet ederseniz o kadar iyi bi şube daha açmak istiyoruz. Genel Müdürlüklerine defalarca şikayet etmeme rağmen tık yok. Bir defasında ücreti gönderici tarafından ödenen kargo için ödemeli diye benden de ücret aldılar. 5 dk sonra aradım hata olmuş parayı getiriyoruz dediler para 10 gün sonra geldi. Sebebi de parayı alan eleman ertesi gün senelik izne ayrılmış para ondaymış izin dönüşü getirecekmiş 😂😂😂
  • Valla kargo çalışanlarını suçlayamam. Maaşları az. Sorun mecliste yani bu hükümette. Tabi kargo firmalarıda maaşları yükseltmeli.
    Maaşlar az, elektrik, su, doğalgaz, her şey ücretli. Kargo çalışanı da mutsuz. Az maaşla kargo kutunu odana kadar getirmez kimse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 16 Aralık 2016; 14:20:17 >
  • Ürünü aldığınız yeri arayıp ürünü yurtiçi kargo teslim etmiyor. Eğer gelmeyecekse direk iade ediyorum diye belirtin. İşe yarıyor.
    Ben hb'den aldığım bir üründe yaşamıştım aynı sorunu. Ertesi gün paşa paşa getirdiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 16 Aralık 2016; 12:24:48 >
  • Keyif ile okudum yazdiklarinizi, devamini bekliyoruz.



    @Blgrçoban
  • Bende aynı şekilde sorun yaşadım 1 km uzaktaki şubeye dün geldi kargo bu gün benden daha uzaktaki şubeye yollamışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÖzgünK

    Valla kargo çalışanlarını suçlayamam. Maaşları az. Sorun mecliste yani bu hükümette. Tabi kargo firmalarıda maaşları yükseltmeli.
    Maaşlar az, elektrik, su, doğalgaz, her şey ücretli. Kargo çalışanı da mutsuz. Az maaşla kargo kutunu odana kadar getirmez kimse.

    Evet bu gözlemlenebilir birşey. Adamlar belki 1300 liraya çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar lanet bir firma olamaz. İstisnasız her seferinde geldik bulamadık zile bastık vs yalanlar söylüyorlar. Bir sefer bile kapımda elden kargo teslim alamadım. En son kargo mu içeride kendim arayıp bulmuştum. Kargoları dağ gibi yığmışlar ortaya sanırsın nevruz ateşi yakıcaklar.
  • Şu aralar sitemiz için sticker bastırdık onları şube yakın olduğu için yurtiçi kargoyla gönderiyorum.
    Yaklaşık 100 tekil kişiye gönderdim şimdiye kadar bunların rahat 40 tanesi sticker gelmedi diye geri dönüş yaptı, takip numarasından bakıyoruz şubede bekliyor. Arıyorum neden bırakmadınız diye, eve gittik kimse yok diyor. Stickerı gönderdiğim kişileri arıyorum, çoğu; hanım evdeydi, çıksa bile mutlaka benim haberim diyor ya da çocuklar evdeydi hep diyor. Anlayacağınız yurtiçi kargo sağolsun hiç gitmeye bile tenezzül etmemiş ama geldik evde yoktunuz diyorlar ve şubede beklemeye devam ediyor ürün. İşin kötüsü benim bundan haberim olmaz ve kargo bana geri dönerse iki ücret ödemek zorunda kalıyorum.
    Böyle terbiyesiz ve iş ahlakı sıfır olan bir firma görmedim. Bundan sonra yurtiçi kargoyla gönderim yapmayacağım, yapan arkadaşlarımada yapmamaları için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim.




  • bu konuya bi çözüm bulunması gerekiyor artık
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.